Cytat:do tej pory myślałem żę mercury umarł na aids
Owszem,ale zaraził się w wyniku swojej niewątpliwej rozwiązłosci co podobnie jak alkoholizm mozna uznać za dowód "słabosci"
A poza tym konczac ten offtop: nie sposób oceniac czlowieka który chcąc nie chcąc nie jest zwyklym czlowiekiem ,tylko kims o kim robi się głosno,ktorego zdjęcia goszczą na pierwszych stronach gazet,ktory nie moze sie spokojnie pojawić na ulicy ,bo obstępują go tłumy...nie każdy jest w stanie poradzić sobie z taką sytuacją-więc nazywanie takich ludzi"śmieciami" to w najlepszym wypadku lekka przesad.EOT
Hmm nadużywanie alkoholu świadczy o bezstroskości własnego zycia, nieskończonej głupocie, i tym podobne epitety... a Freddie prowadził niestety mocno towarzyskie życie i to go zabiło, ale teoretycznie był normlanym człowiekiem bez jakis tam nałogów. Aczkolwiek Ozzy Osbourne jest na tyle nienormlany że mógl doprowadzic sie do stanu wiecznej śpiączki czyli smierci. Ja rozumiem wszystko jest dla ludzi - ale co za duzo to i swinia nie chce... EOT
a co do piłki nożnej nio to jutro kolejna kolejka bundeswery

czekam na popis Makaay'a

a także Smolarka

No, panowie (panie?), koniec rundy jesiennej.. Jak wrazenia? Kto sprawil niespodzianke, kto zawiodl?
1.Wisła Kraków 29
2.Legia Warszawa 29
3.Cracovia Kraków 24
4.Korona Kielce 23
5.Lech Poznan 23
6.Zagłębie Lubin 22
7.Amica Wronki 22
8.Pogoń Szczecin 21
9.Odra Wodzisław 20
10.Groclin Grodzisk 19
11.Arka Gdynia 17
12.Wisła Płock 17
13.Górnik Zabrze 16
14.Górnik Łęczna 14
15.GKS Bełchatów 14
16.Polonia Warszawa 9
Obejrzalem sobie nasze przedsezonowe rokowania.. Usmialem sie z swoich typow..

Gratulacje dla Warsadala, za najtrafniej ulozona tabele.. ;]
EDIT: I jeszcze 2 liga.. Niestety Jaga dopiero na 3 miejscu.. ;( Nawalka, pogodz sie Pan z Chanka!
1.Widzew Łódź 31
2.ŁKS Łódź 30
3.Jagiellonia Białystok 30
4.Śląsk Wrocław 30
5.KSZO Ostrowiec Św. 29
6.Zagłębie Sosnowiec 26
7.Piast Gliwice 26
8.Kujawiak Włocławek 24
9.Radomiak Radom 23
10.Szczakowianka Jaworzno 22
11.Heko Czermno 21
12.Ruch Chorzów 21
13.Górnik Polkowice 21
14.Lechia Gdańsk 20
15.Świt Nowy Dwór Maz. 20
16.Podbeskidzie Bielsko-Biała 16
17.Polonia Bytom 13
18.Drwęca Nowe Miasto Lub. 10
Dżemik napisał(a):No, panowie (panie?), koniec rundy jesiennej.. Jak wrazenia? Kto sprawil niespodzianke, kto zawiodl?
1.Wisła Kraków 29
2.Legia Warszawa 29
3.Cracovia Kraków 24
4.Korona Kielce 23
5.Lech Poznan 23
6.Zagłębie Lubin 22
7.Amica Wronki 22
8.Pogoń Szczecin 21
9.Odra Wodzisław 20
10.Groclin Grodzisk 19
11.Arka Gdynia 17
12.Wisła Płock 17
13.Górnik Zabrze 16
14.Górnik Łęczna 14
15.GKS Bełchatów 14
16.Polonia Warszawa 9
Obejrzalem sobie nasze przedsezonowe rokowania.. Usmialem sie z swoich typow..
Gratulacje dla Warsadala, za najtrafniej ulozona tabele.. ;]
EDIT: I jeszcze 2 liga.. Niestety Jaga dopiero na 3 miejscu.. ;( Nawalka, pogodz sie Pan z Chanka!
1.Widzew Łódź 31
2.ŁKS Łódź 30
3.Jagiellonia Białystok 30
4.Śląsk Wrocław 30
5.KSZO Ostrowiec Św. 29
6.Zagłębie Sosnowiec 26
7.Piast Gliwice 26
8.Kujawiak Włocławek 24
9.Radomiak Radom 23
10.Szczakowianka Jaworzno 22
11.Heko Czermno 21
12.Ruch Chorzów 21
13.Górnik Polkowice 21
14.Lechia Gdańsk 20
15.Świt Nowy Dwór Maz. 20
16.Podbeskidzie Bielsko-Biała 16
17.Polonia Bytom 13
18.Drwęca Nowe Miasto Lub. 10
Napewno Śląsk jak na beniaminka który miał siętylko w 2 lidze utrzymać a walczy teraz o ekstraklase to tobrze
Co do 1 ligi to napewno korona sprawiła niespodziankę...dziwi mnie słaba postawa (no teraz już troche lepiej ) wisły
^I dobrze sie stalo, bo co by nie mowic, to wlasnie on na nia najbardziej zasluzyl.

