Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
warsadal napisał(a):
balzac napisał(a):Kubus widze, że dobry gust Big Grin .
Taaa, anoreksja rlz! Wink

Hehe i kto to mówi Wink

Kate Moss z Anglii to wzór wszystkich anorektyczek, poza tym jest (jak na mój gust) daremna i nie tknął bym jej kijem nawet Wink
buubi napisał(a):Hehe i kto to mówi Wink

Kate Moss z Anglii to wzór wszystkich anorektyczek,
Nie wiem, jak wygląda na codzień, niemniej jednak na tym zdjęciu wyszła świetnie i bynajmniej nie jak anorektyczka Smile
buubi napisał(a):poza tym jest (jak na mój gust) daremna i nie tknął bym jej kijem nawet Wink
No to dziwny jesteś Wink
Po prostu lubię za co zlapac - a u niej nie ma za co (chyba że za wystające kości) Wink
buubi napisał(a):Po prostu lubię za co zlapac
może Monice Bellucci by tak za coś złapać? Idea Wink
Podsumowując powiem iż najlepsze są polskie, naturalne, dobre, inteligentne kobiety. Te panny mogą się przy nich schować.
Smile
Cholera, wczoraj oglądałem fragmenty meczu Francja - Chiny. Cisse drugi raz złamał prawą nogę w łydce - w tym samym miejscu. Na moje oko wygląda to na koniec kariery.
Przedwyborcze kłótnie o Messiego w Madrycie

Juan Miguel Villa Mir, kandydat na prezydenta Realu Madrid, który w programie Pelotas Fuera Radio Marca powiedział, że jest w stanie zapłacić opiewającą na sumę 150 mln euro klauzulę Lionela Messiego, został ostro skrytykowany przez Lorenzo Sanza, także chcącego objąć stanowisko do niedawna zajmowane przez Florentino Pereza.

„Jeśli Juan Miguel Villa Mir chce zapłacić takie pieniądze Barcelonie, aby tylko wygrać wybory, oznacza to, że jest jeszcze bardziej szalony niż jego poprzednik. Wydanie 25.000 mln starych peset za 19letniego chłopca to wariactwo” mówił były prezydent Realu.

Sanz, dowiedziawszy się o tym, że osoby z otoczenia jego konkurenta kontaktowały się już z reprezentantem młodej gwiazdy Blaugrana, ciągnął dalej: „Wie pan ile kosztowała Real pięcioletnia obecność Figo na Santiago Bernabeu? 25.000 mln starych peset. A Zidane’a 28.000! Jeśli Villa Mir kupi Messiego, wprowadzi nas wszystkich w prawdziwy obłęd.”, zakończył.

Laughing
Po co się kłócić jak Messi i tak w Barcelonie zostanie ??....
Co do meczy Francja - Chiny
Ribery....ahhh podobno ma do united przejść...szykuje się niezły transfer Big Grin
Też o tym słyszałem, od dłuższego czasu już się to nazwisko przewija i jestem baaaardzo za ;]. Widziałem go w kilku meczach ligi francuskiej, no i teraz w reprezentacji i to byłby transfer doskonały. Tyle, że wczoraj w trakcie meczu Smokowski coś mówił, ze prezes Lyonu bardzo chce go mieć u siebie i wszystkie mecze Francji na żywo ma zamiar oglądać w koszulce trójkolorowych z nazwiskiem Ribery na plecach ;D. Zobaczymy co wybierze.
ZenithalMan napisał(a):Przedwyborcze kłótnie o Messiego w Madrycie

Juan Miguel Villa Mir, kandydat na prezydenta Realu Madrid, który w programie Pelotas Fuera Radio Marca powiedział, że jest w stanie zapłacić opiewającą na sumę 150 mln euro klauzulę Lionela Messiego, został ostro skrytykowany przez Lorenzo Sanza, także chcącego objąć stanowisko do niedawna zajmowane przez Florentino Pereza.

„Jeśli Juan Miguel Villa Mir chce zapłacić takie pieniądze Barcelonie, aby tylko wygrać wybory, oznacza to, że jest jeszcze bardziej szalony niż jego poprzednik. Wydanie 25.000 mln starych peset za 19letniego chłopca to wariactwo” mówił były prezydent Realu.

Sanz, dowiedziawszy się o tym, że osoby z otoczenia jego konkurenta kontaktowały się już z reprezentantem młodej gwiazdy Blaugrana, ciągnął dalej: „Wie pan ile kosztowała Real pięcioletnia obecność Figo na Santiago Bernabeu? 25.000 mln starych peset. A Zidane’a 28.000! Jeśli Villa Mir kupi Messiego, wprowadzi nas wszystkich w prawdziwy obłęd.”, zakończył.

Laughing

Na drzewo z Villa Mirem i jego Messim za 150mln. Dzieciak nie jest i nigdy nie bedzie tyle wart. A nawet gdyby byl, to za taka kase mozna zbudowac sklad, ktory golilby rowno 5 takich Messich. Kielbasa wyborcza na durnych socios takiej samej jakosci jak obietnice PiSu o 3 mln nowych mieszkan. Baldasano z jego planem sprowadzena Erikssona, tez moze spierdalac. Mam nadzieje, ze wygra Palacios i do klubu wroca Camacho (dyr. sportowy) i del Bosque (trener). O!

Barça proponuje Chelsea Deco za Lamparda

Frank Lampard coraz śmielej spogląda w kierunku Katalonii. Anglik naciska na swojego agenta by ten poczynił pierwsze kroki ku realizacji tego sensacyjnego transferu. Sztab techniczny Barcelony uznaje Lamparda jako niesamowicie łakomy kąsek na rynku transferowym – planowano ten transfer na sezon 2007-08, jednak inicjatywa Lamparda może znacząco zmienić bieg wydarzeń.

W dzisiejszym dniu reprezentanci Barcelony przebywają w Londynie by przedyskotowac sprawę Gudjohnsena. Bardzo możliwe jednak, że Txiki Begiristain zaproponuje wymianę piłkarzy, mianowicie Deco za Lamparda. Brazylijczyk od zawsze był ulubionym piłkarzem Mourinho, który marzy by go mieć w środku pola obok Essiena i Ballacka.

Najtrudniej na taką zamianę byłoby przekonać samego Deco, który wielokrotnie powtarzał jak świetnie czuje się w Barcelonie i nie ma zamiaru nigdzie się przenosić. Deco ufa też zarządowi i nie wierz, że ten czyniłby coś za jego plecami. A może to wszystko to „zasłona dymna” przed transferem Crespo ?

Czegoz to madryckie pismaki nie wymysla Evil or Very Mad
Cytat:Barça proponuje Chelsea Deco za Lamparda

Ja jestem za Laughing
Ghost_82 napisał(a):
Cytat:Barça proponuje Chelsea Deco za Lamparda

Ja jestem za Laughing

zartujesz, prawda? Rolleyes powiedz, ze zartujesz inaczej uznam, ze totalnie Cie pojabalo Wink
Nie żartuje Big Grin Jak na mój gust, to wydaje mi się, że Lampard bardziej przydałby sie Barcelonie niż Deco.
Ej ludzie! Dziśaj sie łerld czempionszip zaczynaja Big Grin