Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ogląda ktoś jeszcze te kalectwa z Bełchatowa. Moje oczy nie mogły znieść tego cierpienia i poddałem się Crying or Very Sad Dobrze mówiłem, że tak będzie. Zagłębie jak i GKS okazały się drużynami jednego sezonu, bo to co teraz te zespoły pokazują, to jest istna tragedia. Niech jeszcze Groclin odpadnie i będzie komplet. A Nawet gdyby udało się awansować Groclinowi, to i tak śmiało można powiedzieć, że te drużyny zafundowały nam najgorszy sezon w pucharach.. W ogóle powinni zabronić transmisji takich meczów, bo to może źle komuś na zdrowie wyjść.
Najepszy w tym wszystkim jest nowy fryz Szpakowskiego
Kurwa, nie wierze, wygrali w karnych Confusedhock:
Ghost_82 napisał(a):A Nawet gdyby udało się awansować Groclinowi, to i tak śmiało można powiedzieć, że te drużyny zafundowały nam najgorszy sezon w pucharach..
a Legia, Wisła Kraków i Wisła Płock to nie?
Pamiętam jeszcze mecz Wisła - Valarenga - norweska drużyna była podówczas na ostatnim miejscu w tabeli w swojej lidze.
Od czasu dość udanego PUEFA Groclinu każda polska druzyna grająca w pucharach była nędzna. No, może Wisła dawała chwilowo nadzieje, ale odpadła z Panathinaikosem.

Zarówno Legia jak i Wisła za poprzedni sezon nie powinny mieć wstępu na europejską arenę.

No, nawet jak wszystkie nasze druzyny odpadną to i tak znajdzie się kilka plusów:
-liga bardziej wyrównana
-większe budżety
-pojawienie się kilku ciekawych piłkarzy
-nie trzeba opierać kadry na zawodnikach Legii i Wisły wyłącznie.
No nie gadaj , bo Wisła zaszła do fazy grupowej i mało brakowało by z niej wyszła. A już nie wspomne o wczesniejszych sukcesach Wisły, a wpadki każdemu się zdarzają. Legia słabo akurat grała, to fakt. Ale to co teraz sie dzieje, to jest szok. Kurwa, żeby mieć już problem w fazie eliminacyjnej, to w takim razie co będzie dalej. Przecież, taką cienizne jaką pokazał dziś GKS, to ja już dawno nie widziałem. W pewnym momenicie doszedłem do wniosku, że u mnie na podwórku lepiej grają Rolleyes Moje oczy tego znieść nie mogły. Groclin już troche lepiej gra, ale też kurwa się męczą. Dochodzą do pola karnego i na tym się konczy, tak jakby już im się plan skonczył na dalszą gre. Jednym słowem podsumowując to wszystko - ŻENADA.
Też oglądałem wczorajsze dwa mecze i raczej nie napawają one optymizmem.Bełchatów jedynie dzięki słabemu przygotowaniu kondycyjnemu gra dalej - ale "co się odwlecze to nie uciecze".Z taką grą z takim zespołem nie mają co myśleć o graniu z chociażby Rapidem Wiedeń.Co do Groclinu - trochę lepiej to wyglądało , właściwie cały czas mieli piłkę ,ale strasznie ją marnowali pod bramką.Nie celne podania , kretyńskie strzały (szczególnie młodzieży chcącej błysnąć).Jeżeli nie będzie jakiejś rewolucji lub mega szczęśliwego losowania
(tu tylko chodzi o rozstawiony Groclin) to słabo to widzę.
Ghost_82 napisał(a):No nie gadaj , bo Wisła zaszła do fazy grupowej i mało brakowało by z niej wyszła.
Zajęła czwarte miejsce w grupie zaraz za fatalnie spisującym się Feynoordem. Nie wiem, o jakim "wychodzeni" tu mówimy.
Cytat:A już nie wspomne o wczesniejszych sukcesach Wisły,
To co mamy wiecznie rozpamiętywać mecze z Schalke i Lazio? Na wszystkich zrobiły wrażenie, wszyscy wtedy kibicowaliśmy Wiśle, ale niby jak nazwiesz mecze z Valerengą i Dynamem Tbilisi jeśli nie właśnie "kalectwem"? Zresztą idąc dalej tym tokiem rozumowania; dlaczego zapominasz o sukcesach Groclinu i świetnych meczach z Manchesterem City i Herthą? Nie rozumiem, skąd u Ciebie to przekonanie, że tylko Wisła i Legia powinny grać w pucharach. W każdym razie, możesz zacząć się powoli odzwyczajać, czasy hegemonii dwóch klubów w naszej lidze minęły. Raczej bezpowrotnie.

