Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Sheva odchodzi z Milanu Crying or Very Sad ... ciekawi mnie kogo działacze Rossonerich sciągną w jego miejsce, marzyłby mi się Adriano.
Ja slyszalem, ze padnie na Ibrahimovica.
Wymiana po chuju Laughing Natomiast Adriano mógłby być godnym następcą Shevy, choć i on ostatnio miał słabsze momenty, ale wydaje mi się, że było to spowodowane nadchodzącymi mistrzostwami Wink i nie chciał dawać wszystkiego z siebie, aby nie załapać głupiej kontuzji. Z resztą zobaczymy jak to będzie Wink
Oglądał ktoś Ekwador - Kolumbia....w pierwszej połowie błędy Ekwadoru jak z polskich podwórek.
Ciekawostka na forum VeB (www.fcbarca.com) zalogowany jest człowiek o nicku Dżemik ,ale z Poznania...a już myślałem ,że się nawrócił Big Grin Angry
Ramone napisał(a):ale z Poznania...
ciiii!
^Wietrze jakis zydomasonki spisek.

Ramone napisał(a):Oglądał ktoś Ekwador - Kolumbia....w pierwszej połowie błędy Ekwadoru jak z polskich podwórek.

Ale nie nalezy zapominac, ze
a) Grali bez paru podstawowych zawodnikow
b) Cwiczyli nowe ustawienie, co skutkowalo masa pokracznych akcji
http://sport.onet.pl/1330120,wiadomosci.html
wie ktoś kiedy i gdzie z PSG ??
No skoro mecze z Auxerre i PSG rozegrane beda podczas drugiego zgrupowania, ktore odbedzie sie we Francji, wiec zgaduje, ze wlasnie u zabojadow. Wink A termin- pomiedzy 10 a 20 lipca.
Dżemik napisał(a):No skoro mecze z Auxerre i PSG rozegrane beda podczas drugiego zgrupowania, ktore odbedzie sie we Francji, wiec zgaduje, ze wlasnie u zabojadow. Wink A termin- pomiedzy 10 a 20 lipca.
A szkoda....
Oglądaliśta Holandia - Kamerun ??...ja niestety tylko niecałą pierwszą połowę , ale mecz warty obejrzenia...
Ibrahimovic w sumie nie jest zły, ale do Shevy IMO mu brakuje. Za to Milan pozyska dobrego bramkarza również z Juve, Buffon od następnego sezonu ma grać w czarno czerwonych barwach.
Jeśli nie zostanie zawieszony na kilka lat, bo wygląda na to, że jest porządnie zaplątany w aferę.
No jeszcze niedawno starałem się bronić tej ligi, szczególnie Interu...
Teraz w zasadzie można zaorać tę ligę :?
Nie ma jak liga angielska.
OTO MOJE DEBEŚCIARSKIE KLUBY Smile
polskie i zagraniczne

POLSKIE

1.Cracovia
2.Polonia Warszawa
3.Stal Mielec
4.Zryw Skroniów
5.Piast Chęciny
6.Sandecja
7.Korona Kielce
8.GKS Tychy
9.Górnik Zabrze
10.Naprzód
11.Czarni Jasło

ZAGRANICZNE

1. Manchester United
2. Leeds United
3. Celtic Glasgow
4. Cardiff City
5. Everton
6. Athletic Bilbao
7. Sporting Lizbona
8. Newcastle
9. West Ham
10.Viktoria Żiżkow (CZE)
11.Wigan Athletic
http://ms2006.interia.pl/news?inf=753384
Rasiak 4 gole strzelił Smile Big Grin
Mila 3 gole strzelił Confusedhock: Confusedhock: Surprised
..ale to czwartoligowiec ze Szwajcarii Big Grin
Jak narazie to nie ma sie czym podniecać Wink
Zobaczymy we wtorek co zaprezentują. Moim zdaniem ten mecz powinien juz pokazać oblicze naszej kadry.