Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wspaniała odpowiedź na to jakże trudne pytanie ; ).
Ktoś tam napisał, że Garet Bale wcale taki dobry nie jest... Że nie wykonauje takich wspaniałych rzutów wolnych...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gImzZ1EIyUE[/youtube]

A teraz? Wink
Też to przed chwilą oglądałem, uderzenie z rzutu wolnego ma dobre - trzeba mu przyznać. Tylko zastanówmy się - biorąc pod uwagę, że nawet jeśli odejdzie Heinze (co po słabym sezonie w jego wykonaniu jest prawdopodobne), to zostaną Evra - najlepszy lewy obrońca Premiership w ostatnim sezonie i Silvestre. Gdzie tu miejsce dla kolejnego piłkarza na tę pozycję? Przydałby się raczej jakiś młody, perspektywiczny prawy obrońca, bo Gary już pewnie niedługo sobie pogra, a i kontuzji będzie co raz więcej. Chyba, że SAF myśli o zastąpieniu go którymś z wypożyczonych młodych zawodników lub o kimś ogrywającym się w rezerwach (bodaj Cathcart kilka razy siedział już w tym sezonie na ławce, może dostanie szansę).
A kto powiedział, że Bale będzie po lewej OBRONIE... Rzuty wolne + pierońska technika + warunki fizyczne ( szybkość, zwinność ) = idealny następca Giggsa!

A na skrzydłach nie ma co oszczędzać na nikim.

Co do Heinze to ja jednak powiem, że powinnien zostać. Miał kontuzje, wyleczył ją i już zaczął grać na wysokich obrotach. To dobry piłkarz, pamiętam go jeszcze w poprzednim sezonie... Heinze powinien zostać... Może też grać na środku obrony, więc tym bardziej...
W kompilacji nawet z ostatniego nieudacznika można zrobić piłkarskiego geniusza. Poza tym, nie mówię, że Bale to słaby piłkarz, jest młody i perspektywiczny, ale na pewno nie jest jeszcze "gwiazdą" czy "drugim Miguelem Salgado" (vide Borek). Southampton zażąda za niego koszmarnych pieniędzy, ale póki co, jest to piłkarz za słaby na klub z czołówki Premier League. Może się mylę, życzę mu oczywiście jak najlepiej.
Dzisiaj CRACOVIA-wisła 3:1
Wzruszyłem się dziś na koronacji. Piękna chwila achhh ;p Kuszczi medal dostał !! ;p Piękny widok ;> nasz rodak trzymający puchar ;P
Barca - Betis 1:1
Bardzo dobrze. Przy takiej samej ilości punktów mistrzostwo zdobywa Real. Takiej końcówki La Ligi to nie pamiętam.
Jeszcze pare kolejek do konca i wszystko sie może zdarzyć.
R_amze_S napisał(a):Jeszcze pare kolejek do konca i wszystko sie może zdarzyć.
I pewnie zdarzy się 4 miejsce Barcelony.Ja już się nie oszukuję.Od paru meczu grają taką nędze ,że oglądać żal.Ryjek nie ma pomysłu na tę drużynę i moim zdaniem transfery trzeba zacząć od nowego trenera.
Ramone ma racje. Największym problemem tej drużyny jest skutecznosć. Podczas meczu mają tyle akcji i nie potrafią ich skończyć. Mam nadzieje, że to się zmieni i zaczną grać jak należy.
Ghost_82 napisał(a):Największym problemem tej drużyny jest skutecznosć
- problem Barcelony?!?!?!?!

Macie przecież zabójce z Afryki, "Maradonne" z Argentyny i tego "Lays'owego reklamatora" - r10.

Już nie będe pisał o całej reszcie zawodników...

Poprostu brak tam woli walki, determinacji, chęci zwycięstwa, wiary!!!!!
Real nabiera rozpędu i dzięki genialnemu Rvn'owi może zdobyć mistrzostwo...
Nie lubie ligi hiszpańskiej, ale tak to według mnie wygląda...
Slapi napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Największym problemem tej drużyny jest skutecznosć
- problem Barcelony?!?!?!?!

Tak, Barcelony. Oglądając skróty z meczów, krew mnie zalewa, patrząc na te zmarnowane sytuacje. Przecież w ostatnich meczach tyle co mieli okazji, to aż się wierzyć nie chce, że te mecze były ledwo wygrane, albo zremisowane. A już nie wspomne o meczu z Villarreal, gdzie mieli tyle sytuacji i przegrali Crying or Very Sad Norlmalnie brak słów, jak nie zdobędą mistrzostwa, to mogą winić za to tylko samych siebie. Bo w taki sposób nie można tracić punktów.
Prawda.Jeśli nie widziałeś meczu to
http://www.allgoals.info/ccount/click.php?id=429
http://www.allgoals.info/ccount/click.php?id=430
Tu masz skróty.To powinien być pogrom 7-0 ,a nie remis w nędznym stylu.Tyle sytuacji...Oczywiście bezsęsowne zmiany Ryjka też swoje zrobiły.
Poznański klub piłki nożnej jako pierwszy w kraju uruchomił własną telewizję - Lech TV Online. Na razie będzie ona dostępna jedynie w internecie.

Fani piłki nożnej, a w szczególności w wykonaniu Lecha Poznań powinni dobrze zapamiętać adres http://www.lechpoznan.tv. Tam bowiem znajdzie się pierwszy kanał telewizyjny polskiego klubu sportowego.

Z informacji uzyskanych przez Puls Biznesu wynika, że kanał nie będzie posiadał stałej ramówki. Za jego zawartość odpowiedzialni mają być internauci, wybierający programy, które chcą oglądać. Na samej stronie znajdą się informacje o zawodnikach Lecha, tak obecnych, jak i przeszłych, a także analizy przedmeczowe oraz serwisy informacyjne.

Wśród oferty programowej ma znaleźć się propozycja dla pań, prowadzona przez Katarzynę Borowicz (Miss Polonia 2004), a także archiwalne mecze Kolejorza oraz skróty bieżących spotkań.