^No niech Ci będzie
Więc jaki dziś wynik?;>
Powiedzmy, że będzie 1-1
edit:
Skład reprezentacji Polski na mecz z Danią:
1. Jerzy Dudek - 14. Michał Żewłakow, 6. Jacek Bąk, 2. Mariusz Jop, 3. Seweryn Gancarczyk - 7. Euzebiusz Smolarek, 10. Mirosław Szymkowiak, 16. Arkadiusz Radomski, 8. Jacek Krzynówek - 9. Maciej Żurawski, 20. Tomasz Frankowski.
A ja dziś obstawie 1:2

Może akurat mnie zaskoczą i sie sprawdzi wynik

Pięknie się zaczyna,nie ma co...
Czyja wina? Po mojemu to Dudek powinien wcześniej ruszyć dupe! Takie piłki powinny być jego.
A ten koleżka co nam bramkę strzelił zaczyna bawić się naszymi obrońcami

.
...ale może sprawdzi się to co mówiłem, znaczy się, że będzie 1-1
..a w ogóle to wie ktoś, kiedy ostatnio Franek zdobył bramkę?
I chuj wielki z tego meczu

Powiem, że liczyłem na lepszy występ naszył 'sępów', ale znów sie zawiodłem. Czas najwyższy cos zmienić, bo grając dobrze tylko 25 min, w eliminacjach nie mamy co szukać.
A ktos w ogóle widział wynik w Belgii

wczoraj rozpoczeli juz eliminacje i zremisowali z Kazachami 0:0. Jak sami nie możemy awansować, to może ktoś znów nam pomoże

O Janasie już wszystko chyba powiedziano. Można go lubić i nie, ale wczorajszy mecz pokazał że co do Dudka i Franka miał rację w 100 %. Wreszcie wszyscy przestaną biadolić "gdzie dudek i franek łowca bramek". Jak oni mieli być zbawcami na MŚ to ja dziękuje
Diarra w Realu
Yeah

. Wreszcie
W sparingu z Betisem Sewilla, Real przegrał 5-4 w karnych, do 90 minuty było 3-3 (Van Nistelrooy, Raul i Cannavaro - strzelili dla Realu). Ponoć dobre widowisko i dobra forma Realu

. Cieszy mnie to
A Barca wygrała pierwszy mecz o superpuchar
http://pilka.interia.pl/ligie/his/news?inf=782425 
A' propos wczorajszego meczu Lecha:
Robert Werder- drukarz, złodziej i oszust.
Powinno być 4:3 dla Lecha, skonczylo się 4:3 dla Craksy

No cóż, tak to bywa w naszej kochanej polskiej lidze

A tak w ogóle, to Bełchatów sie rozszalał, ida jak burza. Ciekawe jak długo będą utrzymywać tą passe

MU rozwala póki co Fulham 4:1
OLŁŁL YEEAAHH !!
Ghost_82 napisał(a):A tak w ogóle, to Bełchatów sie rozszalał, ida jak burza. Ciekawe jak długo będą utrzymywać tą passe 
Też mnie to ciekawi
A Legia drugi mecz z rzędu dostała, kolejny zawodnik kontuzjowany (jakiś murzyn albo brazylijczyk).
Ciekawe no kogo (w el.LM) musi trafić polski zespół by awansować?

Barca znowu miażdży !!!!!!
Barca - Espanyol 3-0 !!!!!!
Czyli po staremu... I dobrze

Przemek87 napisał(a):MU rozwala póki co Fulham 4:1
OLŁŁL YEEAAHH !!
5:1 ;]. Takie wyniki nie zadawalają ; ). Trzeba jednak przyznać, że Chelsea też zaprezentowała się wczoraj bardzo solidnie i to bez kilku podstawowych zawodników.