Ooo,przez wczorajsze pijaństwo nie dane mi było poznać wyników naszej kopanej ligi ,a widze ze parę ciekawych padło

Legia zaorana i to u siebie,no kurwa pieknie

Górnik wygrał i to z tymi burakami z Łęcznej

Łęczna w końcu musi poleciec w tym sezonie...
Kurde, szkoda że Craxa przegrała. Ładnie chłopaki grają, ofensywnie. Liga może być ciekawa w tym sezonie
No, zobaczymy, jak jutro zadebiutuje Leo ze swą kadrą

Mam nadzieje, że nie powtórzy wyczynu Janasa

Ghost_82 napisał(a):No, zobaczymy, jak jutro zadebiutuje Leo ze swą kadrą
Mam nadzieje, że nie powtórzy wyczynu Janasa 
Pierwsze koty za płoty, więc co najwyżej będzie remis

.
Mam nadzieje, że Borucowi to jednorazowo dał odpocząć i Kuszczakowi również! Dudkowi już dziękuję. Akurat co do Dudka Janas miał rację..
Ciekawe kto zagra z Żurawskim.. Sagan ma jakąś kontuzje, Jeleń narazie ławkę gra w Auxerre, zresztą początek sezonu i za dobrej formy to on nie ma. Pozostaje Franek, który ...niech lepiej wyjeżdża z Anglii.
Ogólnie to cienko to widze

No ja mam nadzieje, że aż tak cieńko nie będzie

No kurwa,chyba gorzej jak na mundialu to już nie może być:/
Ja mam nadzieję, że po lepszym zapoznaniu się z naszą piłką trochę aktywniej będzie zmieniał skład reprezentacji.
Oprawa ostatniej kolejki wg Orange Ekstraklasy:
http://pilka.interia.pl/liga/1/news?inf=781373
Drugi raz nas wyróżnili, fajnie, że ktoś też zwraca na nas uwagę ;D.
Czyżby moderator zmienił miejsce zameldowania z "gdzieś pod Wodzisławiem" na "Wodzisław" ?
OPRAWA KOLEJKI to lipa. Każda drużyna je dostanie, bo rozdają to na oślep byle każdy był szczęśliwy. Z całym wielkim szacunkiem do Odry, wątpie zeby to była oprawa kolejki.
Oprawą taką pewnie nie była - nie ma co się łudzić i wcale tak nie twierdzę. Pewnie osoby wybierające przyjęły zasadę, że należy docenić pomysł i inicjatywę. Wiadomo, że gdyby podstawowym kryterium była jakość i ilość, to ciągle na przemian wyróżniane byłyby ekipy Lecha, Korony, Legii. Ja się cieszę, że po prostu ktoś nas zauważył.
A mniejsca zamieszkania nie zmieniłem, a jedynie doszedłem do wniosku, że tamta wersja i tak głupio wyglądała i mało mówiła, więc bez różnicy ;D.
Kamael napisał(a):Ja mam nadzieję, że po lepszym zapoznaniu się z naszą piłką trochę aktywniej będzie zmieniał skład reprezentacji.
Zatem niech jeździ na OE

. Ostatnio świetnie gra Matusiak, powinno dać mu się szansę, a następnie ocenić czy to zawodnik na miarę kadry czy kolejny ligowy średniak

. Kto jeszcze z OE?:>
Kamael napisał(a):Oprawa ostatniej kolejki wg Orange Ekstraklasy:
http://pilka.interia.pl/liga/1/news?inf=781373
Drugi raz nas wyróżnili, fajnie, że ktoś też zwraca na nas uwagę ;D.
W poprzednim sezonie najlepszą oprawę w 3 lidze, w grupie drugiej miał ofkorz CKS Zdrój

.
Wyniku Śląska to już nawet śmieszne nie są 0:0 z Łomżą - borykającą się z problemami przeciętną drużyną to po prostu śmiech.I to jeszcze w kompromitującym stylu.Jak to się nie zmienie pozostanie walka o utrzymanie.
Cytat:Kto jeszcze z OE?:>
Np. Matusiak, Zganiacz, Błaszczykowski, Wasilewski, pewnie Brożek kiedy będzie zdrowy, dobrze, że znalazł się Golański, może kogoś z Zagłębia też warto sprawdzić? Konkretnie Iwańskiego lub Łobodzińskiego - w ostatniej kolejce pokazali się ze świetnej strony, jak w zeszłym sezonie.
Szansę można im dać. Z tym, że niedokońca im wychodzą mecze o większą stawkę, np, w finale pucharu Polski zagrali przeciętnie

Tylko ile oni dotychczas rozegrali takich meczów o stawkę? Nie przesadzajmy więc, że to już w ich przypadku jakaś zasada. Kiedyś doświadczenie trzeba zdobyć.