Cytat:Panie, daj pan spokój... niektóre kluby hiszpańskie wymiatają, ale premiership jest najrówniejsza, czyli - najlepsza
Nie, wymiata tylko Real z Madrytu..
Cytat:Trudna sprawa, ale mimo wszystko wydaje mi się, że Argentyńczyk do angielskiej piłki nie pasuje i jego transfer był po prostu błędem.
Fakt.. Nie pamietam zadnego argentyczyka, brazylijczyka, hiszpana, czy tez wlocha (no, Zola i Vialli swego czasu byli niezli), ktory idealnie by sie przystosowal do silowej pilki anielskiej..
Cytat:Fakt, trochę mi się pomieszało ; ), defensywnym pomocnikiem to on nie jest, ale za to w meczu o Tarczę Wspólnoty jak widziałem grał na prawej pomocy...
I jak mu poszlo?
Cytat:Przyszedł Zenden z M'brough, Crouch z Southampton, Sissoko z Valencii, Reina, Barragan z Sevilli (ale on ma problem z otrzymaniem pozwolenia na pracę w Anglii). Moim zdaniem niezłe wzmocnienia (głównie te dwa pierwsze).
Hmm.. Sissoko to transfer na przyszlosc, teraz nie ma szans na zaistnienie w Premiership (wlasciwie to watpie, zeby kiedykolwiek dobrze sie poczul na wyspach).. Z Barraganem bedzie pewnie podobnie jak z Nunezem- prawdopodobnie niewypal.. O Crouchu slyszalem malo.. Wiem tylko, ze jest wysoki i dobrze gra glowa.. No ale przeciez od tego maja Morientesa.. Zenden jest chyba jedynym (oprocz Reiny) prawdziwym wzmocnieniem The Reds, chociaz uwazam, ze najlepsze lata jego gry minely..
Swoja droga, ciekawe czy ktos bedzie chcial kupic Jurka w zimowym okienku transferowym (na letnie juz nie licze)? Raczej niewiele klubow bedzie chcialo wylozyc kase na niemlodego bramkarza z statusem gwiazdy i takimiz wymaganiami finansowymi.. Pozatym w polowie sezonu raczej nikt nie bedzie dezorganizowal obrony, przez zmiane bramkarza..
Cytat:Owen z tego, co słyszałem w Realu ma być 5 napastnikiem... To jest zbyt dobry piłkarz, by miał się tak marnować.
Zgadzam sie.. Dla klubu byloby lepiej, gdyby Owen zostal, dla pilkarza- gdyby odszedl, bo grac musi jesli chce pojechac na MS w Niemczech.. Ja jestem kibicem Realu, a nie samego Owena, dlatego chce, zeby Majki zostal..
Cytat:Tak, ten Smith. W dzisiejszym meczu wszedł w drugiej połowie i zagrał w środku pomocy u boku Roya... Jak zwykle "popisał" się sprzeczką i ostrym wejściem. Koleś mentalnie się na tę pozycję nadaje, bo gryzie trawę i nie odpuszcza nikomu, pytanie tylko czy będzie w stanie zmienić wieloletnie przyzwyczajenia z grania na pozycji napastnika.
Skonczy sie na tym, ze Alan bedzie zbieral kupe kartonikow.. Przyzwyczajenia przyzwyczajeniami, ale kazdy zawodnik ma naturalne predyspozycje do grania na jakiejs pozycji.. Dla Smitha ta pozycja jest napad..
Cytat:Ja jestem pewien, że byłoby lepiej. Alex był wielki, ale parę lat temu. Teraz już nie nadąża.
Mimo wszystko mecz dzisiaj z Evertonem wygrany 2:0 i mogę powiedzieć, że ten sezon może należeć do Rooney'a. Doskonale dzisiaj wypadł, szczególnie się sprężył na mecz z byłym klubem.
Rozliczac Alexa bedzie sie z pojedynkow z Chelsea, Arsnenalem i Liverpoolem.. Mecze z druzynami pokroju Evertonu wygrywaac musi.. Za zakontraktowanie Rooney'a brawa mu sie naleza bez watpienia.. Jeden z lepszych trasferow Fergusona odkad przybyl na Old Trafford, imho..
PS> Jak sie spisal Park Ji-Sung?