Przed chwilą była reklama etopiryny z Kłosem.
Panie Tomku, komu pan dedykuje swoją pierwszą bramkę zdobytą na mundialu?...
heh

balzac napisał(a):
Przed chwilą była reklama etopiryny z Kłosem.
Panie Tomku, komu pan dedykuje swoją pierwszą bramkę zdobytą na mundialu?...
heh 
ROTFL +++
Kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrwaaaaaaaaaa
Franek nie jedzie, Rasiak jedzie.
Toż ten Chujanas zamienił sie na łby z ... kurwa już nie wiem nawet z kim taki debil... Rozumiem czasowy brak formy Franka, ale to co Rasialdo wyprawia na boisku (zazwyczaj) to woła o pomste do nieba...
Ręce mi opadły... Dosłownie...
No i co ? Franek nie strzelil gola nawet wyspom Owczym. Sosin tez sie nie popisal, ogolnie rzecz biorac smieszylo mnie w ogole jego powolanie. Liga cypryjska ? toz to prawie jak Wyspy Owcze. No bez jaj. Lepszym napastnikiem zarowno od Franka jak i Rasiaka jak i chyba kazdego innego (\ {Zurawski}, bo to obecnie najwiekszy boss polskiego futbolu) bylby Niedzielan- szybki, swietnie grajacy w DOBREJ lidze holenderskiej. Ale kij, Rasiak sie rozkreca z meczu na mecz, smieszy mnie bardziej ta cala nagonka na jego. No byly z niego jaja w eliminacjach, posmialismy sie, byla piosenka, no ale: nie zostal z bomby wziety do Anglii, gdzie rowniez z meczu na mecz (ostatnio!) grywal coraz lepiej. Frankowi w dodatku wypadla kontuzja, badania wydolnosciowe kolesia tez wypadly beznadziejnie, a te jego 1200 minut bez bramki nie wzielo sie znikad. No sorry, zycie jest brutalne. Gdybym byl Janasem to osobiscie serce mi dyktowaloby zeby wziac Franka, bo tyle razy uratowal dupe w kwalifikacjach i chocby w nagrode, no ale ten pomyslal racjonalnie-jego prawo. zreszta Janas jest naprawde niezlym trenerem, przynajmniej najlepszym reprezentacji od dobrych kilku lat. I przynajmniej nie popelnil takiego bledu co 4 lata temu Boniek, gdy powiedzial, ze graja wszyscy zawodnicy co grali w eliminacjach i w efekcie dostali sie do kadry ci, ktorzy stracili forme.
Cytat: I przynajmniej nie popelnil takiego bledu co 4 lata temu Boniek, gdy powiedzial, ze graja wszyscy zawodnicy co grali w eliminacjach i w efekcie dostali sie do kadry ci, ktorzy stracili forme.
To był Engel, którego szanuje

. Co do Bońka to się nie wypowiadam
Janas w sumie właściwie zrobił w przypadku Franka czy Dudka. Dudek nie gra, a Franek jest poprsotu nikim w 2 lidze angielskiej, gdzie taki Rasiak strzelił już 5 bramek w tym sezonie. Jednak Janas nie jset do konca konsekwentny, taki Mila dużo lepszej formy niż Franek nie ma, ale jednak jedzie. Poprostu wydaje mi sie ze nie którzy maja taryfę ulgową u Janasa...
Się uczepiłem Mili, no ale cóż, niech stanie się cud, niech ten cud sprawi bym się mylił co do Seby. Nie muszę mieć racji, niech kadra wstydu nie przyniesie

