Jak ktoś może powstrzymać Barce to Milan ;], Juve to cieniasy są ostatnio, gdyby nie błąd bramkarza Werderu to nawet by ich nie było w gronie drużyn grających w 1/4, ale nie można lekceważyć Lyonu, bo to solidna drużyna i mogą wszystkich zaskoczyć zdobywając LM tak jak Porto czy Liverpool.
Co do derbów krakowskich, to stawiam na Wisłe.
Natomiast dziś w lidze włoskiej, stawiam na Juve

jakoś za Milanem nie przepadam.
Wisła powinna wygrać ten mecz, ale Cracovi bym tak od razu nie skreślał ...póki Radek Majdan będzie bronił w Wiśle. Szacunek dla tego Pana za gre w kadrze czy pare lat temu w Pogonii, ale teraz powinnien ustąpić młodszemu i mimo wszystko lepszemu Pawełkowi. Właściwie to Petrescu powinnien z niego zrezygnować
Ronaldo rzeczywiście się pożegna. Mistrzostwo jest już przesądzone

.
Kolejny sezon bez żadnego pucharu dla Realu. Smutne kurwa, ale z kilku graczy bym zrezygnował i sprowadził paru młodzianów. OStatnio Real interesuje się Vicente i Aimarem, ale oni mają długoletnie kontrakty i ciężko będzie ich sprowadzić.
Serie A mnie tak bardzo nie interesuje ale chyba wygra gospodzarz meczu...
3-4 lata temu bylbym bardzo szczesliwy z planow sprowadzenia Aimara na Santiago Bernabeu. Dzisiaj 3xNIE. Za to Vicente bardzo by sie przydal.
balzac napisał(a):Cracovi bym tak od razu nie skreślał ...póki Radek Majdan będzie bronił w Wiśle. Szacunek dla tego Pana za gre w kadrze czy pare lat temu w Pogonii, ale teraz powinnien ustąpić młodszemu i mimo wszystko lepszemu Pawełkowi. Właściwie to Petrescu powinnien z niego zrezygnować
Otóż to, nie bardzo rozumiem po co Wisła przedłużyła z nim kontrakt, gdy na ławie ma lepszego bramkarza. "Kochany" i zawsze "serdecznie" witany w Wodzisławiu Radek na pewno jest bardziej medialny od skromnego Pawełka, ale to chyba nie powinno być podstawowe kryterium, prawda?
Jak ja kocham "miasto artystów i inteigentów"..Rzygać się chce.
Tez nie lubię tej "kulturalnej stolicy polski"
Mówcie co chcecie,Góny Śląsk jest mniej chamski.
To juz przyznaje nawet mój kumpel,urodzony krakus który miał się z powrotem przeprowadzić do kraka ale zwątpił...
Milan - Juve, 0:0 ... szkoda, bo jakby Milan wygrał ten mecz, to teoretycznie miałby szanse na zdobycie mistrzostwa, teraz będzie ciężko;/
dalszy ciąg Wiadomości piłkarskich
http://sport.onet.pl/1277366,wiadomosci.html
kto dalej nie wierzy w debilizm cracovii niech zerknie na ich vlepki z hasłami typu "Wisła jest głupia" , "Cracovia jest fajna" "Każdy walczy jak może my walczymy na noże"...smiać sięczy płakać
z dalszych newsów to w gazecie wyczytałem ,że ma być wymiana C.Ronaldo na Riquelme...w sumie to troche szkoda chłopkaka bo młody , może jeszecze coś pokazać(chociaż w lidze hiszpańskiej może w końcu rozwinie skrzydła)...
Ramone napisał(a):z dalszych newsów to w gazecie wyczytałem ,że ma być wymiana C.Ronaldo na Riquelme...w sumie to troche szkoda chłopkaka bo młody , może jeszecze coś pokazać(chociaż w lidze hiszpańskiej może w końcu rozwinie skrzydła)...
W Fakcie, czy w Super Expressie zes to wyczytal?