Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
http://sport.onet.pl/1254937,wiadomosci.html
czaaaad ale coś czuje że na te trzy mecze tego drugiego wystawi a dudek na ławie Big Grin
Podobał mi się ten mecz, szybka gra, emocje, dużo walki - było ostro, a momentami wręcz brutalnie. Co do Dudka - gdy wchodził do bramki wyglądał jakby nie wiedział co się dzieje i chyba był trochę przestraszony ; ). Mam nadzieję, że ewentualnie otrzymaną szansę w tych kilku meczach wykorzysta.
Chvj z tym meczem, ja ubolewam nad klęską Barcy Crying or Very Sad Takiego wyniku sie nie spodziewałem Crying or Very Sad Mam nadzieje, że ten mecz, to przypadek i nie bedą dawać takich kitów w LM Wink No ale już na LM wrócą Ronadinho i Eto'o Laughing Więc jestem dobrej myśli Laughing
Tej, kto sie ze mna klocil, gdy mowilem, ze Ronaldinho to polowa tej druzyny? :>
Dżemik napisał(a):Tej, kto sie ze mna klocil, gdy mowilem, ze Ronaldinho to polowa tej druzyny? :>

Jedna jaskółka wiosny nie czyni - Barca wtopiła jeden mecz i to nie tylko bez Ronaldunho, więc nie oceniajmy po jednym meczu. Real bez Zidane'a też wiele traci - bądźmy więc obiektywni Wink

PS. ... i popatrzmy w tabelę Laughing
buubi napisał(a):
Dżemik napisał(a):Tej, kto sie ze mna klocil, gdy mowilem, ze Ronaldinho to polowa tej druzyny? :>

Jedna jaskółka wiosny nie czyni - Barca wtopiła jeden mecz i to nie tylko bez Ronaldunho, więc nie oceniajmy po jednym meczu. Real bez Zidane'a też wiele traci - bądźmy więc obiektywni Wink

PS. ... i popatrzmy w tabelę Laughing

Tu masz racje Tongue Barca ma wielu innych wybitnych piłkarzy, którzy równie mogą prowadzic do zwyciestw, no ale wiadomo, że Ronaldinho jest tym, na którym głownie opiera sie gra ofensywna i to on miał duży wpływ na zwycięstwa Barcy (szczególnie z Realem Laughing ) Ale tak jak to wspomniał buubi, to dopiero pierwsza taka porażka Barcy, gdzie nie było tych najważniejszych podstawowych zawodników. Poczekajmy na LM i inne mecze w lidze Tongue Ja mysle, że to był wypadek przy pracy i raczej nie powinno im sie juz to przytrafić Wink
Senegal przegrywa z Egiptem, chujnia Mad
I czym, tu sie przejmować Confusedhock: Wink
W czerwcu bedziesz sie przejmował naszymi orłami Big Grin

EDIT: Już jest remis, więc nie płacz Laughing
kurwa, Senegal przegrał Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
a co do naszej kadry to komentator mówił że jakaś tam drużyna za złą grę została zesłana na tydzień do obozu pracy, z naszymi też tak trzeba Big Grin
Z tym Senegalem to przesada, na minutę przed końcem nie podyktowany ewidentny karny ;/. Szczerze im kibicowałem (swoją drogą kibicuję im nie od dzisiaj) i trochę żal. Tymbardziej, że Egipt zrobił na mnie wrażenie takich cwaniaczków, ale może się mylę ; ). Liczę, że w finale Wybrzeże Kości Słoniowej ich pokona.
Z drugiej jednak strony zaskoczyło mnie, że bodaj jedynie dwóch graczy Egiptu gra w Europie (Mido i środkowy obrońca w jakimś tureckim klubie). Grają przecież bardzo przyzwoitą piłkę.
Ja pamietam takiego swietnego napastnika z Egiptu, swego czasu chyba najlepszego gracza Afryki, Mustafę Hagi'egoSmile Mi tez szkoda Senegalu (lubie ich od czasu mundialu ostatniego), tez licze na WKS.
Ej, ale o ile się nie mylę, to Mustafa Hadji jest Marokańczykiem ; ).
Moj blad, rzeczywiscie jest z Maroka.
Ghost_82 napisał(a):Tu masz racje Tongue Barca ma wielu innych wybitnych piłkarzy, którzy równie mogą prowadzic do zwyciestw,

W swietle ostatnich wystepow, Twoja wypowiedz brzmi jak ironia. Wink

buubi napisał(a):Jedna jaskółka wiosny nie czyni - Barca wtopiła jeden mecz...

Hmm. A przypomnij mi jaki byl wynik pierwszego meczu z Saragossa w Copa del Rey? :> O ile mnie pamiec nie myli, to Ronaldinho gral w tym meczu. :>

Cytat:więc nie oceniajmy po jednym meczu. Real bez Zidane'a też wiele traci - bądźmy więc obiektywni Wink

Jakos plaga kontuzji, ktora przewinela sie na poczatku tego sezonu przez Real nie obchodzila nikogo, gdy wieszano na Krolewskich psy. Wink Bywalo, ze polamanych bylo i 6-7 kopaczy. A w Barcelonie zabraklo raptem 3 podstawowych zawodnikow.

Przypominaja mi sie rowniez czyjestam slowa z tego topicu, mowiace jakobyz to Barca miala dluzsza lawke niz Real. ;p

Co do Pucharu Narodow Afryki- ja tam duzo bardziej rozpaczam nad porazka Nigerii, niz jakiegostam Senegalu.
PS> Starszy pan, ktory komentowal mecz Kamerun- WKS na polskim Eurosporcie zasluguje na miano najgorszego komentatora sportowego w historii telewizji. ;\ Slowo "pieeekniee" powtarzal czesciej niz Jacus Gmoch "hehe". Wink
Dżemik napisał(a):PS> Starszy pan, ktory komentowal mecz Kamerun- WKS na polskim Eurosporcie zasluguje na miano najgorszego komentatora sportowego w historii telewizji. ;\ Slowo "pieeekniee" powtarzal czesciej niz Jacus Gmoch "hehe". Wink
Andrzej Janisz? Tak, chyba on ten mecz komentował razem z Tomaszem Smokowskim. Cóż, ma nawyki z radia, bo chyba w radiowej Jedynce komentuje. Nie przesadzałbym jednak, nieźle się go słucha ;P.