Ogląda ktoś jeszcze te kalectwa z Bełchatowa. Moje oczy nie mogły znieść tego cierpienia i poddałem się

Dobrze mówiłem, że tak będzie. Zagłębie jak i GKS okazały się drużynami jednego sezonu, bo to co teraz te zespoły pokazują, to jest istna tragedia. Niech jeszcze Groclin odpadnie i będzie komplet. A Nawet gdyby udało się awansować Groclinowi, to i tak śmiało można powiedzieć, że te drużyny zafundowały nam najgorszy sezon w pucharach.. W ogóle powinni zabronić transmisji takich meczów, bo to może źle komuś na zdrowie wyjść.
Najepszy w tym wszystkim jest nowy fryz Szpakowskiego
Kurwa, nie wierze, wygrali w karnych

hock:
Ghost_82 napisał(a):A Nawet gdyby udało się awansować Groclinowi, to i tak śmiało można powiedzieć, że te drużyny zafundowały nam najgorszy sezon w pucharach..
a Legia, Wisła Kraków i Wisła Płock to nie?
Pamiętam jeszcze mecz Wisła - Valarenga - norweska drużyna była podówczas na ostatnim miejscu w tabeli w swojej lidze.
Od czasu dość udanego PUEFA Groclinu każda polska druzyna grająca w pucharach była nędzna. No, może Wisła dawała chwilowo nadzieje, ale odpadła z Panathinaikosem.
Zarówno Legia jak i Wisła za poprzedni sezon nie powinny mieć wstępu na europejską arenę.
No, nawet jak wszystkie nasze druzyny odpadną to i tak znajdzie się kilka plusów:
-liga bardziej wyrównana
-większe budżety
-pojawienie się kilku ciekawych piłkarzy
-nie trzeba opierać kadry na zawodnikach Legii i Wisły wyłącznie.
No nie gadaj , bo Wisła zaszła do fazy grupowej i mało brakowało by z niej wyszła. A już nie wspomne o wczesniejszych sukcesach Wisły, a wpadki każdemu się zdarzają. Legia słabo akurat grała, to fakt. Ale to co teraz sie dzieje, to jest szok. Kurwa, żeby mieć już problem w fazie eliminacyjnej, to w takim razie co będzie dalej. Przecież, taką cienizne jaką pokazał dziś GKS, to ja już dawno nie widziałem. W pewnym momenicie doszedłem do wniosku, że u mnie na podwórku lepiej grają

Moje oczy tego znieść nie mogły. Groclin już troche lepiej gra, ale też kurwa się męczą. Dochodzą do pola karnego i na tym się konczy, tak jakby już im się plan skonczył na dalszą gre. Jednym słowem podsumowując to wszystko - ŻENADA.
Też oglądałem wczorajsze dwa mecze i raczej nie napawają one optymizmem.Bełchatów jedynie dzięki słabemu przygotowaniu kondycyjnemu gra dalej - ale "co się odwlecze to nie uciecze".Z taką grą z takim zespołem nie mają co myśleć o graniu z chociażby Rapidem Wiedeń.Co do Groclinu - trochę lepiej to wyglądało , właściwie cały czas mieli piłkę ,ale strasznie ją marnowali pod bramką.Nie celne podania , kretyńskie strzały (szczególnie młodzieży chcącej błysnąć).Jeżeli nie będzie jakiejś rewolucji lub mega szczęśliwego losowania
(tu tylko chodzi o rozstawiony Groclin) to słabo to widzę.
Ghost_82 napisał(a):No nie gadaj , bo Wisła zaszła do fazy grupowej i mało brakowało by z niej wyszła.
Zajęła czwarte miejsce w grupie zaraz za fatalnie spisującym się Feynoordem. Nie wiem, o jakim "wychodzeni" tu mówimy.
Cytat:A już nie wspomne o wczesniejszych sukcesach Wisły,
To co mamy wiecznie rozpamiętywać mecze z Schalke i Lazio? Na wszystkich zrobiły wrażenie, wszyscy wtedy kibicowaliśmy Wiśle, ale niby jak nazwiesz mecze z Valerengą i Dynamem Tbilisi jeśli nie właśnie "kalectwem"? Zresztą idąc dalej tym tokiem rozumowania; dlaczego zapominasz o sukcesach Groclinu i świetnych meczach z Manchesterem City i Herthą? Nie rozumiem, skąd u Ciebie to przekonanie, że tylko Wisła i Legia powinny grać w pucharach. W każdym razie, możesz zacząć się powoli odzwyczajać, czasy hegemonii dwóch klubów w naszej lidze minęły. Raczej bezpowrotnie.
Reszty nie chce mi się komentować, bo rzucasz tylko paroma pojedynczymi zdaniami, że "kurwa szok", że Twoi kumple lepiej grają i że "Twe oczy oglądać tego nie mogły", niczego nie argumentując.
A co tu argumentować

