Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co do Interu: coś mi mówi, że oni namieszają w tym roku. Sukces makaroniarzy na MŚ był mimo wszystko niespodzianką, może Inter też sprawi niespodziankę.

A ta afera w hiszpanii zdaje mi się farsą. Z drugiej strony ciekawe, jakie były by konsekwencje jeśli to prawda.
Może przed nimi nie. Ale uklęknie przed WIELKIM Manchesterem United
Przemek87 napisał(a):Może przed nimi nie. Ale uklęknie przed WIELKIM Manchesterem United

Manchester od czasu finalu z Bayernem nie zagral ciekawego meczu w LM

Dżemik napisał(a):Az mi zal kibicow Nerazzurri, gdy widze, ze wlodarze ich klubu sprzedaja za drobne jednego ze swoich lepszych pilkarzy -Pizarro-, a sprowadzaja za ciezka kase takiego Ibrahimovicia; czy tez lekka reka pozbywaja sie Martinsa.

Jak dla mnie ich najwuiekszym bledem bylo kilka lat temu jeszcze bardziej lekkomyslne pozbycie sie takiego bramkarza jak Sebastien Frey i takiego obroncy jak Mickael Silvestre. Inter zreszta znany jest z chybionych transferow, zarowno w jedna, jak i w druga strone
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Przemek87 napisał:
Może przed nimi nie. Ale uklęknie przed WIELKIM Manchesterem United

cala LM w obecnym kształcie to bezsens, co nie znaczy że nie ma fajnych meczy, ale troche za duzo tego "dobrego" Neutral
Przemek87 napisał(a):Barca dostanie po łbie od Lille

po lbie to Ty ode mnie mozesz dostac
Przemek nie daj sie Zenithalowi, ATAKOJ!
nudzi mnie dzisiejsza LM... niestety głownym celem są pięniądze, pięniądze i jeszcze raz pieniądze, a nie widowisko.
Cytat:Manchester od czasu finalu z Bayernem nie zagral ciekawego meczu w LM

To chyba masz inną definicję "ciekawego meczu"
Jakby nie patrzeć MU zawsze stara sie grać widowiskowo, moze nie zawsze wychodzi, ale przynajmniej prą cały czas do przodu.

Najgorzej oglądać drużyny włoskie i niemieckie, rownie dobrze można iść spać
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Przemek87 napisał(a):Może przed nimi nie. Ale uklęknie przed WIELKIM Manchesterem United

Pare zagral. Chociazby mecze z Realem w 2000 i 2003 roku.
Widze ,że wrócił pan panie Jem Wink
Mimo ,że twoje zdanie co do Barcelony w tym sezonie jest wielce prawdopodobne to mam nadzieję ,ze się mylisz.Meczu z Werderem nie nazwałbym spacerkiem bo w drugiej połowie to Klose i spółka grać 'nam' prawie nie dawali.Poza tym gra w kratkę (jeden mecz znakomity , następny dno i remis z jakimś słabeuszem).Optymistycznie napawa mnie powrót Eto'o i Messiego ,którzy na pewno cos wniosą do gry.Pozdrawiam.
Poprostu Braca im pozwalała grać, co nie znaczy, że im odpuścili. Kontrolowali grę i pilnowali wyniku. Przecież ten mecz mógł się juz zakończyć w pierwszej połowie.
No i ja równiez czekam na powrót Eto'o i Messiego. Jak wrócą, to LM nasza Big Grin
No i kolejne zwycięstwo w lidze Big Grin Idą po kolejną korone mistrza w lidze Big Grin Nikt już ich nie powstrzyma, tym bardziej po wczorajszej porażce Realu Big Grin
Plebiscyt "Piłki Nożnej" 2006- lista nagrodzonych:

Piłkarz Roku 2006: Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund)
Trener Roku 2006: Orest Lenczyk (GKS BOT Bełchatów)
Ligowiec Roku 2006: Piotr Reiss (Lech Poznań)
Odkrycie Roku 2006: Radosław Matusiak (GKS BOT Bełchatów)
Obcokrajowiec roku 2006: Leo Beenhakker - trener reprezentacji Polski
Orange Fair Play: Lech Poznań.

Jestem bardzo mile zaskoczony Smile Zwłaszcza nagrodą dla starego lisa Piotrka Reissa. Spodziewałem się, że nagrodzą Błaszczykowskiego albo Matusiaka, a tu proszę; muszę przyznać, że cieszę się jak dziecko Big Grin
JUVENTUS TURYN ponad wszystko!!
[Obrazek: 16c0e81395b72aab.gif]
[Obrazek: 6a4df062bd1d8dee.jpg]

no i GKSowi Belchatow kibicuje bo z Belchatowa jestem Wink
Zinédine Zidane obwołany został nowym FIFA World Player, po tym jak popełniony został błąd i pomyłkowo nagrodę przyznano Fabio Cannavaro. Otoczenie byłego piłkarza Realu Madryt zarządało we wtorek ponownego podliczenia głosów trenerów i kapitanów, którzy wybierają najlepszą trójkę piłkarzy roku, a w czwartek FIFA ujawniła prawdziwe rezultaty. Organizacja przyznała się do błędu i zweryfikowała, że więcej głosów od włoskiego środkowego obrońcy otrzymał boski Zizou.

Zidane 30. grudnia w sobotę odbierze tę nagrodę podczas miniceremonii w Monaco. Cannavaro, zwycięzca Złotej Piłki 2006, będzie musiał zwrócić nagrodę i zadowolić się drugim miejscem. Ronaldinho, którego miejsce po ponownym podliczeniu się nie zmieniło, pozostanie na trzeciej lokacie

Smile