Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Liga trwa Wink
http://pilka.interia.pl/liga/1/wyn?id=11438&nr=3
Zagłębie wreszcie wygrało, Widzew wygrał derbowy mecz, a Legia baty z Bełchatowem. Swoją drogą ciekawe jak długo tak dobrze będą grać Wink
Ooo,przez wczorajsze pijaństwo nie dane mi było poznać wyników naszej kopanej ligi ,a widze ze parę ciekawych padło Big Grin Legia zaorana i to u siebie,no kurwa pieknie Big Grin Górnik wygrał i to z tymi burakami z Łęcznej Big Grin Łęczna w końcu musi poleciec w tym sezonie...
Kurde, szkoda że Craxa przegrała. Ładnie chłopaki grają, ofensywnie. Liga może być ciekawa w tym sezonie
No, zobaczymy, jak jutro zadebiutuje Leo ze swą kadrą Big Grin Mam nadzieje, że nie powtórzy wyczynu Janasa Wink
Ghost_82 napisał(a):No, zobaczymy, jak jutro zadebiutuje Leo ze swą kadrą Big Grin Mam nadzieje, że nie powtórzy wyczynu Janasa Wink
Pierwsze koty za płoty, więc co najwyżej będzie remis Wink .
Mam nadzieje, że Borucowi to jednorazowo dał odpocząć i Kuszczakowi również! Dudkowi już dziękuję. Akurat co do Dudka Janas miał rację.. Wink

Ciekawe kto zagra z Żurawskim.. Sagan ma jakąś kontuzje, Jeleń narazie ławkę gra w Auxerre, zresztą początek sezonu i za dobrej formy to on nie ma. Pozostaje Franek, który ...niech lepiej wyjeżdża z Anglii.
Ogólnie to cienko to widze Wink
No ja mam nadzieje, że aż tak cieńko nie będzie Wink
No kurwa,chyba gorzej jak na mundialu to już nie może być:/
Ja mam nadzieję, że po lepszym zapoznaniu się z naszą piłką trochę aktywniej będzie zmieniał skład reprezentacji.

Oprawa ostatniej kolejki wg Orange Ekstraklasy:
http://pilka.interia.pl/liga/1/news?inf=781373

Drugi raz nas wyróżnili, fajnie, że ktoś też zwraca na nas uwagę ;D.
Czyżby moderator zmienił miejsce zameldowania z "gdzieś pod Wodzisławiem" na "Wodzisław" ? Big Grin

OPRAWA KOLEJKI to lipa. Każda drużyna je dostanie, bo rozdają to na oślep byle każdy był szczęśliwy. Z całym wielkim szacunkiem do Odry, wątpie zeby to była oprawa kolejki.
Oprawą taką pewnie nie była - nie ma co się łudzić i wcale tak nie twierdzę. Pewnie osoby wybierające przyjęły zasadę, że należy docenić pomysł i inicjatywę. Wiadomo, że gdyby podstawowym kryterium była jakość i ilość, to ciągle na przemian wyróżniane byłyby ekipy Lecha, Korony, Legii. Ja się cieszę, że po prostu ktoś nas zauważył.

A mniejsca zamieszkania nie zmieniłem, a jedynie doszedłem do wniosku, że tamta wersja i tak głupio wyglądała i mało mówiła, więc bez różnicy ;D.
Kamael napisał(a):Ja mam nadzieję, że po lepszym zapoznaniu się z naszą piłką trochę aktywniej będzie zmieniał skład reprezentacji.
Zatem niech jeździ na OE Wink . Ostatnio świetnie gra Matusiak, powinno dać mu się szansę, a następnie ocenić czy to zawodnik na miarę kadry czy kolejny ligowy średniak Wink . Kto jeszcze z OE?:> Wink

Kamael napisał(a):Oprawa ostatniej kolejki wg Orange Ekstraklasy:
http://pilka.interia.pl/liga/1/news?inf=781373

Drugi raz nas wyróżnili, fajnie, że ktoś też zwraca na nas uwagę ;D.
W poprzednim sezonie najlepszą oprawę w 3 lidze, w grupie drugiej miał ofkorz CKS Zdrój Big Grin .
Wyniku Śląska to już nawet śmieszne nie są 0:0 z Łomżą - borykającą się z problemami przeciętną drużyną to po prostu śmiech.I to jeszcze w kompromitującym stylu.Jak to się nie zmienie pozostanie walka o utrzymanie.
Cytat:Kto jeszcze z OE?:>
Np. Matusiak, Zganiacz, Błaszczykowski, Wasilewski, pewnie Brożek kiedy będzie zdrowy, dobrze, że znalazł się Golański, może kogoś z Zagłębia też warto sprawdzić? Konkretnie Iwańskiego lub Łobodzińskiego - w ostatniej kolejce pokazali się ze świetnej strony, jak w zeszłym sezonie.
Szansę można im dać. Z tym, że niedokońca im wychodzą mecze o większą stawkę, np, w finale pucharu Polski zagrali przeciętnie Wink
Tylko ile oni dotychczas rozegrali takich meczów o stawkę? Nie przesadzajmy więc, że to już w ich przypadku jakaś zasada. Kiedyś doświadczenie trzeba zdobyć.