• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

Co do Interu: coś mi mówi, że oni namieszają w tym roku. Sukces makaroniarzy na MŚ był mimo wszystko niespodzianką, może Inter też sprawi niespodziankę.

A ta afera w hiszpanii zdaje mi się farsą. Z drugiej strony ciekawe, jakie były by konsekwencje jeśli to prawda.
Odpowiedz

Może przed nimi nie. Ale uklęknie przed WIELKIM Manchesterem United
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):Może przed nimi nie. Ale uklęknie przed WIELKIM Manchesterem United

Manchester od czasu finalu z Bayernem nie zagral ciekawego meczu w LM

Dżemik napisał(a):Az mi zal kibicow Nerazzurri, gdy widze, ze wlodarze ich klubu sprzedaja za drobne jednego ze swoich lepszych pilkarzy -Pizarro-, a sprowadzaja za ciezka kase takiego Ibrahimovicia; czy tez lekka reka pozbywaja sie Martinsa.

Jak dla mnie ich najwuiekszym bledem bylo kilka lat temu jeszcze bardziej lekkomyslne pozbycie sie takiego bramkarza jak Sebastien Frey i takiego obroncy jak Mickael Silvestre. Inter zreszta znany jest z chybionych transferow, zarowno w jedna, jak i w druga strone
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Przemek87 napisał:
Może przed nimi nie. Ale uklęknie przed WIELKIM Manchesterem United

cala LM w obecnym kształcie to bezsens, co nie znaczy że nie ma fajnych meczy, ale troche za duzo tego "dobrego" Neutral
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):Barca dostanie po łbie od Lille

po lbie to Ty ode mnie mozesz dostac
Barça es más que un club
Odpowiedz

Przemek nie daj sie Zenithalowi, ATAKOJ!
Odpowiedz

nudzi mnie dzisiejsza LM... niestety głownym celem są pięniądze, pięniądze i jeszcze raz pieniądze, a nie widowisko.
Odpowiedz

Cytat:Manchester od czasu finalu z Bayernem nie zagral ciekawego meczu w LM

To chyba masz inną definicję "ciekawego meczu"
Jakby nie patrzeć MU zawsze stara sie grać widowiskowo, moze nie zawsze wychodzi, ale przynajmniej prą cały czas do przodu.

Najgorzej oglądać drużyny włoskie i niemieckie, rownie dobrze można iść spać
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Przemek87 napisał(a):Może przed nimi nie. Ale uklęknie przed WIELKIM Manchesterem United

Pare zagral. Chociazby mecze z Realem w 2000 i 2003 roku.
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Widze ,że wrócił pan panie Jem Wink
Mimo ,że twoje zdanie co do Barcelony w tym sezonie jest wielce prawdopodobne to mam nadzieję ,ze się mylisz.Meczu z Werderem nie nazwałbym spacerkiem bo w drugiej połowie to Klose i spółka grać 'nam' prawie nie dawali.Poza tym gra w kratkę (jeden mecz znakomity , następny dno i remis z jakimś słabeuszem).Optymistycznie napawa mnie powrót Eto'o i Messiego ,którzy na pewno cos wniosą do gry.Pozdrawiam.
Odpowiedz

Poprostu Braca im pozwalała grać, co nie znaczy, że im odpuścili. Kontrolowali grę i pilnowali wyniku. Przecież ten mecz mógł się juz zakończyć w pierwszej połowie.
No i ja równiez czekam na powrót Eto'o i Messiego. Jak wrócą, to LM nasza Big Grin
Odpowiedz

No i kolejne zwycięstwo w lidze Big Grin Idą po kolejną korone mistrza w lidze Big Grin Nikt już ich nie powstrzyma, tym bardziej po wczorajszej porażce Realu Big Grin
Odpowiedz

Plebiscyt "Piłki Nożnej" 2006- lista nagrodzonych:

Piłkarz Roku 2006: Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund)
Trener Roku 2006: Orest Lenczyk (GKS BOT Bełchatów)
Ligowiec Roku 2006: Piotr Reiss (Lech Poznań)
Odkrycie Roku 2006: Radosław Matusiak (GKS BOT Bełchatów)
Obcokrajowiec roku 2006: Leo Beenhakker - trener reprezentacji Polski
Orange Fair Play: Lech Poznań.

Jestem bardzo mile zaskoczony Smile Zwłaszcza nagrodą dla starego lisa Piotrka Reissa. Spodziewałem się, że nagrodzą Błaszczykowskiego albo Matusiaka, a tu proszę; muszę przyznać, że cieszę się jak dziecko Big Grin
Odpowiedz

JUVENTUS TURYN ponad wszystko!!
🔍[Obrazek: 16c0e81395b72aab.gif]
🔍[Obrazek: 6a4df062bd1d8dee.jpg]

no i GKSowi Belchatow kibicuje bo z Belchatowa jestem Wink
[Obrazek: 413796bba9c9eff9.gif]
[Obrazek: 129861f75ff8f30e.gif]

Juve, storia di un grande amore
bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero
Juve per sempre sara
Odpowiedz

Zinédine Zidane obwołany został nowym FIFA World Player, po tym jak popełniony został błąd i pomyłkowo nagrodę przyznano Fabio Cannavaro. Otoczenie byłego piłkarza Realu Madryt zarządało we wtorek ponownego podliczenia głosów trenerów i kapitanów, którzy wybierają najlepszą trójkę piłkarzy roku, a w czwartek FIFA ujawniła prawdziwe rezultaty. Organizacja przyznała się do błędu i zweryfikowała, że więcej głosów od włoskiego środkowego obrońcy otrzymał boski Zizou.

Zidane 30. grudnia w sobotę odbierze tę nagrodę podczas miniceremonii w Monaco. Cannavaro, zwycięzca Złotej Piłki 2006, będzie musiał zwrócić nagrodę i zadowolić się drugim miejscem. Ronaldinho, którego miejsce po ponownym podliczeniu się nie zmieniło, pozostanie na trzeciej lokacie

Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości