Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
warsadal napisał(a):Trzymam kciuki za ManU oczywiście, ale faworytem jest jednak Real. Mówię tu absolutnie poważnie.

R O T F L

ReTuRn napisał(a):Jasne, real zdobędzie puchar w tym samym roku, w którym Hamerfal nagra niepedalski teledysk.
O to,to!

Dżemik napisał(a):Ej, czy Wy naprawde myslicie, ze Barca ma jakiekolwiek szanse na zdobycie LM w tym sezonie?
Oczywiscie.Czy po wczorajszym spacerku z Werderem mozna miec jeszcze jakieś wątpliwosci?
O pierdolach gadacie,wazne,ze szczakowianka konczy kariere.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):CHUJEM JEST, tak jak i cala ta druzyna
Moze i jestem nieobiektywny, ale mam powod
Trzeba było postawić na remis Surprised . Serio, pamiętam mecze kiedy to Real się męczył z drużynami ze Wschodu, np kiedyś z Lokomotiv Moskwa (w Moskwie udało się ledwo wygrać) czy właśnie z Dynamem, chociażby 2 czy 3 lata temu.
do skladu wroci Eto'o i Messi i nie ma na nas bata. Do tego ewidetnie widac, ze forma idzie nam w gore. W lutym gra w naszym wykonaniu to bedzie istny kosmos Angry
Cytat:do skladu wroci Eto'o i Messi i nie ma na nas bata. Do tego ewidetnie widac, ze forma idzie nam w gore. W lutym gra w naszym wykonaniu to bedzie istny kosmos

To nie jest dział HUMOR

Cytat:O pierdolach gadacie,wazne,ze szczakowianka konczy kariere.
A co się stało ???
Temat odżył gdy zaczęły się kłótnie, Real-Barca. Wink

Wróci Cicinho, a Ramos pójdzie w miejsce Helguery na środek i znów będzie bardziej ofensywnie na bokach obrony.
Messi? Mamy Robinho i Reyesa - dwóch równie utalentowanych piłkarzy. (nie oburzać się kurwa, bo Messi nie jest jakiś wybitny jeszcze)

Real ma dobrych zmienników, a przy tak długim sezonie to bardzo dobra rzecz, nie powinno być błędów takich jak w poprzednich latach.
R_amze_S napisał(a):
Dżemik napisał(a):Ej, czy Wy naprawde myslicie, ze Barca ma jakiekolwiek szanse na zdobycie LM w tym sezonie?
Oczywiscie.Czy po wczorajszym spacerku z Werderem mozna miec jeszcze jakieś wątpliwosci?
Spacerek z Werderem=zdobycie LM?

Przypomnij sobie mecze z Chelsea ;>
Wygrali moi faworyci(Barcelona i ManU) więc się raduje.Martwi mnie trochę nieporadność Barcelony w drugiej połowie meczu(niektórzy uważają ,że to była gra na 'utrzymanie wyniku'.Po części się zgadam ,ale w pewnym momencie to po prostu Werder
nie pozwalał im na więcej.)Wydaje mi się ,ze Barcelona na Arsenal teraz trafi Angry.
Co do meczy Polski ...niby fajnie ,bo zawodnicy z Orange postrzelali ,ale Arabia Saudyjska to nie jest jakiś wielki przeciwnik.Ich kopacze popełniali podwórkowe błędy (szczególnie obrona).No ,ale wynik i tak cieszy może chłopaki się rozkręcą i będziemy mieli szerszy wachlarz zawodników do kadry ??
Przemek87 napisał(a):
Cytat:do skladu wroci Eto'o i Messi i nie ma na nas bata. Do tego ewidetnie widac, ze forma idzie nam w gore. W lutym gra w naszym wykonaniu to bedzie istny kosmos

To nie jest dział HUMOR

Tak? i co w zwiazku z tym?

balzac napisał(a):Messi? Mamy Robinho i Reyesa - dwóch równie utalentowanych piłkarzy.

Laughing a my mamy Inieste, obecnie najlepszego pomocnika na swiecie Wink

Ramone napisał(a):Martwi mnie trochę nieporadność Barcelony w drugiej połowie meczu.

Daj spokoj, otwarta gra mogla skonczyc sie przypadkowa kontra i bramka na 2:1 i wtedy mielibysmy nerwowke. Pierwsza polowa to kosmos w naszym wykonaniu, Werder nie istnial, a w drugiej zagralismy to co Chelsea gra praktycznie w kazdym meczu, bronilismy swietnego wyniku.
Cytat: i wtedy mielibysmy nerwowke.

