myslisz ze damy rade z anglikami?
a w ogole to pieprzoni szwedzi musieli wygrac z wegrami? oczywiscie nie moglo byc remisu, a teraz przez nich mamy sranie z angolami :/
Sądze że jest duża szansa, bo oni naprawdę są teraz cieniutcy. Starczy nam remis. A jakby się Austria jeszcze postarała...

Ale nie ma co - Irlandowie północni zrobili kawał dobrej roboty

Valhalla napisał(a):a w ogole to pieprzoni szwedzi musieli wygrac z wegrami? oczywiscie nie moglo byc remisu, a teraz przez nich mamy sranie z angolami :/
To nie Szwedzi są winni, tylko Węgrzy - od dziś mogą się pierdolic na ryj, już nie są naszymi bratankami, parszywi zdrajcy!
Tak poza tym to nie wydaje mi się, aby Austria wygrała z Anglikami - pojedynki w ramach Wysp Brytyjskich to co innego. Chociaż z drugiej strony to nic nie wiadomo.
Z Anglią oczywiście mamy szansę osiągnąć korzystny rezultat, ale tak po prawdzie nasi to cieniasy, niestety...
Nie potrafię sobie wyobrazić w jaki sposób Irlandia Płn pokonała Anglię ;/. Nie mieści mi się to w głowie. Muszę gdzieś obejrzeć skrót...
Realnie patrząc, to mimo, że Anglicy grają ostatnio słabo, Polacy w Manchesterze wielkich szans nie mają.
Aż mi żal Rząsy, bo koleś jest przerażająco słaby jak na reprezentanta kraju, a w tym kolejnym meczu czeka go pojedynek z Wrightem-Phillipsem.
Elvis napisał(a):Valhalla napisał(a):a w ogole to pieprzoni szwedzi musieli wygrac z wegrami? oczywiscie nie moglo byc remisu, a teraz przez nich mamy sranie z angolami :/
To nie Szwedzi są winni, tylko Węgrzy - od dziś mogą się pierdolic na ryj, już nie są naszymi bratankami, parszywi zdrajcy!

To był Żydowsko - masońsko - komunistyczny spisek, bez dwóch zdań. Ale te pieprzone Szwedy zawsze grają przeciw nam :[ Przydałoby się ich wreszcie sklupać w jakimś bezpośrednim meczu.
Tomash napisał(a):To był Żydowsko - masońsko - komunistyczny spisek, bez dwóch zdań.
Nooo!!! Nareszcie ujawnił się jakiś porządny użytkownik o prawidłowo ukształtowanym światopoglądzie. 8)
btw, jak można organizować MECZE REPREZENTACJI, na wiejskim pseudostadioniku legii?! To już nawet nie jest śmieszne, przecież w Burkina Faso mają lepsze stadiony! Ja nie mówie że wszystkie mecze mają być na Ślaskim(mieszkam obok jak wiadomo

) ale np. w Poznaniu, Wrocławiu czy Bydgoszczy, ale ludzie! nie na Legiii :[ no ale warszafka zawsze se wszystko musi zagarnąć

ehehe, u nas to ja nie chce zadnych meczy

mam dosyc kiboli biegajacych ulicami mojego miasta, juz byl z ich udzialem wielki przypal i mi wystarczy

W Anglii sukcesu raczej nie bedzie.. Moze i aktualnie angole graja slabo, ale primo- to jednak mecz z Anglia na wyjezdzie; secundo- mecz dopiero za miesiac, forma naszych kopaczy i Synkow Albionu moze sie radykalnie zmienic.. Bardziej licze na wygrana Holendrow z Czechami..
A co do stadionu Leglej.. Chybas troche sie zagalopowal Tomash..

Stolyca ma jednak lepsze warunki do organizowania meczow kadry niz Bydzia czy Wrocek..
Ehu.. A tak offtopowo.. Dodajcie mi otuchy i powiedzcie, ze wejdzie mi ten kupon:
CSKA Moskwa - Jaroslaw 1
Real Madryt - Celta 1
Betis - Osasuna 1
Chelsea - Sunderland 1
Milan - Siena 1
Santander - Cadiz 1
Belchatow - Groclin 2
Celtic - Aberdeen 1
PSV - Utrecht 1
Wisla K. - Pogon 1
Man. Utd. - Man. City 1
Empoli - Juventus 2
Barca - Mallorca 1
Nuernberg - Bayern 2

Dżemik napisał(a):A co do stadionu Leglej.. Chybas troche sie zagalopowal Tomash..
Stolyca ma jednak lepsze warunki do organizowania meczow kadry niz Bydzia czy Wrocek..
Warunki w sensie lotnisko, hotele na pewno, ale stadion, panie, stadion!!
Cytat:Ehu.. A tak offtopowo.. Dodajcie mi otuchy i powiedzcie, ze wejdzie mi ten kupon:
CSKA Moskwa - Jaroslaw 1
Real Madryt - Celta 1
Betis - Osasuna 1
Chelsea - Sunderland 1
Milan - Siena 1
Santander - Cadiz 1
Belchatow - Groclin 2
Celtic - Aberdeen 1
PSV - Utrecht 1
Wisla K. - Pogon 1
Man. Utd. - Man. City 1
Empoli - Juventus 2
Barca - Mallorca 1
Nuernberg - Bayern 2

Zdziwiłbym się jakby nie wszedł

Tomash napisał(a):Dżemik napisał(a):A co do stadionu Leglej.. Chybas troche sie zagalopowal Tomash..
Warunki w sensie lotnisko, hotele na pewno, ale stadion, panie, stadion!!
A co ty chcesz od stadionu na Lazienkowskiej konkretnie?

Przeca maja tam dobre zaplecze na stadionie, ww. lotnisko, hotele (a to tez bardzo wazne jest), dobrych kibicow (bilety sa za drogie i dresiarstwo z Zylety nie przychodzi).. Bydzia i Wrocek to miasta zuzlowe i niech tak pozostanie.. ;]
Cytat:Zdziwiłbym się jakby nie wszedł 
Gracias.. ;]
Ilość miejsc! 12 tys ludzi to w Anglii na 3 lige przychodzi. Niech na Legii będą mecze towarzyskie, albo z San Marino czy coś. Jedynym stadionem który jako tako spełnia najniższe europejskie standarty jest śląski. A te w Poznaniu czy Bydgoszczy wygrywają z Legią ilością miejsc. No, ale w Warszafce znalazła się kasa na nowy stadion, a na remont śląskiego nie ma

poza tym ciekawe czy ten nowy stadion podzieli los Stadionu dziesięciolecia

Dodatkowo należy zauważyć, że biletów w sprzedaży było 6 tysięcy (!!!) - jedynie na "Żyletę" i sektory za bramkami. Reszta poszła do vipów, sponsorów, kibiców z Walii... Wielka kpina i wstyd.
Dżemik, na tym kuponie to w sumie masz samych pewniaków, wielkiego (ewentualnego) zarobku chyba nie będzie? ; ) Ja sam nigdy się w zakładach nie bawiłem, nawet nie mam pojęcia jak to się robi ;D. Kiedyś trzeba będzie spróbować.
Kamael napisał(a):Dżemik, na tym kuponie to w sumie masz samych pewniaków, wielkiego (ewentualnego) zarobku chyba nie będzie? ; )
Hyh.. Po odliczeniu podatku- 583 zl 30 groszy z 5 zlociszy..