Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Bardzo fajny meczyk, WKS zaskoczylo mnie totalnie-zajebiscie graja, IMO powinno byc 2 : 1 dla Słoniów.Ogólnie najlepszy jak na razie mecz mistrzostw.
Argentyna 2:0 WKS do przerwy. Kurde, dobry mecz, gdybym tylko nie musiał słuchać tych ciulskich komentatorów z Polsatu :/
warsadal napisał(a):Argentyna 2:0 WKS do przerwy. Kurde, dobry mecz, gdybym tylko nie musiał słuchać tych ciulskich komentatorów z Polsatu :/
zajebali mi telewizro, nei tam zebym plakal, ale kurwa meczu nie ma Crying or Very Sad Laughing
Cytat:Gratuluje Dżemik
o co chodzi? coś z Realem związanego Big Grin ?? Już mi tu pisać o tym Wink
Kamael napisał(a):Ludzie, kurwa mać, my chcemy bramek, a w tej drużynie Żurawski - w pierwszej połowie jedyny napastnik - wyrzuca piłki z autów?! Niech mi ktoś wytłumaczy, czy taka jest do cholery rola napastnika? Koleś zawiódł wczoraj na całej linii i to już któreś z kolei takie spotkanie w jego wykonaniu. To był przecież jedyny napastnik w skłądzie, a on przez 99% meczu dublował pozycję Szymkowiaka i grał na takim samym, jak on - dennym poziomie. Ogólnie obaj powinni z tej drużyny przed meczem z Niemcami wyp*****lać.

A kto ich zastapi? Mila i Rasiak? Szymek byl jednym z najaktywniejszych i najlepszych Polskich zawodnikow (obok Ebiego i Zewlakowa). Co prawda przez wieksza czesc meczu zle zagrywal pilki (pod koniec lepiej to wygladalo), ale przynajmniej to robil, wracal sie po pilke, biegal, staral sie, wreszcie to po jego podaniu Krzynowek 'strzelil' gola. A Zuraw kompletnie nie pasuje do 4-5-1. Widac to bylo juz w meczu z Chorwacja, ale oczywiscie nikt z tego wnioskow nie wyciagnal. Zurawski musi grac obok jakiegos zwyklego napastnika.

Cytat:Przede wszystkim Jeleń wreszcie do pierwszego składu, przecież ten koleś w kilku kolejnych meczach wchodzi i jest najlepszym naszym piłkarzem na boisku.

Nie zapominajmy, ze Jelen zawsze wchodzi na podmeczonego przeciwnika i to glownie dlatego tak niezle wypada.

warsadal napisał(a):Argentyna 2:0 WKS do przerwy. Kurde, dobry mecz, gdybym tylko nie musiał słuchać tych ciulskich komentatorów z Polsatu :/

A co, wolalbyc Szpaka i Jacusia 'hehehe' Gmocha? Wink Borek i Kolton rzadza. ;]

Szkoda WKSu. Zupelnie nie zasluzyli na taki wynik.

Cytat:

Nie, o Jage. Smile Bedziemy grac w barazach z Arka. Big Grin
Dzieki Ramone. Mam nadzieje, ze za rok spotkamy sie w 1 lidze. :]
Dżemik napisał(a):
Cytat:

Nie, o Jage. Smile Bedziemy grac w barazach z Arka. Big Grin
Dzieki Ramone. Mam nadzieje, ze za rok spotkamy sie w 1 lidze. :]
Też mam taką nadzieję Big Grin

CO do Argentyna - WKS
Mecz był wg. mnie świetny (zresztą nie tylko wg. mnie) Argentyna mimo ,że nie miała wielu sytuacji (nie ma co się oszukiwać WKS przeważało na boisku) to potrafiła je wykorzystać...Głównie koncentrowałem się na Riqelme (bardzo pozytywne wrażenie , świetne podania , mam nadzieję ,że wylonduje w MU)
Savioli - ze względu na Barcelonę...ale on i tak nie chce wracać.
W drużynie WKS-u błyszczał B.Kalou
Cholera, oglądam WKS w kolejnym turnieju (wcześniej w Pucharze Narodów Afryki) i co raz bardziej się przekonuję, że to świetna drużyna. Wczoraj trochę zabrakło im szczęścia, z gry zdecydowanie zasłużyli na zwycięstwo. Wola walki, ambicja, granie takiego radosnego, ofensywnego futbolu - takie coś mi się podoba, a do tego warto zauważyć, że oni są fantastycznie wyszkoleni technicznie. Aż szkoda, że trafili do tak mocnej grupy. Ich grę po prostu z przyjemnością się ogląda. Argentyna znowu sprawiła wrażenie zespołu bardziej wyrachowanego - w zasadzie przecież przeprowadzili dwie groźne akcje, a WKS cały czas prowadziło grę.
Zdecydowanie jak narazie najlepszy mecz mistrzostw.