Mielibyśmy ?? Ty tam grasz ??
Barca dostanie po łbie od Lille
Przemek87 napisał(a):Barca dostanie po łbie od Lille

Ktory wczoraj dobil dogorywajacy Milan, nie bedacy w stanie wygrac w Lidze z Cagliari, no faktycznie
Fajnie w LM bedzie za 2 lata jak Juve znowu tam zagra
warsadal napisał(a):Przypomnij sobie mecze z Chelsea ;>
Tamte mecze to był ewidentny spadek formy.Forma nadal nie najwyższa,ale czołowe miejsce w tabeli Primera Division nadal jest,a Werder ani jęknął kiedy mu przyszło zagrać z Barcą. Co będzie kiedy Barca odzyska formę?
Przypomnę ci te słowa,po kazdym następnym awansie Barcy - aż do samego finału.

O Boże Confusedhock: Człowieku, chyba nie myslisz, że Barca uklęknie przed jakimiś żabojadami, którzy pokonali słabiutki Milan. ROTFL

A co do meczów z Chelsea, to tak jak wspomnial Ramzes, to był akurat słabszy okres gry Barcy, ale jak widać wszystko wraca do normy i nie liczcie, że sie coś zmieni Big Grin Padniecie na kolana przed mistrzami i będziecie błagaś o wybaczenie za to nieposłuszeństwo Laughing
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):JEBANY REAL

85 zl mi przeszlo kolo nosa, bo kurwa ich mac galacticos nie dali rady dynamu
wszedl mi na kuponie remis anderlechtu, remis porto i wygrana hsv
oczywicie teoretycznie najbardziej pewny mecz nie wszedl

nosz kurwa

Ah, rookie mistake. Wink Nigdy nie obstawia sie faworytow w ostatniej kolejce, jesli juz wszystko w grupie jest poukladane. Wczoraj w Kijowie na boisko wybieglo 2 graczy z 1szej jedenastki Realu- Diarra i Carlos. Dodaj do tego brak specjalnej chceci do gry, fakt iz kilku kopaczy jest swiezo po kontuzji oraz mroz. Wiadomym bylo, ze Real nie zdobedzie 3 pktow.
Chociaz ja tez wtopilem na tym meczu. ;o Obstawilem wygrana Dynama, ale Ronaldo zrobil mi psikusa. :]

Cytat:W gronie faworytów widzę jeszcze Inter, pomimo tego całego bagna we włoskiej piłce oni grają nieźle, może w grupie nie byli jacyś wyśmienici, ale myślę, ze się rozkręcą. To jedyna włoska drużyna która w tym roku będzie miała coś do powiedzenia w Europie.

Absolutnie sie nie zgadzam. Imo szanse na wygranie LM maja mniej wiecej takie jak Celtic i Lille. Kim oni maja wygrac ten puchar? Figo, Stankovic, Samuel, Recoba, Zanetti, Cordoba swoje najlepsze lata maja juz za soba. Do tego jeszcze pozbawieni formy Grosso & Adriano i beznadziejny trener. Samym Cambiasso, Vieira, Ibrahimoviciem (mocno przereklamowanym napastniekiem zreszta) i Crespo LM nie zdobeda. Jesli Inter chce kiedys odniesc jakis sukces na arenie miedzynarodowej (swojego podworka to tez sie tyczy, zreszta), to koniecznie musza zmienic prezesa i polityke transferowa. Az mi zal kibicow Nerazzurri, gdy widze, ze wlodarze ich klubu sprzedaja za drobne jednego ze swoich lepszych pilkarzy -Pizarro-, a sprowadzaja za ciezka kase takiego Ibrahimovicia; czy tez lekka reka pozbywaja sie Martinsa.

Cytat:Oczywiscie.Czy po wczorajszym spacerku z Werderem mozna miec jeszcze jakieś wątpliwosci?

Alez ja nie mam zadnych watpliwosci. Jestem absolutnie pewien, ze Barca drugi raz z rzedu pucharu nie wygra. Nie takie ekipy nie byly w stanie tego dokonac, to dlaczego ma sie udac Barcelonie? Nawet Wojtek Kowalczyk (znany kibic Barcy przeca) podziela moje zdanie.

Cytat:Trzymam kciuki za ManU oczywiście, ale faworytem jest jednak Real. Mówię tu absolutnie poważnie.

Nie no, bez przesady. Co prawda duzo sie jeszcze do wiosny moze zmienic, ale poki co Lyon i Chelsea stoja wyzej od Realu.