hock: Wystarczyło kurwa obejrzeć mecz, jeżeli twoim zdaniem te mecze były na dobrym poziomie, to nie mam o czym z tobą gadać. I nie twierdze, że Wisła i Legia powinny tylko grać w pucharach. Niech gra każdy, tylko niech reprezentuje nas godnie. A to co wczoraj obejrzałem i we wtorek, nie zasługuje na żadną pochwałe, to była kompromitacja. Owszem i Wisła miała słabsze momenty, ale ci przynajmniej coś prezentowali. I nie zapominiałem o sukcesach Groclinu, już dużo wcześniej wspominałem o tym. Bywały słabsze momenty naszych drużyn w pucharach, ale to co w tym roku jest, to jest szok. I nie pierdol mi, że jest inaczej. Już nie pamiętam momentu, by nasza drużyna nie awansowała do 3 rundy kwalifikacji LM, a zanosi się na to, że Zagłębie będzie chyba tą pierwszą. Więc daruj se te komentarze i nie broń tych drużyn, bo akurat żadna z nich nie zasługuje na to.
Ghost_82 napisał(a):Wystarczyło kurwa obejrzeć mecz, jeżeli twoim zdaniem te mecze były na dobrym poziomie, to nie mam o czym z tobą gadać.
Pokaż mi bardzo proszę, gdzie tak napisałem. Nigdzie? To myśl jak piszesz.
Cytat:I nie twierdze, że Wisła i Legia powinny tylko grać w pucharach. Niech gra każdy, tylko niech reprezentuje nas godnie.
No właśnie. "Godnie". Dlaczego uważasz, że porażki Wisły z Gruzinami były bardziej "godne" od zwycięstwa GKSu z Gruzinami? Zupełnie nie łapię logiki twojego spojrzenia na sprawę.
[
Cytat:A to co wczoraj obejrzałem i we wtorek, nie zasługuje na żadną pochwałe, to była kompromitacja.
Geeez, znowu. NIKT nie chwali Bełchatowa ani Zagłębia- ale twierdzenie, że występy Wisły i Legii w ostatnich latach były lepsze jest nieporozumieniem.
Cytat:Owszem i Wisła miała słabsze momenty, ale ci przynajmniej coś prezentowali.
Co?
Cytat:I nie zapominiałem o sukcesach Groclinu, już dużo wcześniej wspominałem o tym. Bywały słabsze momenty naszych drużyn w pucharach, ale to co w tym roku jest, to jest szok. I nie pierdol mi, że jest inaczej.
Akurat jak na razie, tylko ty "pierdolisz", więc nie musisz się obawiać.
Cytat:Już nie pamiętam momentu, by nasza drużyna nie awansowała do 3 rundy kwalifikacji LM, a zanosi się na to, że Zagłębie będzie chyba tą pierwszą.
Zważ na fakt, iż Zagłębie nie było rozstawione. I trafiło oczywiście na mocnego rywala. Wiesz, jaki jest budżet wicemistrzów Rumunii? 35mln euro. A wiesz jaki Zagłębia? Około 25mln zł.
Cytat:Więc daruj se te komentarze i nie broń tych drużyn, bo akurat żadna z nich nie zasługuje na to.
"Se" nie daruje. Zwłaszcza, że bronię naszych tegorocznych reprezentantów tylko w odpowiedzi na twoje bałwochwalcze, bezkrytyczne podejście do Wisły i Legii. I tak się nie burz na każdą krytykę, bo to śmiesznie wygląda.
Cytat:Pokaż mi bardzo proszę, gdzie tak napisałem. Nigdzie? To myśl jak piszesz.
Sorry, ale tak to piszesz, jakby się nic złego nie stało, a Bełchatow rozegrał naprawde dobry mecz. A rozegrał jeden z najgorszych jakie przyszło mi oglądać.
Cytat:No właśnie. "Godnie". Dlaczego uważasz, że porażki Wisły z Gruzinami były bardziej "godne" od zwycięstwa GKSu z Gruzinami? Zupełnie nie łapię logiki twojego spojrzenia na sprawę.
A gdzie ja tak napisałem