Reszty nie chce mi się komentować, bo rzucasz tylko paroma pojedynczymi zdaniami, że "kurwa szok", że Twoi kumple lepiej grają i że "Twe oczy oglądać tego nie mogły", niczego nie argumentując.
A co tu argumentować Confusedhock: Wystarczyło kurwa obejrzeć mecz, jeżeli twoim zdaniem te mecze były na dobrym poziomie, to nie mam o czym z tobą gadać. I nie twierdze, że Wisła i Legia powinny tylko grać w pucharach. Niech gra każdy, tylko niech reprezentuje nas godnie. A to co wczoraj obejrzałem i we wtorek, nie zasługuje na żadną pochwałe, to była kompromitacja. Owszem i Wisła miała słabsze momenty, ale ci przynajmniej coś prezentowali. I nie zapominiałem o sukcesach Groclinu, już dużo wcześniej wspominałem o tym. Bywały słabsze momenty naszych drużyn w pucharach, ale to co w tym roku jest, to jest szok. I nie pierdol mi, że jest inaczej. Już nie pamiętam momentu, by nasza drużyna nie awansowała do 3 rundy kwalifikacji LM, a zanosi się na to, że Zagłębie będzie chyba tą pierwszą. Więc daruj se te komentarze i nie broń tych drużyn, bo akurat żadna z nich nie zasługuje na to.
Ghost_82 napisał(a):Wystarczyło kurwa obejrzeć mecz, jeżeli twoim zdaniem te mecze były na dobrym poziomie, to nie mam o czym z tobą gadać.
Pokaż mi bardzo proszę, gdzie tak napisałem. Nigdzie? To myśl jak piszesz.
Cytat:I nie twierdze, że Wisła i Legia powinny tylko grać w pucharach. Niech gra każdy, tylko niech reprezentuje nas godnie.
No właśnie. "Godnie". Dlaczego uważasz, że porażki Wisły z Gruzinami były bardziej "godne" od zwycięstwa GKSu z Gruzinami? Zupełnie nie łapię logiki twojego spojrzenia na sprawę.
[
Cytat:A to co wczoraj obejrzałem i we wtorek, nie zasługuje na żadną pochwałe, to była kompromitacja.
Geeez, znowu. NIKT nie chwali Bełchatowa ani Zagłębia- ale twierdzenie, że występy Wisły i Legii w ostatnich latach były lepsze jest nieporozumieniem.
Cytat:Owszem i Wisła miała słabsze momenty, ale ci przynajmniej coś prezentowali.
Co?
Cytat:I nie zapominiałem o sukcesach Groclinu, już dużo wcześniej wspominałem o tym. Bywały słabsze momenty naszych drużyn w pucharach, ale to co w tym roku jest, to jest szok. I nie pierdol mi, że jest inaczej.
Akurat jak na razie, tylko ty "pierdolisz", więc nie musisz się obawiać.
Cytat:Już nie pamiętam momentu, by nasza drużyna nie awansowała do 3 rundy kwalifikacji LM, a zanosi się na to, że Zagłębie będzie chyba tą pierwszą.
Zważ na fakt, iż Zagłębie nie było rozstawione. I trafiło oczywiście na mocnego rywala. Wiesz, jaki jest budżet wicemistrzów Rumunii? 35mln euro. A wiesz jaki Zagłębia? Około 25mln zł.
Cytat:Więc daruj se te komentarze i nie broń tych drużyn, bo akurat żadna z nich nie zasługuje na to.
"Se" nie daruje. Zwłaszcza, że bronię naszych tegorocznych reprezentantów tylko w odpowiedzi na twoje bałwochwalcze, bezkrytyczne podejście do Wisły i Legii. I tak się nie burz na każdą krytykę, bo to śmiesznie wygląda.
Cytat:Pokaż mi bardzo proszę, gdzie tak napisałem. Nigdzie? To myśl jak piszesz.

Sorry, ale tak to piszesz, jakby się nic złego nie stało, a Bełchatow rozegrał naprawde dobry mecz. A rozegrał jeden z najgorszych jakie przyszło mi oglądać.

Cytat:No właśnie. "Godnie". Dlaczego uważasz, że porażki Wisły z Gruzinami były bardziej "godne" od zwycięstwa GKSu z Gruzinami? Zupełnie nie łapię logiki twojego spojrzenia na sprawę.

