Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dżemik napisał(a):
Cytat:Zauważ, że Odra ma jeszcze zaległy mecz z Polonią i tabela końca jesieni jescze może się zmienić (jeśli zdobędziemy 3 pkt wskakujemy nawet na 4 miejsce) ; ).

Fakt, zapomnialem.. Smile A wiec mowisz, ze Odra wygra z Polonia 14:0 i roznica bramek wyprzedzi aktualnie 4 Korone? Wink
W takim razie ja jestem w błędzie twierdząc, że w pierwszej kolejności liczy się bezpośrednie spotkanie (wygrane na wyjeździe 1:0 przez Odrę)? ; ) Cóż, może rzeczywiście się mylę ;P.
Cytat:Slyszeliscie o takiej grze jak New Star Soccer? Wink

Dlaczemu zawiesza mi sie toto podczas ladowania? ;(

Cytat:W takim razie ja jestem w błędzie twierdząc, że w pierwszej kolejności liczy się bezpośrednie spotkanie (wygrane na wyjeździe 1:0 przez Odrę)? ; ) Cóż, może rzeczywiście się mylę ;P.

Ozesz Ty, zapomnialem.. Big Grin W takim razie trymam kciuki.. Smile
^o kurwa..... Sad
Wielka strata dla Barcy. Ale powiem, że jak zobaczyłem ten tytuł to myslałem, że chodzi o Ronaldinho, a wtęczas to bym sie chyba załamał Crying or Very Sad
Bez Xavi'ego jeszcze sobie jakos poradza.. Maja w koncu van Bommela.. Gdyby to byl Ronaldinho spadliby na 6-8 miejsce..
Dżemik napisał(a):Bez Xavi'ego jeszcze sobie jakos poradza.. Maja w koncu van Bommela.. Gdyby to byl Ronaldinho spadliby na 6-8 miejsce..

Glupoty piszesz! Xavi jest tak samo wazny jak Ronaldinho, kto na biezaco oglada wszystkie mecze Barcy, przyzna mi racje. A z tym 6-8 miejscem to juz totalne przegiecie Rolleyes Ronaldinho jest wazny, ale nie az tak.
Nie no, Dżem, bez przesady ; ). Przy okazji, czytałem, że Keane prowadzi rozmowy z Realem. Ciekawi mnie czy coś z tego wyniknie - realnie patrząc nie pasuje do tej drużyny.
Kamael napisał(a):Nie no, Dżem, bez przesady ; ). Przy okazji, czytałem, że Keane prowadzi rozmowy z Realem. Ciekawi mnie czy coś z tego wyniknie - realnie patrząc nie pasuje do tej drużyny.

Pewnie, ze nie pasuje!! Keane to facet z "jajami", a w Realu takich brak... Laughing no moze poza pewnymi wyjatkami.
Ogladam mecze Barcy i wiem, ze Xavi to bardzo wazne ogniwo Blaugrany, zawodnik swietnie czyszczacy tyly i potrafiacy dobrze rozpoczac akcje zespolu (cus jak swego czasu Makalele w Realu), ale umowmy sie... Facet ma znaaacznie mniejszy wplyw na postawe Barcy w spotkaniu niz Ronaldinho.. A co do tego, ze nie spadliby do srodka tabeli- zobaczta ile pilek przechodzi przez brazylijczyka (praktycznie kazda kacje rozpoczyna wlasnie on!), ile ma asyst i ile goli na koncie..

Co do Keane'a- ploty.. Na cholere nam drugi Zidane [czyt. cien dawnej gwiazdy, ledwo truchtajacy po boisku dziadek], na dodatek 5 (a wlasciwie nawet 7) defensywny pomocnik? Nawet Perez nie jest az tak glupi..
W takim razie, Panie Dzemik, prosze sobie przypomniec poprzedni sezon, jak Barca przez prawie miesiac grala bez Ronaldinho( a byla to pierwsza czesc sezonu) i jakos sobie radzili.
Roni jest bardzo wazny, nie przecze temu, ale nie przeceniajmy jego wplywu na postawe calej druzyny.
Jezeli chodzi o Xavi'ego, jest to zdecydowanie ogromna strata dla Barcy, bo nikt nie zagrywa takich prostopadlych pilek jak on Sad
Zastanawiam sie jak Van Bommel wywiaze sie z powierzonych mu obowiazkow, chociaz juz w tym sezonie pokazywal, ze grac potrafi.
ZenithalMan napisał(a):Glupoty piszesz! Xavi jest tak samo wazny jak Ronaldinho, kto na biezaco oglada wszystkie mecze Barcy, przyzna mi racje. A z tym 6-8 miejscem to juz totalne przegiecie Ronaldinho jest wazny, ale nie az tak.

Tu masz świętą racje Tongue Każdy zawodnik Barcelony jest ważny i potrzebny jak sam Ronaldinho.

Cytat:Zastanawiam sie jak Van Bommel wywiaze sie z powierzonych mu obowiazkow, chociaz juz w tym sezonie pokazywal, ze grac potrafi.

Ja bym sie tu nie aż tak nie martwił. Van Bommel jest doświadczonym i klasowym piłkarzem. Jestem pewny, żę godnie zastąpi Xavi'ego, a Barca będzie dalej prezentować wysoki poziom.

Cytat:Jezeli chodzi o Xavi'ego, jest to zdecydowanie ogromna strata dla Barcy, bo nikt nie zagrywa takich prostopadlych pilek jak on

Hmmm Xavi jest ważny, ale nie zapominajmy o innych, którzy też świetnie rozgrywają piłke choćby sam Ronaldinho, Deco czy Van Bommel wiec nie ma co narzekać Tongue [/quote]
A co myslicie na temat losowania do MŚ ktorego nie zobaczymy z powodu braku transmisji w telewizji polskiej? ;)

[Obrazek: pc0300044nm.th.jpg]
No jeszcze zobaczymy może jeszcze coś zmienią w tej sprawie. A jak nic nie będzie to pozostają inne stacje np. ARD.
A co do samego losowania to już nie moge sie doczekać Big Grin Bardzo jestem ciekaw jak nas wylosują Big Grin
Czytałem w gazecie, że byc może bedziemy z trzeciego kkoszyka losowani więc mozna trafic na silną grupe Crying or Very Sad np. z Brazylią i Portugalią, albo Anglia z Koreą Laughing Ale ja jestem dobrej mysli, że bedziemy w drugim koszyku.
Przeciez w artykule:
[Obrazek: pc0300044nm.th.jpg]

Jak wol pisze, ze ARD zakoduje transmisje na teren Polski,.. ;) Czytanie ze zrozumieniem 4 klasa podstawowki, jak nie predzej ;P