Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cóź, był dobry mecz, troche mokry ale wrazenia bardzo pozytywne, szkoda, że nie skonczył się całkiem po naszej myśli, choć wielkim zaskoczeniem, po stracie drugiej bramki, to nie było. A tak na marginesie, to liga chyba bardzo nam się wyrównała, względem zeszłego sezonu.
Wyrównała! Nie tam, żeby słabsi zaczęli lepiej gra, poprostu Wisełka i Legia nie spełniają już roli zdecydowanego lidera ligi. Zresztą nawet jak taką rolę spełniali to i tak nędza w pucharach była Wink

edit:
Cytat:Tomasz Frankowski został piłkarzem CD Tenerife. - Hiszpański styl gry z pewnością bardziej mi odpowiada niż angielski. Ujmując to żartem, Wyspy zamieniłem na wyspę - tak swój transfer z Wolverhampton do Tenerife skomentował Tomasz Frankowski.

"Franek" został wypożyczony na rok. - Jeśli w najbliższym sezonie moja gra przypadnie do gustu Hiszpanom, będą mogli mnie wykupić z "Wilków". W grę wchodziłby trzyletni kontrakt - dodał napastnik reprezentacji Polski. Nie wystąpił w pierwszym meczu II ligi hiszpańskiej przeciwko Almeríi (1-0). Nie zagra też 3 września z Cádiz CF, bo ma obowiązki w drużynie Beenhakkera. Debiut "Franka" nastąpi zapewne 10 września (mecz z CD Castellón).

Niemal równo przed rokiem Frankowski po 7 bardzo owocnych latach opuścił Wisłę Kraków. Przeszedł wtedy za 950 tysięcy euro do II-ligowego hiszpańskiego Elche CF. Tam spisywał się bardzo dobrze - strzelił 8 goli w 14 meczach. Nieoczekiwanie z końcem stycznia br. odszedł jednak z Elche do II-ligowego angielskiego Wolverhampton. Finansowo transfer był korzystny zarówno dla Hiszpanów (sprzedali go za 2 mln euro), jak i samego zainteresowanego. "Franek" podniósł swe roczne pobory z ok. 500 do ok. 700 tysięcy euro.
interia.pl napisał(a):Choć Milę trenerzy zwykle wystawiali w drugiej linii, trener Beenhakker próbował go sprawdzić podczas treningów na lewej obronie. "Mogę i grać w defensywie, najważniejsze bym mógł w ogóle pojawić się na boisku" - podkreślił.
O kurwa Confusedhock:
Tevez i Mascherano w West Ham United!
Cytat:Reprezentanci Argentyny, Carlos Tevez i Javier Mascherano zostali wypożyczeni na rok z brazylijskiego Corinthians Sao Paolo do londyńskiego West Ham United - poinformował dziennik "Marca".

Sensacyjną wiadomość o tych transferach potwierdził na swojej oficjalnej stronie internetowej sam Carlos Tevez. Pozyskaniem 22-letniego wychowanka Boca Juniors Buenos Aires zainteresowane były Manchester United i Chelsea Londyn.

Z kolei również 22-letni Javier Mascherano karierę zaczynał w River Plate Buenos Aires. Zarówno Mascherano jak i Tevez do Corinthians trafili na początku 2005 roku i w pierwszym sezonie gry w nowym klubie poprowadzili ekipę z Sao Paolo do mistrzostwa Brazylii.
Nie będzie Ronaldo w Milanie i dobrze, ale za to będzie Ricardo Oliveira Laughing Laughing
warsadal napisał(a):Tevez i Mascherano w West Ham United!
Cytat:Reprezentanci Argentyny, Carlos Tevez i Javier Mascherano zostali wypożyczeni na rok z brazylijskiego Corinthians Sao Paolo do londyńskiego West Ham United - poinformował dziennik "Marca".

Sensacyjną wiadomość o tych transferach potwierdził na swojej oficjalnej stronie internetowej sam Carlos Tevez. Pozyskaniem 22-letniego wychowanka Boca Juniors Buenos Aires zainteresowane były Manchester United i Chelsea Londyn.

Z kolei również 22-letni Javier Mascherano karierę zaczynał w River Plate Buenos Aires. Zarówno Mascherano jak i Tevez do Corinthians trafili na początku 2005 roku i w pierwszym sezonie gry w nowym klubie poprowadzili ekipę z Sao Paolo do mistrzostwa Brazylii.

Dla mnie szok, nie bardzo rozumiem dlaczego mając propozycję z kilku o wiele lepszych klubów przeszli do angielskiego średniaka.
Z drugiej strony Premiership dzięki temu będzie jeszcze ciekawsza, tak więc trzeba się cieszyć ; ).
Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku

Tytuł tego artykułu mnie zabił Laughing
Kamael napisał(a):

Dla mnie szok, nie bardzo rozumiem dlaczego mając propozycję z kilku o wiele lepszych klubów przeszli do angielskiego średniaka.
Z drugiej strony Premiership dzięki temu będzie jeszcze ciekawsza, tak więc trzeba się cieszyć ; ).
Tevez i Mascherano namiętnie słuchają Maidenów, zatem nie dziwi mnie ten wybór Wink .
Tomash napisał(a):Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku

Tytuł tego artykułu mnie zabił Laughing
Mnie kolejny raz zabiła fotka, tym razem nasz reprezentant jest bardzo zamyślony - ciekawe dlaczego?
Kamael napisał(a):

Słyszałem ,że sponsorzy mieli na to wpływ (Ci co mieli ich karty).Co do samych zawodnuików to wielka szkoda Gdyż bardzo przydali by się w MU.
balzac napisał(a):
interia.pl napisał(a):Choć Milę trenerzy zwykle wystawiali w drugiej linii, trener Beenhakker próbował go sprawdzić podczas treningów na lewej obronie. "Mogę i grać w defensywie, najważniejsze bym mógł w ogóle pojawić się na boisku" - podkreślił.
O kurwa Confusedhock:

W końcu czego się nie robi by grać Big Grin Przypuszczam, że na pozycje bramkarza też by się zgodził Big Grin
no ciekawe co też ciekawego dzisiaj pokażą nasze ciotunie...
Tomash napisał(a):no ciekawe co też ciekawego dzisiaj pokażą nasze ciotunie...
Wg. mnie przegrają lub będzie remis,a jeśli jakimś cudem wygrają to strzelą tylko jedną bramkę.
Ramone napisał(a):
Tomash napisał(a):no ciekawe co też ciekawego dzisiaj pokażą nasze ciotunie...
Wg. mnie przegrają lub będzie remis,a jeśli jakimś cudem wygrają to strzelą tylko jedną bramkę.
Czy Ty wiesz z kim my gramy? Nie myl Finów ze Szwedami czy Norwegami.. Byłbym bardzo zaskoczony, gdyby nasi nie wygrali.
Przypuszczam, że nie tylko ty byłbyś zaskoczony, ja chyba sie pochlastam jak nie wygrają.
nasza reprezentacja jest zdolna do wszystkiego Laughing

Skład:

Dudek - Wasilewski, Głowacki, Bąk, Żewłakow - Błaszczykowski, Szymkowiak, Radomski, Krzynówek - Żurawski, Frankowski