Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Sedziowie w sa w wysokiej formie.
- nie podyktowano 2 karnych na Cicinho i zoltej/czerwonej kartki dla Flaminiego
- brak karnego dla Milanu w meczu z Bayernem za zagranie reka ktoregos z niemieckich obroncow
- kartka z kapelusza dla del Horno. Na zolta zasluzyl jak najbardziej, ale czerwona?! Sedzia mocno wypaczyl wynik meczu
- brak czerwonej kartki dla Prso za jego umyslne zagranie reka w polu karnym. (na szczescie chociaz karnego podyktowano)
- +masa nieodgwizdanych/odgwizdanych spalonych

Z pierwszej rundy 1/8 finalu najbardziej zapamietam tragiczna postawe sedziow. Szkoda, ze tacy ludzie jak Colina, czy Frisk odeszli na emerytury.

Cytat:Nadal wierzę w Real. Tylko proponuje wypieprzyć z pierwszego składu Ronaldo

Po jego ostatnich wypowiedziach, jestem jak najbardziej na TAK. Tyle, ze powinien w ogole wyleciec z Madrytu.
Dżemik napisał(a):- kartka z kapelusza dla del Horno. Na zolta zasluzyl jak najbardziej, ale czerwona?! Sedzia mocno wypaczyl wynik meczu
też tak na początku myślałem puki nie zobaczyłem powtórki....on nawet w piłkę nie chciał trafić tylko ordynarnie w niego wbiegł...a pozatym nie odgwizdane dwie "ręki"...jedna dla Barcy druga dla Czelsi ......ogólnie uważam ,że Braca wygrała zasłużenie i przejdzie dalej..żal mi motty i terrego ....motta wyszedł po kontuzji i taki pech....a terry...jeden z lepszyw w meczu i pech....no coż niedługo polska liga...możę małe obstawianie podium...??
P.S news
[url][/url]http://sport.onet.pl/1266444,wiadomosci.html
R_amze_S napisał(a):
Cytat:Dzisiaj wygra Chelsea
Laughing
Cytat:Możecie mnie teraz zaorać
Laughing
Na Twoim miejscu ze wstydu bym się przez miesiąc na tym forum nie pojawiał Big Grin
Phi ;P. Moim zdaniem, gdyby nie czerwona kartka Barca tego meczu by nie wygrała, ale tak szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi ;D. W ogóle mnie ten mecz nie ruszył, fakt, druga połowa może ciekawa, ale niektórzy chyba zbytnio się podniecają ;P. Co 5 minut przełączałem się na hokej, bo nie mogłem słuchać Szpakowskiego.

Na obstawianie podium ligi polskiej chyba trochę za wcześnie, choć wiadomo, że znajdą się na nim Wisła i Legia. Trudno w tym momencie stwierdzić kto będzie trzeci.
dla mnie pilka nozna to niezrozumiałe coś. czyli:
jak mozna oglądac 22 (?) spoconych facetow ktorzy uganiają się za jedną biedną piłką? xD
Ketchup_suicide napisał(a):dla mnie pilka nozna to niezrozumiałe coś. czyli:
jak mozna oglądac 22 (?) spoconych facetow ktorzy uganiają się za jedną biedną piłką? xD

Tos dojebal(a) pizdzie uszy.

Zaluje, ze nie ogladalem meczu Chelsea, ale wlasna 18 ma sie raz w zyciu Big Grin Ale jak uslyszalem wynik Juve to niezle sie wkurwilem...
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Ketchup_suicide napisał(a):dla mnie pilka nozna to niezrozumiałe coś. czyli:

Tos dojebal pizdzie uszy
niech pan uwaza na slownictwo w towarzystwie kobiety :>
W meczu Barca-Chelsea,powinna być czerwona kartka jeszcze wcześniej, za faul na Messim również,nie pamiętam kto,ale któryś z niebieskich prostą nogą dosłownie "wjechał" Messiemu w kolano, za to powinna być czerwona.
Ryhtyk napisał(a):W meczu Barca-Chelsea,powinna być czerwona kartka jeszcze wcześniej, za faul na Messim również,nie pamiętam kto,ale któryś z niebieskich prostą nogą dosłownie "wjechał" Messiemu w kolano, za to powinna być czerwona.

To był Horna - to potwierdza iż na czerwoną pracował już wcześniej, do tego jak darł mordę na bocznego kilka minut wczesniej to zdziwiłem sie ze nie dostał żółtej - po prostu chłop naładowany agresiwem i adrenalina mu na palnik biła - i zasłużył na to co dostał Smile
A ja mam parę pytań Big Grin mam nadzieję ,że ktoś mi odpowie
1.Forlan grał kiedyś w MU ale podobno nie szło mu za dobrze czy opłacało by się go teraz sprowadzić
2.Riquelme jest wypożyczony z Barcy do Villarealu
czy sprzedany ??
baraciszek wczoraj do mnie dzwonil Smile byl na meczyku ponoc swietnie graja Smile
Ramone napisał(a):A ja mam parę pytań Big Grin mam nadzieję ,że ktoś mi odpowie
1.Forlan grał kiedyś w MU ale podobno nie szło mu za dobrze czy opłacało by się go teraz sprowadzić

Dokad sprowadzic? W CM'a grasz, czy co? ;]

Cytat:2.Riquelme jest wypożyczony z Barcy do Villarealu
czy sprzedany ??

Przez ostatnie 2 lata byl wypozyczony, ale ostatnio parafowano transfer definitywny.

Jakim cudem za faul del Horno czerwona kartka absolutnie sie nalezala, a za faul na Cicinho, nie? Moim zdaniem: czerowna kartka- nie. Zolta kartka- tak. I tak zapewne zarobily drugie zoltko pozniej, bo chlopak gral strasznie nerwowo.
Dżem: powiedz tak serio - czemu nie lubisz Barcy ??? I czy sugerowana odpowiedź to "Bo lubię Real !!!" ? Wink
buubi napisał(a):Dżem: powiedz tak serio - czemu nie lubisz Barcy ??? I czy sugerowana odpowiedź to "Bo lubię Real !!!" ? Wink

Tak! Wink Oraz dlatego, ze niegdys podkupili nam Luisa Enrique. ;>

Chociaz od dwoch ostatnich lat bardziej od samej druzyny nie lubie ich kibicow.
Dżemik napisał(a):
buubi napisał(a):Dżem: powiedz tak serio - czemu nie lubisz Barcy ??? I czy sugerowana odpowiedź to "Bo lubię Real !!!" ? Wink

Tak! Wink Oraz dlatego, ze niegdys podkupili nam Luisa Enrique. ;>
Pierdolisz,nie podkupili tylko był niechciany w madrycie.To raz.A dwa ,jak juz to real podkupił Luisa Figo...

Cytat:Chociaz od dwoch ostatnich lat bardziej od samej druzyny nie lubie ich kibicow.
....rzekł zwolennik druzyny wśród których kibiców spora część to neofaszyci i zwolennicy gen.Franco.