Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Derby, derby... Czy ja wiem?
Wisła odskoczy... Nie ma bata... O tanie wino się zakładam...
A przede wszystkim brawo dla Odry. Legia wczoraj miała gówno do powiedzenia na boisku.
http://sport.onet.pl/0,1248675,1629418,wiadomosc.html

Hahahahahaha. Petrescu. Nevio Scala, Wdowczyk. Szkoda, że jeszcze Jose Mourinho nie wymieniali jako kandydata.
Prezio Zagłębia mówił, że to będzie Polak.
A Czesio czyli polski Murinjo nie przyjął odprawy w wysokości 200 tyś zł, gdyż chcę założyć sprawę w sądzie o odszkodowanie (za pewne wyższe). OCzywiście po odmowie przyjęcia odprawy został zwolniony dyscyplinarnie.

Polski futbol :?
Buahahaha,Real przegrywa z jakimis cieciami z Grecji.
Surprised
Już nie.
A te ciecie ograły Werder w Bremie. Pireus nie jest już słabełuszem w LM tak jak dawno temu. Całkiem niedawno Liverpool się z nimi męczył.

No, ciekawy mecz, nie to co wczorajszy Rangers - Barcelona Mr. Green
^
^
Z tymi cieciami, to z leksza przesadziłeś. My nawet takich cieciów nie mamy Confusedhock:
balzac napisał(a):A te ciecie ograły Werder w Bremie
Ogranie jakiejkolwiek niemieckiej druzyny to obecnie żadna sztuka.
Real wygra , ale zwycięstwo z grającymi w 10-ke Grekami to zaden wyczyn.
balzac napisał(a):No, ciekawy mecz, nie to co wczorajszy Rangers - Barcelona
Ciekawy ale nie dzieki realowi :>
R_amze_S napisał(a):Real wygra , ale zwycięstwo z grającymi w 10-ke Grekami to zaden wyczyn.
Nie mówie, że wyczyn.

Ale gdyby przegrali to by dopiero było. Nieważne by było wówczas, że ta drużyna ograła Werder (z którym również Barca miała problemy w Bremie), to tylko ciecie z Grecji. Wink

A Pireus gra dobrze i ambitnie. Może kilka lat temu ta drużyna była w zasiegu mistrzów Polski...

No, Grecy nie zasłuzyli na tę porażkę, a tymbardziej dwubramkową. Trochę szkoda, że ucieli im skrzydełka.

Pewnie się zrewanżują w Grecji.
Teraz w zasięgu mistrzów Polski są co najwyzej mistrzowie Azerbejdżanu.
balzac napisał(a):A Pireus gra dobrze i ambitnie
To właśnie miałem na myśli , mowiąc ze mecz jest ciekawy.
Ale ten Szpakowski to jednak pojebany jest.

A Pireusu szkoda trochę. W 10 grali, do 67 minuty ładnie się bronili. Zasłużyli na punkt.
"The Reds" zjebali masakrycznie...
Mój kupon poszedł się j...ć przez 18 krotnych mistrzów Anglii...
Postawiłeś na Liverpool? To było wiadome, że nie wygrają na wyjeździe z Besiktasem. Ostatnio wyjątkowo beznadziejnie grają.
No sorry, ale oglądałem Everton - Liverpool i tam takich jazd nie odpierdzielali... Nie szło im, ale potrafili się zmobilizować i strzelić gola w ostatniej minucie... Wszystko przemawiało za Liv... Byli pod ścianą, są o kilka klas wyżej w hierarchi, ale zawiedli...
Jako jedyny angielski zespół w LM...
W sumie to też racja. Ta porażka stawia ich w bardzo ciężkiej sytuacji.

Ale w LM jest coraz bardziej wyrównany poziom i często zdarzają się niespodzianki (szczególnie jak teoretyczny faworyt gra na wyjeździe), dlatego ja raczej unikam stawiania LM.