Tim napisał(a):Z całym szacunkiem Acrid, ale ostatnio to Roni jest lepszy w wolnych 
Dzemik..
Co do Ronni'ego- absolutnie sie nie zgadzam.. To prawdziwy geniusz i obecnie najlepszy pilkarz na swiecie, jednak sadze, ze moglby u paru innych pilkarzy pobierac lekcje wykonywania stalych fragmentow gry..
Acrid napisał(a):Dżemik napisał(a):Co to jest SWOS?
Uuuu,... ;D Panie, normalnie takie braki, ze szok, 10 pompek 
SWOS is probably the best ever Soccer game, it includes limited management options wich make the game even more playable.
Aaaa..

A co to za nowomodne wynalazki?

Za moich czasow pykalo sie w zwyklego SS.. ;0 O tej wersji zem nawet nie slyszol.. ;]
Dżemik napisał(a):A co to za nowomodne wynalazki? :)
Hehe, bo ja wiem czy nowomodne ;) SWOS 96/97 to klasyk po prostu, zwlaszcza gdy bawisz sie jako gracz-trener, no i dodatkowo liga polska, mrry. Nie piszac juz o samym graniu ;) To naprawde jedna z lepszych sportowek w jakie mialem okazje pograc i lubie do niej wracac. Gdy ktos lubi sie bawic, moze sobie co roku uaktualniac sklady wszystkich lig swiata i to jest w pyte (chociaz ja tam lubialem grac na skladach wlasnie z 96/97 bo bardziej sie wtedy tym zajmowalem ;)).
Dżemik napisał(a):Za moich czasow pykalo sie w zwyklego SS.. ;0 O tej wersji zem nawet nie slyszol.. ;]
Za czasow Amigi tez grywalem w SS ale, ze seria naprawde byla dobra, interesowalo sie tym dalej ;)
A co ludziska z meczem 12 X? Wybieracie sie gdzies do knajpy, czy ogladacie w domowym "zaciszu"? ;D Bo ja sie zastanawiam czy nie zarezerwowac sobie miejsca w Pubie:
Zazwyczaj jest swietna klima, czasem wydaje mi sie, ze nawet wieksza niz na stadionie ;D Rozumiem, iz obstawiacie wygrana Naszego Teamu? ;)
Acrid napisał(a):Dżemik napisał(a):A co to za nowomodne wynalazki? 
Hehe, bo ja wiem czy nowomodne
SWOS 96/97 to klasyk po prostu, zwlaszcza gdy bawisz sie jako gracz-trener, no i dodatkowo liga polska, mrry. Nie piszac juz o samym graniu
To naprawde jedna z lepszych sportowek w jakie mialem okazje pograc i lubie do niej wracac. Gdy ktos lubi sie bawic, moze sobie co roku uaktualniac sklady wszystkich lig swiata i to jest w pyte (chociaz ja tam lubialem grac na skladach wlasnie z 96/97 bo bardziej sie wtedy tym zajmowalem
).
Dżemik napisał(a):Za moich czasow pykalo sie w zwyklego SS.. ;0 O tej wersji zem nawet nie slyszol.. ;]
Za czasow Amigi tez grywalem w SS ale, ze seria naprawde byla dobra, interesowalo sie tym dalej 
A co ludziska z meczem 12 X? Wybieracie sie gdzies do knajpy, czy ogladacie w domowym "zaciszu"? ;D Bo ja sie zastanawiam czy nie zarezerwowac sobie miejsca w Pubie:
![[Obrazek: _polska_ang.jpg]](http://www.dalton.cp.win.pl/scrubs/_polska_ang.jpg)
Zazwyczaj jest swietna klima, czasem wydaje mi sie, ze nawet wieksza niz na stadionie ;D Rozumiem, iz obstawiacie wygrana Naszego Teamu? 
Pewnie, że w pubie!
Klub "Piwnica 21", najpierw koncert Świtlików, potem meczyk =D
Acrid napisał(a):Dżemik napisał(a):A co to za nowomodne wynalazki? 
Hehe, bo ja wiem czy nowomodne
SWOS 96/97 to klasyk po prostu, zwlaszcza gdy bawisz sie jako gracz-trener, no i dodatkowo liga polska, mrry. Nie piszac juz o samym graniu 
Ja najbardziej lubie brać jakąś drużynę z ligi cypryjskiej czy san marino, i doprowadzać ją do triumfów w lidze mistrzów i i nnych pucharach

