Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ryhtyk napisał(a):Z ławką czy bez ławki, skład mają dobry, a coś mi się wydaje że jeśli Murinho nie wygra CL to pójdzie z torbami...Poza tym,wątpie by Barcelona drugi raz z rzędu sięgnęła po tytuł mistrza europy, to już bardziej prawdopodobne że wygra Valencia.

a widziales jakim skladem Valencia dysponuje w tym sezonie? Daje jej duzo wieksze szanse niz Realowi.
Co do Barcy-na chwile obecna nie ma druzyny, ktora moglaby z nimi wygrac. Jezeli nie straca formy, to obrona LM jest jak najbardziej prawdopodobna.
Widziałem i dlatego napisałem że mogą zrobić niespodzianke(nie wiem czy to trafne określenie, bo Valencia to i tak drużyna z górnej półki)
Valencia to drużyna z górnej półki, ale nie jest tak utytułowanym gigantem jak Real czy Barca.
Doszło kilku dobrych, bardzo dobrych piłkarzy czyli Morientes, Joaquin, Del Horno i niejaki Tavano Wink . Byłoby cacy, ale odszedł Aimar, Di Vaio, Aurelio, Corradi, Rufete, Mista. Mogli zatrzymać chociaż Aimara, Aurelio i Rufete.
Mogą być silni w tym sezonie Wink

Co do Realu, mogę tylko powiedzieć: kurwa! znowu Lyon Surprised . Z Diarrą czy bez Lyon i tak jest silny. Z Dynamem Kijów aż tak łatwo nie będzie, natomiast ze Steaua powinno się łatwo wygrać Wink . Wkurwiło mnie to, że pierwszy grupowy mecz jest we Francji, pamiętam jeszcze poprzedni sezon Big Grin . Mimo wszystko jestem dobrej myśli, Ruud strzela, Diarra nieźle zaczął, Emerson i Cannavaro na swym świetnym i równym poziomie grają, Raul i Cassano pod ręką Capello są całkiem inni. Narazie są plusy.. Wink
Przemek87 napisał(a):Chryste Panie znowu Benfica. Zeszłoroczną grupę MU wysmiałem zaraz po losowaniu i każdy wie jak się skończyło, więc teraz wole nic nie mówić...
Z drugiej strony trener Charltonu mowił że w tym sezonie MU bedzie nie do zatrzymania

Powiedzmy sobie szczerze, że tę grupę trzeba wygrać i tyle. Zeszłoroczną wpadek traktujmy jako jednorazową ; ). Najtrudniej pewnie znów będzie z Benficą.
Ach, ta niepokonana Barca Laughing
ZenithalMan napisał(a):Rummenigge: "Nawet Chelsea nie zagrozi Barcelonie"

Prezydent Rady Nadzorczej Bayernu Monachium, Karl-Heinz Rummenigge, w wywiadzie dla znanego niemieckiego magazynu Kicker twierdzi, że w obecnej chwili żadna europejska drużyna, włączając w to Chelsea Londyn, nie może równać się z Barceloną. W oczach Niemca, Duma Katalonii jest nawet silniejsza niż rok temu.

”Szczerze mówiąc, w obecnej chwili Bayern nie może zrobić Barcelonie nic złego. Nawet gdyby zamiast nas grała tutaj Chelsea nic by to nie zmieniło. Oni są obecnie jeszcze silniejsi niż w ubiegłym sezonie”, powiedział Rummenigge w wywiadzie dla „Kickera”.

Były znakomity piłkarz widzi słabości swojego zespołu i nie zalicza Bawarczyków do faworytów tegorocznej Ligi Mistrzów, chociaż jak sam twierdzi, ”koncentracją, zaangażowaniem i wiarą we własne siły można osiągnąć wiele”.
hahaha!! Laughing Smile

Cieszę się że Sevilla wygrała, poprostu zasłużyli na to Smile
ZenithalMan, Barcy nic nie zatrzyma ? Wink
Tzw. ROTFLEM to trza potraktować tego Pana z Bayernu. Poprostu uciekał z podkulonym ogonkiem i powiedział to co powiedział, żeby nie wyszło na jaw jaki to Bayern jest cienki Big Grin
Ryhtyk napisał(a):ZenithalMan, Barcy nic nie zatrzyma ? Wink
W lidze nic.
R_amze_S napisał(a):
W lidze nic.
Zobacz na skład Realu i Valencii. JEszcze Athletico Madryt, oni nie leżą Barcelonie Wink
balzac napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
W lidze nic.
Zobacz na skład Realu i Valencii. JEszcze Athletico Madryt, oni nie leżą Barcelonie Wink
Takie dywagacje nie mają sensu.Pogadamy za jakieś 9,10 miesięcy.
Pogadamy.
Swoją drogą nie zapominajcie o naszej Orandż Ekstraklasie!
http://pilka.interia.pl/liga/1/news?inf=785001
Zagłębie - GKS Bot 2-1 Smile
Cracovia - Groclin 1-1
Stadion GieKSy przejmie miasto:

http://www.90minut.pl/news.php?id=443301

Cytat:Wielomiesięczne zapowiedzi przejęcia przez miasto stadionu trzecioligowej "Gieksy" nareszcie znajdują finał. Nieoficjalna data przejęcia to 1 września. Oznacza to, że już wkrótce niszczejący obiekt zacznie być remontowany!
Nosz kurwa,nareszcie!Choć odrobinę zdewastowany, na dzień dzisiejszy najpiękniejszy stadion piłkarski na Śląsku ( nie licząc Stadionu Śląskiego).Po remoncie będzie jeszcze piękniejszy.

Jeleń strzelił bramkę w pucharze UEFA
http://www.90minut.pl/news.php?id=442853

TUTAJ można ją zobaczyć
Dzis mecz ManUTD - Watford ;] mysle ze pojedziemy ich 3-0 ;P juz sie doczekac nie moge :> Glory !
Na taki wynik znów się zanosi, jak wiadomo Watford akurat nie jest szczególnie wymagającym przeciwnikiem. Nareszcie C+ pokazuje mecz MU, więc mam nadzieję, że zobaczę bardzo dobrą grę United.

Cytat:We are just one of those teams,
That you see now and then.
We often score six,
But we seldom score ten,
"We beat 'em at home,
And we beat and we beat'em away,
We kill any bastards,
That get in our way.
We are the pride of all Europe,
The cock of the North,
We hate the Scousers, the
Cockneys of course