Wisła przegrała z gruzinami, i nie należy tego pochwalać, ale niech Bełchatów chociaż osiągnie to co Wisła, to pogadamy.
Cytat:Geeez, znowu. NIKT nie chwali Bełchatowa ani Zagłębia- ale twierdzenie, że występy Wisły i Legii w ostatnich latach były lepsze jest nieporozumieniem.
Po pierwsze, powiedz mi, gdzie ja napisałem, że Legia miała dobre występy

Po drugie, twierdzenie, że w poprzednich latach Wisła nic nie pokazała, jest tym bardziej nieporozumieniem. Niech chociaż jeden zespół rocznie się tak zaprezentuje, to będe zadowolony.
Cytat:Zważ na fakt, iż Zagłębie nie było rozstawione. I trafiło oczywiście na mocnego rywala. Wiesz, jaki jest budżet wicemistrzów Rumunii? 35mln euro. A wiesz jaki Zagłębia? Około 25mln zł.
I czym się podniecasz. Steaua ma już swoje dobre lata daleko za sobą. Dziś to jest średni zespół, z którym można wygrać. Tym bardziej było to widać w pierwszym meczu, gdyby Zagłębie zagrało jak na mistrza Polski przystało, to poradziliby sobie. I nie gadaj mi tu o budżecie, bo pieniądze nie grają. A najlepiej pokazała to Wisła i Groclin, wygrywając z owiele silniejszymi zespołami. A niestety Zagłębie zagrało słabiutko na tle słabo dysponowanych rumunów.
Cytat:"Se" nie daruje. Zwłaszcza, że bronię naszych tegorocznych reprezentantów tylko w odpowiedzi na twoje bałwochwalcze, bezkrytyczne podejście do Wisły i Legii. I tak się nie burz na każdą krytykę, bo to śmiesznie wygląda.
Poraz kolejny nie wiem z jakich powodów przytaczasz tutaj Legie

Przecież mówiłem, że Legia grała słabo i w cale nie należy do zespołów, które grały dobry futbol. Ale jak widać nie wszystkiego czytałeś. Więc za nim zaczniesz mnie cytować przeczytaj wszystko.
Axel, powstrzymaj swego rumaka.Może skład dobry jest ,ale "galaktyczny" Real chociażby był przykładem ,że "nazwiska" to nie wszystko.Ja z kolei ,boję się o "kłopot z bogactwem".Nie chciałbym być w skórze Fergusona przy ustawianiu linii pomocy na przykład.Co do Teveza to myślę ,że to dobre posunięcie - w parze z Rooneyem może stworzyć ciekawy duet.Martwi mnie z kolei "oddanie" Rossiego.To chyba jedna z największych porażek transferowych MU w ostatnim czasie.
Myślę ,że MU oprócz Barcelony i Bayernu są głównymi faworytami do LM.
Sprawa Rossiego tez mi sie nie podoba ale mniejsza o to i tak już czasu nie cofniemy. A co do nazwisk, hmm wiesz Anderson i Nani to nie oszlifowane diamenty jak Ronaldo który naprawdę rozwinął sie w MU. Wydaje mi się ze mówiąc o Mu nie warto porównywać ich do Realu lub Niebieskich. Pierwsze porządne zakupy od dawna a już wszyscy mówią o jakiejś presji. Dajcie spokój co ma być to będzie, ja jestem optymista.
No, ten sezon LM mistrzów może być naprawde ciekawy. Kluby porobiły dosyć ciekawe zakupy, a to chyba jeszcze nie koniec

Szkoda, że Bayern nie wystąpi w tej edycji LM. W tym sezonie zrobili dosyć ciekawe zakupy i mogliby sporo namieszać. Ale mają teraz czas na dokładne przygotowanie i zgranie zespołu. A w następnym sezonie, jeśli nic się nie stanie nadzwyczajnego, mogą powalczyć o najwyższe cele.