Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
warsadal napisał(a):Kamael: podtrzumujesz opinię, że Lech i Odra to drużyny o podobnym potencjale? Wink I że Lech będzie 11 w tabeli na koniec sezonu? Wink
Mówiąc szczerze jestem mocno zaskoczony tym jak teraz Lech gra, więc zwracam honor Smile. Nic moim zdaniem nie zapowiadało takiej przemiany, tymbardziej, że wiele w drużynie od zeszłego sezonu się nie zmieniło. Pozostanę jednak przy swoim zdaniu, że nie jest to drużyna na czołówkę ligi... choć może rzeczywiście po kilku latach chudych przyszedł lepszy czas dla Kolejorza?

Na marginesie mówiąc: jak tak patrzę na meczach na formę poszczególnych zespołów, to mam wrażenie, że liga jest słaba jak nigdy dotąd...
Wczoraj byłem na Odra - Łęczna i mogę powiedzieć tylko - tragedia. Aż mi żal było na to patrzeć... Nie potrafię zrozumieć dlaczego do klubu pierwszoligowego nie da się ściągnąć jednego przyzwoitego napastnika, który zapewniłby nam kilkanaście bramek w sezonie. Niby w tyłach na zero, ale cóż z tego skoro z przodu nie potrafimy wykorzystać żadnych sytuacji? Biorąc pod uwagę występy w wszystkich meczach tego sezonu powinniśmy mieć w tym momencie conajmniej 10 pkt i tylko na własne życzenie mamy 7.
Ech, ale wierzę, że coś się jednak zmieni.
"hej, hej Oderka, hej!" ;]
Cytat:Jak już przy tym jesteśmy - nie wiem, jakimi prawami rządzą się takie "akcje", ale - mówię teraz na poważnie - to wydarzenie to głupota i masakra. Są ustawki w ustronnych miejscach na których piorą się zdecydowani na to ludzie. I takie coś jest OK, w końcu chcesz - przychodzisz, nie chcesz - nie przychodzisz. Natomiast zadyma na jednej z głównych ulic, latanie po okolicy w poszukiwaniu przeciwnika czy - zwłaszcza - używanie noży czy tasaków to ewidentne przegięcie.

No i tak się robi jak mówisz. Jakiś park, las, wieś poza miastem itp.
Tymczasem to wszystko wydarzyło się na jednej z głównych ulic miasta. Porażająca siła ekipy przyjezdnych-ok. 250-300 osób dokładnie nie mogę powiedzieć bo tam nie byłem Tongue I tyle samo gospodarzy, obydwie liczby oczywiście ze zgodami. Śląsk,Lechia,Wisła vs. Zagłębie L.,Arka,Lech. Bez Cracovii chyba. No i kibice przyjezdni w momencie wejścia Policji nie mieli szans, nie znając miasta. Śląsk im nie pomógł. Po tej walce b.posypała się chuliganka Arki-więzienia,emigracje itp.
To tyle ile ja wiem, w skrócie i niewiele.
A Real znowu przegrał i w dodatku dwie czerwone kartki zobaczyli Ramos i J.Baptista, przykro mi bardzo, ale taką grą dużo w tym sezonie nie osiągną.
Ej, porozmawiajmy o jakichs innych druzynach.. Tongue
Ryhtyk napisał(a):A Real znowu przegrał i w dodatku dwie czerwone kartki zobaczyli Ramos i J.Baptista, przykro mi bardzo, ale taką grą dużo w tym sezonie nie osiągną.
Co mnie osobiscie cieszy Laughing Laughing Laughing
R_amze_S napisał(a):
Ryhtyk napisał(a):A Real znowu przegrał i w dodatku dwie czerwone kartki zobaczyli Ramos i J.Baptista, przykro mi bardzo, ale taką grą dużo w tym sezonie nie osiągną.
Pamiętaj tylko, że Dżemik ma tu władzę Wink Co do Realu: grają nadspodziewanie słabo, mecz z Lyonem był chyba jednym z gorszych w ostatnich latach. Do tego dochodzą porażki w lidze. Ciekaw jestem na jak długo starczy cierpliwości Pereza, dla Luxemburo Wink
R_amze_S napisał(a):
Hehehe, R_amze_S - [Obrazek: mod.gif]
;D
Ja Dżemikowi może odpuszczę, bo komentowanie obecnej formy Realu jest chyba zbędne ;D. "Jaki koń jest każdy widzi".
ManU z Liverpoolem też niestety nie wygrał, choć było blisko. Elvis - niestety skład nam się co raz bardziej sypie, teraz Keane na kilka tygodni wypadł... Jakaś plaga nas dopadła.
Ano, niedobrze, niedobrze, że Keane kontuzjowany, chociaż gość i tak jest trochę za stary jak na granie w piłę w Premiership (z drugiej strony zaś nie ma jakiegoś dobrego zmiennika, więc tak czy siak nie jest najlepiej). Tak myślę, że może przydałby się Butt, który całkiem niedawno odszedł z MU. Albo jakiś inny pomocnik na pozycję Keane'a, ale nowy zarząd chyba niezbyt skory do wydawania pieniędzy.
Butt to moim zdaniem nie była by dobra opcja, przydałby się ktoś nowy... Smith grający na tej pozycji raczej się nie sprawdzi. Obrazowo mówiąc - potrzebujemy kogoś takiego jak Keane sprzed paru lat ; ).
Kamael napisał(a):Butt to moim zdaniem nie była by dobra opcja, przydałby się ktoś nowy... Smith grający na tej pozycji raczej się nie sprawdzi. Obrazowo mówiąc - potrzebujemy kogoś takiego jak Keane sprzed paru lat ; ).