SWOS do dziś się nie nudzi(specjalnie dla tej gry zainstalowałem emulatory DOSa i Amigi), może nie jest realistyczny(a fifa niby jest, pffff) ale jak chce realizmu to dzwonie do kumpli i idziemy grać, a nie :] W "młodości" nawet brałem udział w ogólnokatowickim turnieju SWOSa

niestety nie wyszedłem z grupy (1 porażka, 1 remis, 1 zwycięstwo - niestety to było za mało

) ale tak gdzieś 2 - 3 lata temu wątpie czy znalazł by się na mnie mocny :d Obecnie troszkę wyszedłem z formy, bo amiga się zjebała, a na PC nie mam joysticka

Skoro tak sie jaracie, to chyba tego SWOSa zassam.. :]
Co do meczyku- mam nadzieje, ze uda mi sie wyciagnac ziomkow do pubu.. A jak nie, to pozostaje tv, Tele Pizza i Lays'y..

Dżemik napisał(a):Tim napisał(a):Z całym szacunkiem Acrid, ale ostatnio to Roni jest lepszy w wolnych 
Dzemik..
Co do Ronni'ego- absolutnie sie nie zgadzam.. To prawdziwy geniusz i obecnie najlepszy pilkarz na swiecie, jednak sadze, ze moglby u paru innych pilkarzy pobierac lekcje wykonywania stalych fragmentow gry..
No dowaliłem ładnie z kokosa

Jasne, że Dżemik

Wracając do tematu. No może i by mógł pobierać lekcje, ale napewno nie u Beckhama, ponieważ są przynajmniej na równym poziomie

Ale patrząc z innej strony obydwaj ci piłkarze są odrobine przereklamowani w tym aspekcie (i nie tylko w tym) bo rzuty wolne najlepiej na dzień dzisiejszy bije Juninho Pernambucano już wspominany przezemnie

Acrid napisał(a):Cytat:FIFA 06 (...)została w pełni zlokalizowana (...) w trakcie zmagań na zielonej murawie usłyszymy komentarze wygłaszane w języku polskim, o co zadbali (...) Dariusz Szpakowski oraz Włodzimierz Szaranowicz.
Kurna, chyba po raz pierwszy od dobrych kilku lat wroce do serii Fifa ;D (od zawsze wiadome, ze SWOS rzadzi
).
Dla tej dwójki naprawdę trzeba będzie zagrać w nową Fifę.

A co do tego, że SWOS rządzi - ba!
Dżemik napisał(a):Zainwestuj w satelite i RealMadrid TV.. ;>
Paaanie, daj Pan spokój.

Nawet jakbym zarabiał kilkaset tysięcy zł miesięcznie, to bym nie kupił czegoś takiego.
Acrid napisał(a):Uuuu,... ;D Panie, normalnie takie braki, ze szok, 10 pompek 
Ja bym mu kazał więcej zrobić!

Ja powiem tylko, że kiedyś non stop grałem w SS na Amidze (kiedy jeszcze ją miałem, potem - głupi - oddałem ją komuś z rodziny). Grywalność niesamowita ;].
Elvis napisał(a):Paaanie, daj Pan spokój.
Nawet jakbym zarabiał kilkaset tysięcy zł miesięcznie, to bym nie kupił czegoś takiego. 
Nie musisz tego kupować, wystarczy że w poniedziałek włączysz Eurosport o 17.30
Ryhtyk napisał(a):Nie musisz tego kupować, wystarczy że w poniedziałek włączysz Eurosport o 17.30
No kurde, chodziło o inwestycję w satelitę i Real TV, a Ty popsułeś moją wyśmienitą odpowiedź.

Mamy awans
Już widzę jak nasi niesieni myślą o finałach rozgromią Anglików

Tomash napisał(a):Zaczynam lubić Holendrów :D
Ja ich zawsze lubilem, ba, nawet mam pomaranczowa koszulke, taka suodka bo z Euro 2000 ;D
gannon napisał(a)::
Już widzę jak nasi niesieni myślą o finałach rozgromią Anglików 
Jeśli wytrzeźwieją do środy