IstnyKurwaRomantyk napisał(a):JEBANY REAL
85 zl mi przeszlo kolo nosa, bo kurwa ich mac galacticos nie dali rady dynamu
wszedl mi na kuponie remis anderlechtu, remis porto i wygrana hsv
oczywicie teoretycznie najbardziej pewny mecz nie wszedl
nosz kurwa
Ah, rookie mistake.

Nigdy nie obstawia sie faworytow w ostatniej kolejce, jesli juz wszystko w grupie jest poukladane. Wczoraj w Kijowie na boisko wybieglo 2 graczy z 1szej jedenastki Realu- Diarra i Carlos. Dodaj do tego brak specjalnej chceci do gry, fakt iz kilku kopaczy jest swiezo po kontuzji oraz mroz. Wiadomym bylo, ze Real nie zdobedzie 3 pktow.
Chociaz ja tez wtopilem na tym meczu. ;o Obstawilem wygrana Dynama, ale Ronaldo zrobil mi psikusa. :]
Cytat:W gronie faworytów widzę jeszcze Inter, pomimo tego całego bagna we włoskiej piłce oni grają nieźle, może w grupie nie byli jacyś wyśmienici, ale myślę, ze się rozkręcą. To jedyna włoska drużyna która w tym roku będzie miała coś do powiedzenia w Europie.
Absolutnie sie nie zgadzam. Imo szanse na wygranie LM maja mniej wiecej takie jak Celtic i Lille. Kim oni maja wygrac ten puchar? Figo, Stankovic, Samuel, Recoba, Zanetti, Cordoba swoje najlepsze lata maja juz za soba. Do tego jeszcze pozbawieni formy Grosso & Adriano i beznadziejny trener. Samym Cambiasso, Vieira, Ibrahimoviciem (mocno przereklamowanym napastniekiem zreszta) i Crespo LM nie zdobeda. Jesli Inter chce kiedys odniesc jakis sukces na arenie miedzynarodowej (swojego podworka to tez sie tyczy, zreszta), to koniecznie musza zmienic prezesa i polityke transferowa. Az mi zal kibicow Nerazzurri, gdy widze, ze wlodarze ich klubu sprzedaja za drobne jednego ze swoich lepszych pilkarzy -Pizarro-, a sprowadzaja za ciezka kase takiego Ibrahimovicia; czy tez lekka reka pozbywaja sie Martinsa.
Cytat:Oczywiscie.Czy po wczorajszym spacerku z Werderem mozna miec jeszcze jakieś wątpliwosci?
Alez ja nie mam zadnych watpliwosci. Jestem absolutnie pewien, ze Barca drugi raz z rzedu pucharu nie wygra. Nie takie ekipy nie byly w stanie tego dokonac, to dlaczego ma sie udac Barcelonie? Nawet Wojtek Kowalczyk (znany kibic Barcy przeca) podziela moje zdanie.
Cytat:Trzymam kciuki za ManU oczywiście, ale faworytem jest jednak Real. Mówię tu absolutnie poważnie.
Nie no, bez przesady. Co prawda duzo sie jeszcze do wiosny moze zmienic, ale poki co Lyon i Chelsea stoja wyzej od Realu.