A wcześniej Trynidad też pozytywnie mnie zaskoczył, przegrałem przez nich kupę kasy, ale fajnie, że takie niespodzianki się zdarzają.
Cytat: A Zuraw kompletnie nie pasuje do 4-5-1. Widac to bylo juz w meczu z Chorwacja, ale oczywiscie nikt z tego wnioskow nie wyciagnal. Zurawski musi grac obok jakiegos zwyklego napastnika.

Jest to czysta prawda, w takim 4-4-2 grałby o niebo lepiej i pokazał wszystki swoje atuty. Pytanie brzmi- kogo mu dorzucic? Smolarka, a na skrzydłach Krzynówek z Kosą? (Nie oceniam, nie moja działka). Jelenia mu dokoptować, a może ukochanego Grzesia?

Cytat:Cholera, oglądam WKS w kolejnym turnieju (wcześniej w Pucharze Narodów Afryki) i co raz bardziej się przekonuję, że to świetna drużyna. Wczoraj trochę zabrakło im szczęścia, z gry zdecydowanie zasłużyli na zwycięstwo. Wola walki, ambicja, granie takiego radosnego, ofensywnego futbolu - takie coś mi się podoba, a do tego warto zauważyć, że oni są fantastycznie wyszkoleni technicznie. Aż szkoda, że trafili do tak mocnej grupy. Ich grę po prostu z przyjemnością się ogląda. Argentyna znowu sprawiła wrażenie zespołu bardziej wyrachowanego - w zasadzie przecież przeprowadzili dwie groźne akcje, a WKS cały czas prowadziło grę.

Ano oglądało się nieopisanie przyjemnie.
ReTuRn napisał(a):
Cytat: A Zuraw kompletnie nie pasuje do 4-5-1. Widac to bylo juz w meczu z Chorwacja, ale oczywiscie nikt z tego wnioskow nie wyciagnal. Zurawski musi grac obok jakiegos zwyklego napastnika.

Jest to czysta prawda, w takim 4-4-2 grałby o niebo lepiej i pokazał wszystki swoje atuty. Pytanie brzmi- kogo mu dorzucic? Smolarka, a na skrzydłach Krzynówek z Kosą? (Nie oceniam, nie moja działka). Jelenia mu dokoptować, a może ukochanego Grzesia?

Imho szybkiego Smolarka. Ewentualnie Jelenia. Na zwalistych i powolnych srodkowych obroncow niemieckich beda w sam raz. Szymkowiak ma zagrywac prostopadle pilki za plecy niemiaszkow, a oni maja zapieprzac do przodu i starac sie wyjsc 1 na 1 z Lehmanem.
Cytat:A wcześniej Trynidad też pozytywnie mnie zaskoczył, przegrałem przez nich kupę kasy, ale fajnie, że takie niespodzianki się zdarzają.
hehehe, identycznie Tongue

a ogolnie to postawy naszych orlow nie komentuje, mecz WKS | Argentyna zajebisty byl calkiem rzeczywiscie, ci pierwsi moga sprawic niespodzianke. trynidad mi zaimponowal swoja postawa- dla nich taki mecz to praktycznie jak wygranie mistrzostw, dwie wyspy i ludzi tyle co w łodzi, a dawali rady. no kurcze, nie zalowalem, ze przerabalem nawet, szwedow nigdy nie lubilem, zawsze eliminowali nas z eliminacji wszelakich. kostaryka rowniez bardzo na plus, niemcy poradzili sobie glownie dzieki bossowskiej postawie schweinsteigera, lahma i klose- ich obrona bardzo na minus, po lehmannie tez sie wiecej spodziewalem. anglia bardzo slabo, taka gra nie maja szans na wiecej niz wyjscie z grupy, paragwaj zaskoczyl pozytywnie- bez chilaverta tez sobie umieja radzic. a dzisiaj mexicanos musza dac rady. zawsze kibicowalem tej reprezentacji.
ROTFL dobre, niemieckie zresztą tez.
Kurwa,Meksyk cos cianko przędzie z Iranem jak na razie :/

EDIT: No ale juz wszystko wróciło do normy Big Grin
Pieprzone Araby Mad
Dobrze że padają bramki bo postawiłem over2,5. Jeszcze jedna tylko Big Grin
cholera, Meksyk bardzo negatywnie rozczarowuje na razie, słabiuuutko grają niestety