Kamael napisał(a):.
A Legia może chociaż w UEFA się pokaże, na LM szans nie ma.
I tu się mylisz...Akurat Legia ma chyba największe szanse od
balzac napisał(a):Co do Legii - Wdowczyk powinien zacchować swych kluczowych piłkarzy i do tego ściągnąc kilku nowych i wartościowyc zarazem piłkarzy. Szcczególnie przydałby im się napastnik, Jelenia ściągnąc sie nie udalo, ale słyszałem o opcji 'Marcin Żewłakow'
,
A ja slyszalem, ze na Lazienkowskiej pojawic sie ma Paolo Wanchope i (pampararam) Diego Tristan.
Ah, niestety Diego i Paolo beda musieli obejsc sie smakiem, bo Piekarski sprowadzil juz jakiegos Eltona.
Ramone napisał(a):Kamael napisał(a):.
A Legia może chociaż w UEFA się pokaże, na LM szans nie ma.
I tu się mylisz...Akurat Legia ma chyba największe szanse od
Od kogo? ;o Szans nie ma, bo jest nierozstawiona. W nastepnej rundzie Legia trafi na jakis Arsenal i po robocie.
Dżemik napisał(a):A ja slyszalem, ze na Lazienkowskiej pojawic sie ma Paolo Wanchope i (pampararam) Diego Tristan. ![[Obrazek: hahaha2dl.gif]](http://forum.ewangelizacja.sulechow.net/images/smiles/hahaha2dl.gif)
"Fakt" podał takie informacje? ;D Ja słyszałem, że Jóźwiak chciał sprowadzić Giles'a Yapi Yapo (reprezentant Wybrzeża Kości Słoniowej, w czasie mistrzostw raz chyba wszedł na boisko, a w Pucharze Narodów Afryki grał w pierwszym składzie), we Francji nie mieścił się w składzie i był wypożyczony do klubu ze Szwajcarii (bodaj Young Boys Berno). To by było faktycznie dobre wzmocnienie, ale oczywiśćie zupełnie nierealne.
Kamael napisał(a):Dżemik napisał(a):A ja slyszalem, ze na Lazienkowskiej pojawic sie ma Paolo Wanchope i (pampararam) Diego Tristan. ![[Obrazek: hahaha2dl.gif]](http://forum.ewangelizacja.sulechow.net/images/smiles/hahaha2dl.gif)
"Fakt" podał takie informacje? ;D Ja słyszałem, że Jóźwiak chciał sprowadzić Giles'a Yapi Yapo (reprezentant Wybrzeża Kości Słoniowej, w czasie mistrzostw raz chyba wszedł na boisko, a w Pucharze Narodów Afryki grał w pierwszym składzie), we Francji nie mieścił się w składzie i był wypożyczony do klubu ze Szwajcarii (bodaj Young Boys Berno). To by było faktycznie dobre wzmocnienie, ale oczywiśćie zupełnie nierealne.
Czy ja wiem..w Polsce coraz lepsze transfer 'się dzieją'..
http://mundial.onet.pl/0,1247843,1345222,wiadomosc.html
Mimo ,że to nie jakieś super duper to i tak jestem za...może ktoś z zagranicy coś zdziała ??..no dopuki nie spotka się z PZPN
Jak tak Real kocha, to niech sobie idzie ;P.
http://www.manutd.com/news/fullstory.sps...goryid=599
Mascherano już MU obserwuje i podobno czeka na jakieś oferty z innych klubów, by zaatakować, ale ja już powoli w te spekulacje przestaję wierzyć, bo z sir Alexa jest transferowa dupa wołowa i tyle.
W MU skończy się na Carricku i tym ,że Ruud zostanie...o Torresie nie ma co marzyć , o Riqelme a tymbardzie o Cole'u też...Riberry chce grać w Lyonie , Diarra w Realu..ah ten Ferdżi...ale przy tym co się dzieje w Śląsku to nic...
W to, że Ruud zostanie nie chce mi się wierzyć. Carrick powinien być wzmocnieniem, podobała mi się jego gra w zeszłym sezonie.
Za to Didier Zokora z WKS ma przejść do Tottenhamu. Podobno miał oferty i z MU, i z Arsenalu, ale przestraszył się rywalizacji w wielkim klubie i wybrał Spurs. Szkoda, bo jak to w tym roku oglądałem w PNA i MŚ, to sobie pomyślałem, że właśnie taki piłkarz w MU by się przydał. Nie wiem, czy akurat by sobie poradził, ale cechy ma odpowiednie.
Z środkowych pomocników podobał mi się też na mistrzostwach Chorwat Kranjcar. Bardzo ciekawy rozgrywający, pewnie przejdzie po mundialu z Hajduka do jakiegoś lepszego klubu na Zachodzie.
Ejj jeszcze nic niewiadomo

, Henry też miał grać w Barcy...
warsadal - Ty za MANU jestes?
C.Ronaldo nie chcę w MAdrycie. Po cholere taka gwiazdka, grająca egoistycznie. Dobry piłkarz, ale nie przekonuje mnie, za bardzo chce być zajebisty, bawi sie w jakies niepotrzebne sztuczki techniczne które w zasadzie nic dobrego dla drużyny nie przynoszą. Fajnie się ogląda jego gre, ale Realowi przydałby się bardziej konkretny i grający zespołowo zawodnik.

Warsadal - skąd to info? Jeszcze kilka tygodni temu twierdził, że nigdzie nie chce się z MU ruszać i czuję się tam świetnie. Narazie jakoś nie chce mi się w ten transfer wierzyć.
Do Realu gwiazdorstwem w sam raz pasuje, więc się tak balzac nie oburzaj.
Edit:
Cytat:Na oficjalnej stronie Manchesteru United pojawiła się wiadomość, że Diabły dementują plotki, iż Cristiano Ronaldo miałby dołączyć do Realu Madryt.
Hiszpańska gazeta Marca podawała wypowiedź 21-letniego Portugalczyka, w której wyjawiał, że jeśli na prezydenta Realu zostanie wybrany Juan Miguel Villar Mir, Cris zostanie zawodnikiem Królewskich.
Jednak United mówią: Jest naszym piłkarzem i podpisał długoterminowy kontrakt do 2010 roku. Nie damy się więcej wciągnąć w tą sprawę.
Ronaldo jest obecnie w Niemczech na Mistrzostwach Świata i ściga się z czasem, aby wyleczyć kontuzję przed ćwierćfinałową potyczką z Anglią.
Nie chcę C.Ronaldo w Realu i tyle. Po za tym to go nie cierpię...

Dobry piłkarz z niego, mimo wszystko - technikę ma genialną. Tylko skuteczność fatalną. Za to grę z całą drużyną trochę ostatnio poprawił ;D.
balzac napisał(a):warsadal - Ty za MANU jestes? 
A co że myślał, że za Barceloną?

Nie chcesz go w Madrycie? A widzisz, ja go chce w Manchesterze