A gdzie ja tak napisałem Rolleyes Wisła przegrała z gruzinami, i nie należy tego pochwalać, ale niech Bełchatów chociaż osiągnie to co Wisła, to pogadamy.

Cytat:Geeez, znowu. NIKT nie chwali Bełchatowa ani Zagłębia- ale twierdzenie, że występy Wisły i Legii w ostatnich latach były lepsze jest nieporozumieniem.

Po pierwsze, powiedz mi, gdzie ja napisałem, że Legia miała dobre występy Rolleyes Po drugie, twierdzenie, że w poprzednich latach Wisła nic nie pokazała, jest tym bardziej nieporozumieniem. Niech chociaż jeden zespół rocznie się tak zaprezentuje, to będe zadowolony.

Cytat:Zważ na fakt, iż Zagłębie nie było rozstawione. I trafiło oczywiście na mocnego rywala. Wiesz, jaki jest budżet wicemistrzów Rumunii? 35mln euro. A wiesz jaki Zagłębia? Około 25mln zł.

I czym się podniecasz. Steaua ma już swoje dobre lata daleko za sobą. Dziś to jest średni zespół, z którym można wygrać. Tym bardziej było to widać w pierwszym meczu, gdyby Zagłębie zagrało jak na mistrza Polski przystało, to poradziliby sobie. I nie gadaj mi tu o budżecie, bo pieniądze nie grają. A najlepiej pokazała to Wisła i Groclin, wygrywając z owiele silniejszymi zespołami. A niestety Zagłębie zagrało słabiutko na tle słabo dysponowanych rumunów.

Cytat:"Se" nie daruje. Zwłaszcza, że bronię naszych tegorocznych reprezentantów tylko w odpowiedzi na twoje bałwochwalcze, bezkrytyczne podejście do Wisły i Legii. I tak się nie burz na każdą krytykę, bo to śmiesznie wygląda.

Poraz kolejny nie wiem z jakich powodów przytaczasz tutaj Legie Rolleyes Przecież mówiłem, że Legia grała słabo i w cale nie należy do zespołów, które grały dobry futbol. Ale jak widać nie wszystkiego czytałeś. Więc za nim zaczniesz mnie cytować przeczytaj wszystko.
http://sport.onet.pl/0,1248711,1583177,wiadomosc.html

Już chyba lepszego losowania nie możnabyło sobie wyobrazić. Tylko co z tego Evil or Very Mad
Tevez nasz Wink najsilniejszy skład ood 99Tongue hell yeah !! Smile potrójna korona nasza !!

A jako bonus Wink macie to ; )
http://www.youtube.com/watch?v=gOVxM_n0gBc
Pewnie wielu zna ale warto sobie przypomnieć ta wspaniała pieśń
Axel, powstrzymaj swego rumaka.Może skład dobry jest ,ale "galaktyczny" Real chociażby był przykładem ,że "nazwiska" to nie wszystko.Ja z kolei ,boję się o "kłopot z bogactwem".Nie chciałbym być w skórze Fergusona przy ustawianiu linii pomocy na przykład.Co do Teveza to myślę ,że to dobre posunięcie - w parze z Rooneyem może stworzyć ciekawy duet.Martwi mnie z kolei "oddanie" Rossiego.To chyba jedna z największych porażek transferowych MU w ostatnim czasie.
Myślę ,że MU oprócz Barcelony i Bayernu są głównymi faworytami do LM.
Sprawa Rossiego tez mi sie nie podoba ale mniejsza o to i tak już czasu nie cofniemy. A co do nazwisk, hmm wiesz Anderson i Nani to nie oszlifowane diamenty jak Ronaldo który naprawdę rozwinął sie w MU. Wydaje mi się ze mówiąc o Mu nie warto porównywać ich do Realu lub Niebieskich. Pierwsze porządne zakupy od dawna a już wszyscy mówią o jakiejś presji. Dajcie spokój co ma być to będzie, ja jestem optymista.
No, ten sezon LM mistrzów może być naprawde ciekawy. Kluby porobiły dosyć ciekawe zakupy, a to chyba jeszcze nie koniec Wink Szkoda, że Bayern nie wystąpi w tej edycji LM. W tym sezonie zrobili dosyć ciekawe zakupy i mogliby sporo namieszać. Ale mają teraz czas na dokładne przygotowanie i zgranie zespołu. A w następnym sezonie, jeśli nic się nie stanie nadzwyczajnego, mogą powalczyć o najwyższe cele.