Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
^Gwoli wyjasnienia: To dowcip Marci. 28 grudnia w Hiszpanii obchodzone jest 'Dia de los Inocentes'. Ichniejsza wersja Prima Aprilis. ;]
Kurwa Laughing Laughing
A Krzynówek który będzie ? Smile
Ulżył całej piłkarskiej Europie Big Grin
no kurna dokładnie Laughing
Kogo jak kogo, ale akurat Szymkowiaka absolutnie nie jest mi żal.
A mi trochę żal jest jak sobie przypomne jego gre w Wiśle czy nawet w reprezentacji w EL.MŚ. Aktualnie jest kiepski, niemniej jednak ma dopiero (!) 30 lat, ma potencjał, ale chyba nie ma już ambicji, żeby go pokazać. Szkoda
Przedwczesnej emerytury Szymka nalezalo sie spodziewac. Zadebiutowal w 1 lidze majac bodaj 17 lat i byl od tego czasu eksploatowany ponad sily, a przeca wiadomym jest, ze Mirek podatny na kontuzje jest bardzo. Zaden inny polski pilkarz w tym wieku nie gral na takim poziomie. Szacun dla niego trza miec.
http://sport.onet.pl/0,1248705,1460016,wiadomosc.html
Mało Luis zarabiał w Interze? Confusedhock:

http://sport.onet.pl/0,1248675,1460130,wiadomosc.html
Klub taki jak Palermo nie jest dla Matusiaka. W tym roku awansuje Juve do Serie A (niestety, ale można było się spodziewać) i te drużynki co są teraz wysoko powrócą na dół (czyli swoje) miejsce w tabeli. Ponadto niepewna jest przyszłość w takim bagnie jak włoska piłka.
Wg. mnie w Palermo Matusiak całkowicie się zmarnuje.Lepiej dla niego byłoby poczekać na jakąś inną ofertę , nawet kosztem zostanie jeszcze do lata w Bełchatowie.Ja bym go widział raczej w lidze angielskiej , hiszpańskiej choć tam zapewne grzał by ławę.
Ja jestem zdania, by poczekał jeszcze do końca sezonu. Zbliżają się eliminacje i jeśli potwierdzi swą dobrą dyspozycje, klub wteczas bedzie mógł na nim zarobić lepsze pieniądze.
raf667 napisał(a):
balzac napisał(a):Swoją drogą klubem który ma najwięcej wrógów jest Legia, za co ich tak nie lubią?

Bo wiadomo,miszczom się zazdrości.

Ożesz, nie wyczaiłem tego wcześniej..
Wiesz za co ludzie nienawidzą legii? Bynajmniej nie z zazdrości, ale za to, że kradła najlepszych piłarzy, pod pozorem zaciągania ich do woja. Przynajmniej mój tata i większość starszych kibiców.

Sorry, że odkopuję stare, dawno porzucone wątki, ale wypowiedź rafa mnie wkur... Wink
Fajnie,tylko ze link mi sie nie otwiera.