Czytał ktoś wypowiedź Bońka?On wie lepiej, przeca to był taki wybitny trener naszej reprezentacji-kurwa, żenada z jego strony, proponuje mu zamknąc dupe, bo poza tym, ze był wspaniałym pilkarzem gówno się zna.
Dokładnie tak, jako piłkarz sprawdził się znakomicie, ale jako trener, to wolałbym się nie wypowiadać. No jestem ciekaw co Leo nam przygotuje

W końcu to wyśmienity trener, a zawodników aż tak cieńkich nie mamy

Może akurat uda mu sie stworzyć zespół któtego nie będziemy musieli sie wstydzić i który bedzie walczył z tymi najlepszymi, bo jak narazie bywało tak, że po trafieniu np. na Anglie czy Szwecje wszyscy spisywali te mecze na porażke, może w końcu to się zmieni i to nas zacznął się bać

Nevermore napisał(a):Czytał ktoś wypowiedź Bońka?On wie lepiej, przeca to był taki wybitny trener naszej reprezentacji-kurwa, żenada z jego strony, proponuje mu zamknąc dupe, bo poza tym, ze był wspaniałym pilkarzem gówno się zna.
Lato nie lepszy... "To dziennikarze go wybrali", brak słów, to już nawet chamstwo nie jest

Poza Piechniczkiem żaden z tych pierdolonych "nadtrenerów" NIC nie osiągnął! Pan Apostel już zapomniał 1:4 Ze Słowacją? Boniek nie pamięta już swoich wybitnych sukcesów trenerskich?! Nie mówie że trzeba Beenhakera od razu wynosić na ołtarze, ALE krytykowanie człowieka, który zdobywał mistrzostwa największych lig z ust takich zer to naprawde żenada.
Wybór chyba dobry, ale zobaczymy co pokaże, bo jak twierdzi na razie zna jedynie kilka polskich piłkarzy. Na zmiany w składzie reprezentacji nie ma więc co liczyć.
http://pilka.interia.pl/news?inf=770112
Niech on lepiej zostanie w MU. C.Ronaldo też
Ja już wolę Toniego w Realu, aczkolwiek mam nadzieję, że Capello da wreszcie szansę Cassano

.
P.S. dziś Zagłębie gra z Dynamem Mińsk
Zagłębie wygra

Najnowsza wersja jest taka, że Ronaldo zostaje. Dla Van Nistelrooya chyba już nie ma odwrotu.
Co do meczu Zabłębia... Pamiętam Dynamo z przed kilku lat z meczu z Odrą w Intertoto. Niezła drużyna.
Liberda-Alunderis...
hoho, to jest duet, się wkurwiłem na nich za cos takiego :? . Cały mecz się męczą ze średniakami, chujowa skuteczność, do tego bramka stracona w bardzo głupi sposób :? .
W Mińsku będzie cieżko...

Tomash napisał(a):http://sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73035,3484001.html
Yes, Yes, Yes 
Yes, Yes, Yes
Więc tak, Zambrotta do Realu, Thuram ponoć ma iść do Barcy, tylko Toniego niech Real nie kupuje. Mimo wszystko żal mi trochę Fiorentiny

, a co do Milanu ...wiedziałem, że nie spadną, Berlusconi jest naprawdę wpływowym człowiekiem...
No, to będą teraz mieli zajebistą Seria A

Czyli mamy Juve z głowy na dwa sezony

Tomash napisał(a):http://sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3485533.html
Czyż to nie piękne?:>
Jako że symbolem tego co nagorsze, w i tak juz chujowej do cna makaroniarskiej piłce, zawsze było dla mnie juve,więc jest to wspaniała wiadomośc.Jednak mimo całej mojej niechęci do pożeraczy pizzy,przyznać trzeba,że tam przynajmniej rozprawiają się z aferami i nie ma żadnych "świętych krów".U nas np.takiej Legii, Widzewa,Zagłebia L.i kilku innych klubów w zyciu by nie ujebali,a tam bez ogródek wywalono juve do II ligi.
To sie teraz porobiło

Powiem szczerze, że nie sądziłem, że będę wstanie zdegradowac taki klub jak Juve. Przecież jak wygladałaby LM bez takiego klubu, a tu prosze

Niech inni biorą przykład.
Szkoda mi Juventusu.Czuję jakąś sympatie do tego klubu.Nie wiem po co degradowali do B i -30...przecierz to jest równoznaczne z Serie C.Szkoda ,że Milan tak mało dostał..mam nadzieję ,że Inter im dupe skopie w sezonie.Aleeee są też plusy Thuram & Zambrotta w Barcelonie :p
Ja wiem czy to takie plusy. Przecież Thuram i Zambrotta to stare pryki już

Chvj wie jak się wkomponują do drużyny i czy się spiszą.