Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chociaż nie cierpie Bayernu ,to jednak dziś im kibicuję.Z kilku powodów.Jeden z nich jest na litere "M".Kto zgadnie ,to moze wygra kokosa.
Materazzi? Big Grin
Moja stara
Tomash napisał(a):Materazzi? Big Grin
Brawo.Kokos jest twój
[Obrazek: kokosowa.jpg]

No i Inter w plecy Laughing A do końca niewiele czasu Laughing

EDIT:Buahahaha,brawo Podolski.
Blatter ma coś z głową... Evil or Very Mad
Kurwa,komentatora meczu Austria - Legia powinnp sie utylizować w trybie pilnym.Spuszczał sie nad samą legią ,jej kibicami a nawet nad jej beznadziejną przecież grą.Całe szczęście ,ze w tym roku juz nie będzie miał tej możliwości.
Za to o dziwo ,Wisła daje czadu.
pffff Legia Laughing Brawa dla Wisły Big Grin
jaki kraj, taki mistrz Laughing obecna legia by wdupiła chyba nawet z LZS Mizerów
W sumie Wisła też nic wielkiego przez 90 minut nie pokazywała.Owszem,coś tam grała,ale bez fajerwerków.Kolejny raz po prostu okazało się,jak ważnym elementem w dzisiejszym futbolu są stałe elementy gry.Jeden precyzyjnie (powiedzmy ze precyzyjnie,bo piłka się tam po drodze troche poodbijała i od muru i od słupka) wykonany rzut wolny załatwił sprawe.Grecy byli juz pewni swego i ten gol w 93 minucie ich zniszczył.W dogrywce juz tylko Wisła rządziła.

EDIT: A tu nawet ciekawy komentarz do gry Legii:

http://sport.wp.pl/kat,1754,wid,8528640,...caid=12691
W końcu' chciało by się powiedzieć.Aż dziwnie czułem się gdy nie było tekstu komentatora w stylu 'no może za rok...'Teraz tylko czekać na korzystne losowanie.Mam nadzieję ,że zajdziemy gdzieś w tej UEF-ie i pierwszy raz od niepamiętnych czasów oszczędzimy sobie wstydu.
Kurde, zaczyna mnie już nużyć ten cały Magazyn Orange Ekstraklasa ;/ Pół godziny pierdzenia o ległej z wisłą, a o pozostałych SIEDMIU meczach drugie pół godziny. Czy, psia mać, kogoś, poza 15sto letnimi napaleńcami ze stolycy, interesuje co się działo w warszawskich pubach w czasie meczu? Eh, lipnie i nieciekawie to zaczyna wyglądać.
Tym bardziej że liderem jest KORONA 8)
^ Jaka liga, taki lider Wink

żółto-czerwona, kielecka... Wink
Niedługo mecze z Kazachstanem i Portugalią. Kontuzje się porobiły, ale z Kazachstanem to chyba nie przegramy Surprised . A z Portugalią?
Boje się o naszą obronę, szczególnie o środek, bo boki są w miarę dobre, szczególnie Golański.
Ciekawi mnie kogo Leo wpuści do środka pomocy. Jest Sobolewski, Lewandowski, Radomski, Garguła, Kaźmierczak, Giza, którzy z nich? Stawiam na Sobolewskiego i Radomskiego, choć wolałbym Gargułe zamiast Radomskiego, ewentualnie zastanowiłbym się nad Kaźmierczakiem.
Kazachów pokonamy, ale z Portugalią jak będzie remis to będzie to sukces naszej kadry.
Pewnie kolejne Euro pójdzie się jebać...

Wink