Dżemik napisał(a):No, panowie (panie?), koniec rundy jesiennej.. Jak wrazenia? Kto sprawil niespodzianke, kto zawiodl?
Zauważ, że Odra ma jeszcze zaległy mecz z Polonią i tabela końca jesieni jescze może się zmienić (jeśli zdobędziemy 3 pkt wskakujemy nawet na 4 miejsce) ; ).
Powiem tak, podoba mi się to, co robią byli trenerzy Odry - Wieczorek w Koronie i Smuda w Zagłębiu. Obie drużyny grają ładnie dla oka, skutecznie... Dla mnie to takie duże pozytywy tej rundy. A ogółem mówiąc - liga teraz jest cholernie wyrównana, a jednocześnie (co tu kryć) słaba.
Ramone napisał(a):To za te życzenia dla Śląska
http://sport.onet.pl/1203820,wiadomosci.html
To ja Ci slodze, a Ty mi sztylet wbijasz?

Takie frajerskie bramki w koncowkach spotkan, to tylko Jaga potrafi tracic.. ;\
Cytat:Zauważ, że Odra ma jeszcze zaległy mecz z Polonią i tabela końca jesieni jescze może się zmienić (jeśli zdobędziemy 3 pkt wskakujemy nawet na 4 miejsce) ; ).
Fakt, zapomnialem..

A wiec mowisz, ze Odra wygra z Polonia 14:0 i roznica bramek wyprzedzi aktualnie 4 Korone?
Cytat:Powiem tak, podoba mi się to, co robią byli trenerzy Odry - Wieczorek w Koronie i Smuda w Zagłębiu. Obie drużyny grają ładnie dla oka, skutecznie...
O ile Smuda rzeczywiscie dokonal cudow w Lubinie [kto by pomyslal, ze Zaglebie wyprzedzi w tabeli Amice, czy tez Grocek?], to Wieczorek mnie jakos nie przekonuje.. Oczywiscie nie moge powiedziec, ze nie zrobil dla Korony nic dobrego, ale imho dostal tak solidna spuscizne po Wdowczyku, ze ciezko bytloby ja zmarnowac..
Cytat:A ogółem mówiąc - liga teraz jest cholernie wyrównana, a jednocześnie (co tu kryć) słaba.
Nie da sie ukryc.. A najgorsze jest to, ze na zmiany sie nie zanosi.. ;(
Slyszeliscie o takiej grze jak New Star Soccer? ;)
http://www.newstarsoccer.com/nss3.htm
Co ciekawe jest nasza ekstraklasa i druga liga, wiec Dzemiku Jaga na Ciebie czeka! ;)
Kiedy zrobilem sobie playera, wybralem zespol, czekala na mnie mila niespodzienka, czyli trening ;D Ogolnie nie wyglada zle, jak na taka pozycje, zaraz zabieram sie dalej do rozgrywek i sprawdze z czym to sie je ;) Niestety platne to cos i z tego co widze, to na polskie 50PLN ;) Ale kilka spotkan mozna rozegrac, wiec sie zobaczy, co i jak ;)
Wisla dzis skisla w meczu z Zaglebiem

Nie przejmuj śię wg. mnie jaga i widzew to najpowarzniejsi kandydacie do awansu (chyba że śląsk będzie miał porządne wzmocnienia)
Płynie Wisła Płynie... Po Miedzianej Krainie