Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
http://www.euro2008.wp.pl/kat,1728,wid,8...caid=12b12

To ci dopiero heca Big Grin Ciekawe czy to prawda.
Ludzie mamy legioniste na forum! Może wreszcie zacznie się coś dziać w tym temacie Wink
warsadal napisał(a):Ludzie mamy legioniste na forum! Może wreszcie zacznie się coś dziać w tym temacie Wink
Laughing Laughing
..miałem mu napisać, żeby zmienił avatar, ale się powstrzymałem Surprised

Koniec rundy się zbliża w naszej ekstraklasie. Zdaje się, że Bełchatów zostanie mistrzem jesieni - nie powinni miec teraz problemow z Pogonia (w dodatku postawiłem w totomixie na zwyciestwo GKS Wink ). Wisłą ostatni mecz w Łodzi z ŁKS - mimo wszystko nie będzie im łatwo, a tymbardziej nie będzie łatwo Legii z Zagłębiem - kurwa, Michniewicz to porządny trener, dopiero teraz zacząłem go doceniać. Lubin gra w miarę ładnie i skutecznie - być może będzie powtórka z poprzedniego sezonu.
Ciekawe kiedy w Lechu pojawi się prawdziwa drużyna.. Narazie Franz ma trochę roboty, w dodatku przydałby im się jakiś porządny obrońca i napastnik skuteczniejszy od Zbigniewa Z. Wink .

A Łęczna jakoś zaczyna dawać radę, co mnie dziwi. Już ich widziałem w 2 lidzę, ale zaczęli urywać punkty teoretycznie lepszym. Natomiast Wisła Płock z tej jesieni to wielka porażka! Wink
warsadal napisał(a):Ludzie mamy legioniste na forum! Może wreszcie zacznie się coś dziać w tym temacie Wink

Obligatoryjnie za coś takiego powinien być ban ; ).
Kamael napisał(a):

Obligatoryjnie za coś takiego powinien być ban ; ).
Toć pytałem, na naszym super-private-mod-forum, co z gościem poczniemy i żaden nie raczył odpisać ;>

EDiT:
w sumie nasze forum jest poza kibolskimi układami: Wisła(balzac?)-Lech-GKS K-ce-Odra-Jaga itd. Smile
I w sumie względny pokój panuje Smile
warsadal napisał(a):Ludzie mamy legioniste na forum

A ja wypowiem sie tak...

khem,khem...

Mistrzem Polski jest Legia,
Legia najlepsza jest,
Legia to jest potęga,
Legia CWKS.
La la la la la la la
la la la la la la
La la la la la la la
la la la la la la !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
warsadal napisał(a):w sumie nasze forum jest poza kibolskimi układami: Wisła(balzac?)-Lech-GKS K-ce-Odra-Jaga itd.
Wisła? Laughing Od lat Zagłębie Lubin Wink
raf667 napisał(a):Legia to jest potęga,

R O T F L
GKS?pfffffffff.........wolne żarty......

(L)
Uzasadnij.
No to macie teraz problem Laughing
Podstawowa zasada: wszystko >>>>>>>>>>>>>>>>> Legia ; )
Uch,coś mi sie zdaje ze koleś nie bedzie miał tu łatwego zywota.
R_amze_S napisał(a):Uzasadnij.

(L)egia-wiadomo,miszcz Polski,pierwsza liga
GKS-trzecia liga Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
R_amze_S napisał(a):Uch,coś mi sie zdaje ze koleś nie bedzie miał tu łatwego zywota.
Są kibice GKS-u, jest kibic Lecha, hmm jset tu ktoś za Widzewem? Surprised

Swoją drogą klubem który ma najwięcej wrógów jest Legia, za co ich tak nie lubią? Tak poważnie to ja do Legii nic nie mam, wolę ich niż Wisłę Wink