Takiego jednego lysego dunczyka, ktory nie tak dawno byl do kupienia za grosze.. :O

I nie robic mi tu podsmiechujkow z wielkiego Realu.. :>
Dżemik napisał(a):Takiego jednego lysego dunczyka, ktory nie tak dawno byl do kupienia za grosze.. :O

I nie robic mi tu podsmiechujkow z wielkiego Realu.. :>

O, to by było dobre rozwiązanie, jak mniemam.

Jakbyś nie wspominał, to bym się nie śmiał z Realu, ale skoro byłeś tak uprzejmy i raczyłeś odświeżyć mą pamięć... Smile
Real to BYŁ wielki jakieś 7 lat temu (tak strzelam), teraz to są... sam zresztą wiesz. Przydałby im się jakiś trener, co by co poniektórym zasadził kopa w dupę, żeby zaczęli grać porządnie.
Ych.. Juz sa spekulacje o mozliwym powrocie Beniteza na Bernabeu.. Ja jednak chcialbym, zeby Luxemburgo utrzymal stolek przynajmniej do konca grudnia.. Czeste zmiany na stanowisku trenera niczego dobrego nie przynosza..

Cytat:Real to BYŁ wielki jakieś 7 lat temu (tak strzelam), teraz to są...

Bardzo bym chcial, zeby Real znow byl tak slaby jak np. w 2002 roku, gdy zdobwyl puchar LM.. Wink
Dżemik napisał(a):Ych.. Juz sa spekulacje o mozliwym powrocie Beniteza na Bernabeu.. Ja jednak chcialbym, zeby Luxemburgo utrzymal stolek przynajmniej do konca grudnia.. Czeste zmiany na stanowisku trenera niczego dobrego nie przynosza..

Cytat:Real to BYŁ wielki jakieś 7 lat temu (tak strzelam), teraz to są...

Bardzo bym chcial, zeby Real znow byl tak slaby jak np. w 2002 roku, gdy zdobwyl puchar LM.. Wink
Real miał kiedyś kapitalnych piłkarzy, którzy wylecieli, bo zjawili się w Madrycie gorsi, o bardziej znanych nazwiskach Wink Przykłady: Fernando Redondo, Morientes, Cambiasso, Solari, Figo, Portillo..
O ile pamiętam to Redondo odszedł z powodu kontuzji? Question
Tomash napisał(a):O ile pamiętam to Redondo odszedł z powodu kontuzji? Question
Zioom, co to znaczy 'odszedł z powodu kontuzji'? Smile Odszedł do Milanu, po tym jak wykosztowali się na Figo. (Anelka, z tego samego powodu do PSG)