Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Big GrinBig GrinBig Grin ide testowac PES 5 Big GrinBig GrinBig Grin po testach napisze krótką opinie Big Grin Big Grin Big Grin
yhhhh... generalnie jest to nadal PES, zmiany w stosunku do czesci 4:
poza modelem gry (prowadzenie piłki, wslizgi, podania, strzały) gra sie nie zmieniła :?
wymaganie ciutenke mniejsze Smile
grafa: lepsze cienie i nic poza tym.
dzwiek: to samo dno, komentarz bardzo podobny
stałe fragmenty gry: jak sklonowane heh
poza tym dopatrzyłem sie braku licencji na wszystko co niemieckie Smile
ogólnie rzecz biorąc zmiany w modelu gry sa dosc istotne i poprawiają grywalność ---> dalej dobre pro evo Smile
co do rozgrywek: wszystko jest to samo, nic nowego - wszystko stare.
Jakby sie ktos postarał to jebną by patcha do PES 4 i tez by było dobrze heh Smile ale wkoncu biznes jest biznes Big Grin
czyli jeszcze ciezej jest odebrac pilke ?
Ambivalent napisał(a):czyli jeszcze ciezej jest odebrac pilke ?

do tego łatwiej stracic i trudniej strzelic gola Smile
Dance Of Death napisał(a):
Ambivalent napisał(a):czyli jeszcze ciezej jest odebrac pilke ?

do tego łatwiej stracic i trudniej strzelic gola Smile

Eh... musze w koncu sprzeda Pleja jedynke i kupic dwojke ,zeby moc pykac w PES 4 (bo 5 chyba tylko na komputer wyszla ?). W te gre umiem grac tylko padem, na klawiaturze mi sie wszystko wali. :?
Cytat:Eh... musze w koncu sprzeda Pleja jedynke i kupic dwojke ,zeby moc pykac w PES 4 (bo 5 chyba tylko na komputer wyszla ?). W te gre umiem grac tylko padem, na klawiaturze mi sie wszystko wali
.

Troche treningu i bedzie wszystko ok Tongue
Ghost_82 napisał(a):
Cytat:Eh... musze w koncu sprzeda Pleja jedynke i kupic dwojke ,zeby moc pykac w PES 4 (bo 5 chyba tylko na komputer wyszla ?). W te gre umiem grac tylko padem, na klawiaturze mi sie wszystko wali
.

Troche treningu i bedzie wszystko ok Tongue

gralem w to na kompie ale jakos braknie mi tego wyczucia ,ktore mam grajac padem. Pozatym gra troche szajsowo chodzi na moim kompie co dodatkowo utrudnia gre.
Puchar Polski: Odra - Amica 3:2
Warsadal - my już czekamy na przeciwnika ; ). Lech jutro raczej bez problemów wygra, prawda? ;P Czekają nas więc chyba dwa kolejne mecze między Lechem i Odrą. A oczywiście i tak wiadomo, że puchar powinien trafić do nas ;].

"Puchar jest nasz bo puchar nam się należy, nie damy nikomu, nikomu nie damy, bo puchar nam się należy..." ;D
Kamael napisał(a):"Puchar jest nasz bo puchar nam się należy, nie damy nikomu, nikomu nie damy, bo puchar nam się należy..." ;D
ROTFL[Obrazek: rotfl3sy.gif]
^Wlasnie.. Wiadomo, ze predziej czy pozniej traficie na Jage.. Wink
Ramzes, dobrze jest się czasem pośmiać, napisałem to z myślą o Tobie ;D. Jako kibic wierzę, ale patrząc realnie oczywiście na puchar wielkich szans nie mamy, myślę, że półfinał byłby szczytem możliwości.
Dżemik, co do Jagi, to bardzo chętnie ;].
Kamael napisał(a):Dżemik, co do Jagi, to bardzo chętnie ;].

Cza najpierw mocno zlac Polonie na wyjezdzie, a to moze byc trudne.. ;( [bo z Wiselka to juz pojdzie jak splatka.. Surprised] Trzymac kciuki!
3:1

Czulem ,ze Piechna strzeli 8)

Janas powinien zrobi zamiane Grzesio za Grzesia Tongue
Ja ten mecz mało co oglądałem i tylko widziałem pierwszą bramke. Wolałem obejrzeć mecz Turcja - Szwajcarja. A tak w ogóle to słyszeliście co sie działo po tym meczu Big Grin Nagle wszyscy zaczeli bić Szwajcarów. Ale najbardziej mnie rozjebało to, że zostali zaatakowani przez piłkarzy tureckich i policje. Policja chyba raczej powinna ich bronić Confusedhock: Ale ten kraj ma najebane Laughing Oj zbierze im sie za to i to solidnie Big Grin
Ja slyszalem, ze nie przez policje, a ochroniarzy. Podobno jeden ze Szwajcarow zarwal kopniaka w podbrzusze i ma pekniety przewod moczowy.

Za takie cos wyjebalbym turkow, przynajmniej na jakies 10 lat, z mistrzostw siwata. Evil or Very Mad