Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pozyjemy - zobaczymy.
Dla mnie anarchistą jest ktoś , kto nie uznaję żadnych władz . Jest przeciwny podatkom , patriotyzmowi itp. Większa część dzisiejszych anarchistów jest weganami i tym podobne ponieważ uważają że firmy przemysłowe zarabiają na odbieraniu zwięrzętom życia .

Jest kilka podziałów anarchistycznych . np. Anarchiści chrześcijańścy (czy jakoś tak) którzy uważają że jedynym władcą jest Bóg .

Na przestrzeni czasu używali wielu flag , dwu kolorowych . O ile pamiętam to w każdej jednym kolorem był czarny .

Chcesz więcej?
o kurwa... tak tak, mów dalej
Myślałem że powiesz nie . Nie chce mi się , poza tym zaraz mam angielski .
"ja jebie"

niezle ci panstwo daje w dupe skoro rodzice sypia kasa na korepetycje
ShaunMorgan1396 napisał(a):Myślałem że powiesz nie . Nie chce mi się , poza tym zaraz mam angielski .
nie no taki z ciebie krejzi anarchol pank jak ze mnie wojownik stali. Wymiękam, ale to pewnie dlatego że jestem z pokolenia JP2
Mam zakończenie , więc troche nie na miejscu było by nie przyjść , mimo wszystko . Nie uważam że jestem zajebisty bo opuszczam lekcje . Tylko opuszczam je , kiedy mam ochotę .
no to naprawdę prawdziwie wolicjonalna anarchia
Za przeproszeniem - daj sobie spokój . Myśl o mnie co chcesz , i nie wygłaszaj tutaj swoich ociękających sarkazmem poglądów , co do moich . Bardzo cię proszę .
Bardzo mnie prosisz.
No cóż, sram na to. Bo ja jestem anarchista który pierdoli twój system, i gdybym miał nie wygłaszać "ociekających sarkazmem poglądów" to musiałbym nic nie mówić. A jak śpiewał Post Regiment (wiesz, taki pankowy zespól, na pewno znasz bo jesteś prawdziwym, nie pozerskim pankiem) "jestem wtedy kiedy krzyczę".

Oi!

I tak Anarchia zwycięży.
Cóż , więc będziesz ignorowany , i basta . A szkoda , bo jak tu przyszedłem to nawet cię lubiłem Neutral
no nie , szon nie gniewaj sie, to tylko takie żarty były
Ghost_82 napisał(a):Oj Czesi niech tylko zremisują, to będzie dobrze, bo po tym co pokazali ze Szwajcarami, to ja im dużych szans nie daje.

No i faktycznie... Nie wiem tylko czemu Bruckner nie wpuścił Sverkosa - w koncu dzieki jego bramce wygrali pierwszy szpil -i po chuja wpuscił Kollera. Ja rozumiem że to człowiek legenda itp. ale po tym co pokazał w pierwszym meczu, potrzymałbym go dłużej na ławie...
Przed chwilą dotarła do mnie wiadomośc, ze Adam Ledwoń , były piłkarz GKS Katowice , 34-letni obrońca występujący w zeszłym sezonie w SK Austria Kärnten powiesił się dzisiaj we własnym domu.

ja pierdole Neutral
Szkoda mi Szwajcarów. Miałem nadzieję, że uda im się wygrać z Turkami, a tu porażka. "Pepiczki" grały słabo, więc zasługiwali na to, by przegrać. Nie było mocnych na Deco i Krystynę Gejaldo. Dzisiaj mam nadzieję, że Niemcy rozniosą Chorwatów w drobny pył, a my jakoś poradzimy sobie z Austrią... byle wygrać.