.
Cytat: mila nie gra nawet w rezerwach i jest jak dla mnie najgorszym frajerem w kadrze(tutaj podejrzewam potajemny związek gejowski z trenerem
)
to chyba jakieś gejowskie trio Rasiak-Mila-Janas
oczywiscie to taki żart, na tę chwilę jestem cięty na Milę
edit;
http://pilka.interia.pl/wiecej/news?inf=748570
Po za tym to Ballack podpisał kontrakt z Chelsea. Teraz będzie tzw. kłopot bogactwa, LAmpard, Makalele, Ballack i Essien, ja tam nie widze Ballacka w pierwszym składzie, ale nie ja decyduję..
Chujanas:
"Słabo grała w ostatnich sparingach, dość powszechna wśród kibiców była opinia, że Górski źle dobrał skład.
Szczególnie czepiano się jednego piłkarza. Nie było wtedy jeszcze Internetu, ale w ulicznych debatach kibiców nazywano go jeźdźcem bez głowy, uważano, że forsowany przez trenera futbolista jest wprawdzie szybki, ale pozbawiony czysto piłkarskich umiejętności. W roku 1974 Rasiak miał na imię też Grzegorz, a na nazwisko Lato."
Kyrwa nie mam pytan. On porownuje Rasiaka do Laty, oczekujac zapewne objawienia jego geniuszu na Mistrzostwach. Lato byl jednym z najlepszych znajperowe swoich czasow, Rasiak to w wiekszosci meczow reprezentacji przeszkda dla wlasnych zawodnikow, statysta i chodzacy marazm. Wymiekam... Jesli mialbym liczyc na przebudzenie jakiegos zawodnika to juz szybciej bylby to Franek niz Rasialdo.
Chuj z Frankiem, jak sie nie jest w formie to mowi sie trudno.
Mnie najbardziej wkurza obecnosc Mili, juz nawet Rasiak jest w lepszej formie od niego. :?
Dajcie spokój Janasowi , wkurza mnie jak tak wszyscy udają znawców. Paweł wie lepiej co robi. Jedyny bład to to że dudka zostawił....ale swietnie że wreszcie ktos wyjebał tych debili kłosa i rząse
balzac napisał(a):Giza - typowy średniak w OE. Wolałbym Surmę, ktory dobrze sobie ostatnio radzi i bardziej stylem gry przypomina Szymka, no bo w koncu ma byc alternatywa dla Szymka.
Surma? Defensywny pomocnik? To raczej alternatywa Sobolewskiego. I chlop powinien jechac zamiast Radomskiego.
Ramone napisał(a):Ehhh....to będzie finał...
No chyba nie myslisz, ze Argentyna dojdzie az do finalu?
franek napisał(a):e, mi tam sie kadra podoba. mila jest frajerem, ale przynajmniej sie stara chlopak. to jest taki nasz gattuso, jakby powiedzial szaranowicz - nie ma umiejetnosci, ale nadrabia to przynajmniej walka.
Gattuso jest def. pomocnikiem i tak jego pracowitosc sie przydaje. Mila przy pilce jest czesto, ale tylko je traci. Dziekuje za takie starania. O ile drewno jako def. pomocnik jeszcze ujdzie (jest sporo takich zawodnikow w innych reprezentacjach), to jako kreator gry nie.
Cytat:tak samo lepszy rasiak niz obecny frankowski lub sosin.
Frankowski nawet w beznadziejnej formie strzeleckiej potrafi blysnac i zagrac jakas piekna pilke do kolegi. Klasowi pilkarze tak maja. Grzesiu znow bedzie powloczyl nogami po boisku i przegrywal walke o gorne pilki z obroncami nizszymi od niego o glowe. Sosin jest od niego lepszy, bo jest szybszy, glowa gra nie gorzej od RAsiaka, a do tego przy braku inicjatywy ze strony pomocnikow sam stara sie rozgrywac pilke i poderwac zespol. Widziales mecz z Litwa? Kosowski po 20 minutach tylko spacerowal po boisku i to Sosin zbiegal na lewa flanke i dosrodkowywal. Powinien jeszcze pobiec za swoja wrzutka, dojsc do niej i strzelic gola? Pokazal tyle ile mogl z takimi partnerami do gry jak Mila czy Kosa. I jechac do Niemiec zamiast Rasiaka powinien.
Cytat:no sorry, ale inni napastnicy procz moze sagana to nie strzelili nawet tym wyspom owczym.
jw. W przeciwienstwie do Rasiaka oni cofali sie po pilke i probowali ja komus dograc. Sagan tez.
Cytat:oczywiscie, saganowski jest w niezlej formie, ale po prostu za pozno zostal powolany. druzyna to nie takie hop-siup - zagral bodajze dwa mecze w reprezentacji
Tym bardziej smiesza mnie powolania dla Gizy, Gorawskiego i Dudki. Zreszta Gancarczyk tez zostal powolany pozno, ale jednak jedzie. I to najprawdopodobniej jako zawodnik pierwszej 11.
Cytat:No i co ? Franek nie strzelil gola nawet wyspom Owczym. Sosin tez sie nie popisal, ogolnie rzecz biorac smieszylo mnie w ogole jego powolanie. Liga cypryjska ? toz to prawie jak Wyspy Owcze.
O ile mnie pamiec nie myli to pare lat temu ktorys z polskich klubow dostal w el. do pucharu UEFA baty od druzyny z Cypru. Ichniejsza liga nie jest wcale
az tak zla i nie odbiega niewiadomo jak poziomem od naszej Ekstaklasy.
Przemek87 napisał(a):Dajcie spokój Janasowi , wkurza mnie jak tak wszyscy udają znawców. Paweł wie lepiej co robi. Jedyny bład to to że dudka zostawił....
To wlasnie byla jedna z jego lepszych decyzji.
Przemek87 dobrze mówisz, ale Jurka i Franka szkoda. Janas musiał powołać Drewnaldino, przecież drzew pod ochroną się nie przesadza. Przy odrobinie szczęścia wyjdziemy z grupy.
warsadal napisał(a):Smuda w Lechu
kurwa :?
ciekawe jak działacze Zagłebia wypełnią luke po Smudzie i prawdopodobnie po Łobodzińskim i Iwańskim..
Dzisiaj final LM.Kogo obstawiacie?Dla mnie jasne że wygra FC BARCELONA \m/
Sędzia chvj zjeba mecz tą kartką. Powinien dać gola barsie (BARCELONA \m/) i grać, bez kartki. Teraz co prawda 1:0 dla Arsenalu, ale Barca i tak im wkopie, tyle że gowno z tego wyniknie. NAjbardziej chvjowa deczyja sędziego roku ewidentnie.
Barcelonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa