Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
http://www.smog.pl/wideo/14095/chybione_...na_bramke/

Oby tylko nasi tak nie grali w sobote Laughing
A to prawda że Śląsk już z Wisłą nie za bardzo ??
Bardzo tajemniczy i groźni internetowi hoolsi zaprzeczają.
Aż chce sie powiedzieć

Cytat:Trzy kurwy znam, trzy kurwy znam! śląsk, wisełke i lechie gdańsk !
Brawo. Udowodniłeś właśnie swój poziom internetowy krzykaczu.Ciekawe czy byłbyś taki cwany we Wrocławiu , Gdańsku czy Krakowie...
I jeszcze jedno.Wiem ,że to dla Ciebie trudne ,ale nazwy zespołów pisze się z dużej litery.
Ramone napisał(a):Brawo. Udowodniłeś właśnie swój poziom internetowy krzykaczu.Ciekawe czy byłbyś taki cwany we Wrocławiu , Gdańsku czy Krakowie...
I jeszcze jedno.Wiem ,że to dla Ciebie trudne ,ale nazwy zespołów pisze się z dużej litery.

No ciole, specjalnie tak napisałem. I mam satysfakcje ze jakiś baran zareagował a teraz spieprzaj, bo nie mam zamiaru kontynuować tego tematu.
A w Gdańsku co dzień taki mądry jestem.
BTW:A ty udowodniłeś swój poziom oceniając kogoś po jednym poście. Won.
Ramone napisał(a):Brawo. Udowodniłeś właśnie swój poziom internetowy krzykaczu.Ciekawe czy byłbyś taki cwany we Wrocławiu , Gdańsku czy Krakowie...

SLASK-MOTOR WIECZNA PRZYJAZN
Robi sie ciekawie.
Tak będzie ustawka. Internetowi ultrasi do boju !!
przecież ultrasi robią tylko oprawy Laughing
Aha.To już wiem w takim razie. Confusedhock: Confusedhock:
Artur Boruc - Marcin Wasilewski, Michał Żewłakow, Jacek Bąk, Grzegorz Bronowicki - Wojciech Łobodziński, Mariusz Lewandowski, Radosław Sobolewski, Euzebiusz Smolarek, Jacek Krzynówek - Maciej Żurawski

Aj, trochę mnie martwi ten niczym nieuzasadniony kredyt zaufania dla Żurawskiego. Mam nadzieje, że się mylę, ale mam przeczucie, że zagra kolejny bezbarwny mecz i zostanie zmieniony w drugiej połowie. No, ale pożyjemy, zobaczymy.
Spadam, reprezentacja- tylko w pubie, niestety, rezerwacje trzeba potwierdzić osobiście, do dupy.
Wars napisał(a):mam przeczucie, że zagra kolejny bezbarwny mecz
Ja mam inne przeczucie. Żuraw przebudzi się i strzeli bramkę. Ponadto zagra walecznie jak zawsze dla kadry.
dwoch defensywnych pomocnikow+jeden napastnik+brak blaszczykowskiego=<ok>