Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
To może zakończmy już wszystkie ligi Big Grin
R_amze_S napisał(a):
The Stig napisał(a):póki co to nadal jest groźna drużyna piłkarska, a w tym sezonie jedna z najmocniejszych w europie
Stig zamknij dupe, na razie wygrali trzy mecze w bundeslidze , którą przeca trudno uznac za lige silną. Niech tak pograją cały sezon albo zdobędą puchar UEFA to wtedy sie tak napinaj, a teraz juz zamknij ryja.
The Stig napisał(a):czy mi sie zdaje, czy ty uwazasz ze FCB nie zdobedzie mistrzostwa w Bundeslidze ? jesli tak uwazasz to ja juz nie mam sił do ciebie.
Idąc twoim tokiem rozumowania to Legia juz ma mistrza a Znicz Pruszków jest juz pierwszoligowcem?

nie znam sytuacji ani legii ani znicza, za to doskonale znam sytuacje FCB i bundesligi - w tym sezonie nie ma ma nich mocnych.
To sie dopiero okaże.
jak moje słowa sie potwierdza to za kare pojdziesz ze mna na piwo :>
Kurwa, nic gorszego dla mnie juz nie mogłeś wymyslić.
specjalnie ubiore strój batmana Laughing
I armate tez przytargasz?
nie mam tyle siły :>

ide spać.

HAIL !
The Stig napisał(a):
Eulogy napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Gdyby Bayern był teraz w LM z pewnością byłby zaliczany do grona faworytów. Już dawno chyba nie mieli takiej paki jak teraz.
I wszystko pięknie, tyle że 'taka paka' do LM zakwalifikować się nie dała rady. No cóż, może za rok Laughing .

yhym wypierdalaj wstecz.

Eulogy napisał(a):Jak na razie pogrywają w Bundeslidze. Na moje oko potężny Bayern załamał się po czasach Elbera. Teraz co prawda mają Ribery'ego i Toniego, 3 kolejki w lidze bez straty gola, ale dla mnie to nadal zespół, który ewentualnie może zakwalifikować się do LM - ot taki lepszy przeciętniak na pierwszą turę rozgrywek pucharowych...

Bo jakby nie patrzeć, Bundesliga to już nie to co kiedś. Bez zespołów klasy BVB( w przeszłości), na ten przykład, nie sztuka tam wygrywać...

póki co to nadal jest groźna drużyna piłkarska, a w tym sezonie jedna z najmocniejszych w europie.

czy mi sie zdaje, czy ty uwazasz ze FCB nie zdobedzie mistrzostwa w Bundeslidze ? jesli tak uwazasz to ja juz nie mam sił do ciebie.

lepszy przeciętniak ? - jestes kurwa dziwny.

Bundesliga wraz z Premiership mają najwiekszą oglądalnosc w europie, a tylko dlatego bo w tych ligach sa bardzo dobre i dobre zespoły, a nie jak we włoskiej 3 bardzo dobre, a reszta na poziomie orange ekstraklasy.

Eulogy napisał(a):Roma, Inter, Milan i Juventus, to zespoły które grają w zupełnie innym stylu, który określają stereotypy włoskiej piłki nożnej. Chociażby ze względu na dużą liczbę argentńskich, francuskich i brazylijskich zawodników.

roma cienka, inter troche mniej, a juve to beniaminek. czym ty sie kurwa podniecasz ? o jakim ty stylu pierdolisz ? chyba nijakim. Tak duza liczba argentynskich, francuzkich, brazylijskich piłakrzy, ale z drugiego garnituru.

Eulogy napisał(a):W takim razie jedyne co może dziwić, to moja niezmienna, od bardzo długiego już czasu, sympatia dla AC Milan i Paolo Maldiniego. : )

daje im jeszcze rok-dwa lata i czeka cie pogrzeb 22. ludzi. Jeszcze troche i zamiast AC Milan bedzie SI Milan czyli Stowarzyszenie Inwalidów z Mialnu.

Aj smyku, nie cwaniakuj. Jak będzie, tego dowiemy się po zakończeniu sezonu, a nie po trzech kolejkach. A ci emeryci pożyją jeszcze wystarczająco długo, żeby - o ironio - obronić mistrzostwo, nie martw się.
jakie mistrzostwo ?
The Stig napisał(a):jakie mistrzostwo ?

Własnie.
Liga Mistrzów ?
Przemek87 napisał(a):Armenia z Polską i Portugalią > Serie A
Polskie drużyny w pucharach z europejskimi średniakami > Seria A ??

A w ogóle to nei rozumiem zachwytów nową kadrą Bayernu. Zobaczycie, będziecie jeszcze bluzgać na starego Kahna i Van Buytena, co sobie z polakami nie radzi.
Ribery tak na prawdę niczego wielkiego jeszcze nie osiągnął. Owszem, dobry piłkarz, niby przyszłość europejskiego futbolu, ale dla niego lepszym miejscem są raczej wyspy. Wielką karierę zrobił tam przecież Robert Pires.
Toni i Klose? Klose to piłkarz na Bundesligę, ale na pewno nie na zwojowanie Europy. Toni to rzeczywiscie dobry zakup.
balzac napisał(a):A w ogóle to nei rozumiem zachwytów nową kadrą Bayernu.
Mam podobnie. Dla mnie to coś na kształt wielkich nazwisk w IM. Tylko tutaj pojawia się jeden problem - nazwiska same nie grają, a sławą meczy się nie wygrywa.

Ze 100x większym zaciekawieniem śledzę rozwój Porto, czy Lyonu gdzie składy dopiero się formują, młodzi zawodnicy zgrywają, a szkółki mają potężne (zważywszy na to jakim powodzeniem na rynku futbolowym cieszą się wychowankowie Lyonu), więc może być gorąco.
Eulogy napisał(a):Liga Mistrzów ?

aha. To jest raczej tytuł niż mistrzostwo, no ale ok.

Balzac skoro twierdziż iż Ribery nic jeszcze nie osiągnął to ja sie ciebie spytam: obejrzałes jaki kolwiek mecz Bayernu w nowym sezonie ? Przypuszczam, ze nie bo jakbys zobaczył co on wyczynia i jak zakreca obronców to zmieniłbys zdanie.