Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ja jednak wole obejrzeć finał angielso-włoski. Licze, że to będzie równie wspaniałe widowisko, jak dwa lata temu Big Grin
A jakby sie spotkały dwa angielskie kluby, to już nie byłoby to samo. Tak jak już wspominałem wcześniej, dla mnie, byłby to mecz ligi angielskiej.
Jako że właśnie w lidze angielskiej są najlepsze mecze, tak więc na jedno wychodzi.
MU naprawde dalo dzis z siebie wszystko [Obrazek: 105bt6.gif]
Wszelkie gadki o rzekomej wyższosci ligi angielskiej nad innymi ligami europejskimi mozna miedzy bajki włozyć. MU dziś nie istniał. Liga angielska jest na pewno silna ale bez przesady.
Nie zmienia to faktu,że w finale - co oczywiste - bede kibicował rzecz jasna Liverpoolowi.
Nie to żebym lubił Milan, ale z pewnością i hate england, wiec Milan bedzie miał u mnie poszanowanie w finale ;>
No i stało się, tak jak sobie życzylem Big Grin Wczoraj byłem pełen podziwu dla Milanu. MU w ogóle nie istniało w tym meczu. No i zapowiada się nam fascynujący finał. Jeśli obie drużyny przystąpią do tego finału z taką formą, jaką teraz prezentują, to będzie na co popatrzeć. Oczywiście będe za Liverpoolem Big Grin
Kibice MU coś milczą...Ciekawe czemu Angry
Zapalmy wielką świeczkę nad tegoroczną LM i chodźmy pasjonować się ligą angielską, najmocniejszą RZECZ JASNA ligą na świecie ;>
R_amze_S napisał(a):Kibice MU coś milczą...Ciekawe czemu Angry
Jak Barca oberwała od Liv. w ćwierćfinale to też na chwilę jakby się odciąłeś od piłkarskich dyskusji Angry
warsadal napisał(a):Zapalmy wielką świeczkę nad tegoroczną LM i chodźmy pasjonować się ligą angielską, najmocniejszą RZECZ JASNA ligą na świecie ;>
A czemu chcesz zapalać świeczkę? Wszak w finale wystąpi druzyna angielska i to NAJBARDZIEJ UTYTUŁOWANA.
Źle mnie zrozumiałeś. Mecz może i będzie dobry (choć ze względu na udział w nim Milanu, jest to dosyć wątpliwe), ale występują dwie drużyny, których nie znoszę. Znaczy Milan mi wsio jedno, jak każda włoska kamanda, kibicuje im tylko jak grają z Niemcami, natomiast Liverpool to największy wróg ManU, stąd moja antypatia wobec tej drużyny. Dziś już wiem, że zupełnie nie będzie mnie ten finał pasjonował.

Choć, oczywiście, bliżej mi do wyspiarzy.
Zrozumiec zrozumiałem,podpuszczam cie jeno Laughing
Tak jak nie przepadam za ligą angielską,tak Liverpoolowi kibicuję od dawna (lata 80-te) przeto oczywistym jest komu kibicuję w finale. Bedzie ,mam nadzieję ,powtórka sprzed dwóch lat. Zresztą ,nie moze być zeby makarony zdobyły to trofeum.
Chuj tam Big Grin Mistrzostwo jest ważniejsze. A to juz prawie w garści.
FERGIE na papieża !
Przemek87 napisał(a):Chuj tam Big Grin Mistrzostwo jest ważniejsze.
Jasne,co innego moze mówic w tej sytuacji kibic MU Laughing
R_amze_S napisał(a):
Przemek87 napisał(a):Chuj tam Big Grin Mistrzostwo jest ważniejsze.
Jasne,co innego moze mówic w tej sytuacji kibic MU Laughing
Ale mówi prawdę. Celem była potrójna korona, ale nikt w klubie nie ukrywał, że najważniejszy jest prym w lidze. Ramzes cwaniaczy, bo już zapomniał, co było kiedy Barca odpadła Laughing
warsadal napisał(a):Ramzes cwaniaczy, bo już zapomniał, co było kiedy Barca odpadła

A co takiego było? Może przejrzyj temat i zobacz co napisałem po porażce Barcy.

warsadal napisał(a):Ale mówi prawdę. Celem była potrójna korona, ale nikt w klubie nie ukrywał, że najważniejszy jest prym w lidze.
Możliwe. Teraz w każdym razie już na pewno prym w lidze jest najważniejszy dla MU. Zresztą wolę już ,żeby to MU wygrało ligę aniżeli czelsi.