Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak slysze 'pieekniee' jako komentarz po kazdym z strzelonych 23 karnych, to mnie krew zalewa. ;]
A nieee, pomyliłem mecze. Stefan Białas, czasem komentuje ligę francuską w C+. Z tym "pięknie" faktycznie przesadził ;D.
Na Eurosporcie byl niezly komentarz jakiegos duetu komentatorskiego w cwiercfinale meczu Tunezja-Nigeria:

"ooo jest !! Clayton podchodzi do pilki, mimo ze nie strzelil karnego.. on to ma, jak to hiszpanie nazywaja ? Cochones ! Cos, co ma nie kazdy facet, heheh". Ale i tak nic nie przebija Szpaka i Szaranowicza Big Grin
franek napisał(a):Na Eurosporcie byl niezly komentarz jakiegos duetu komentatorskiego w cwiercfinale meczu Tunezja-Nigeria:

"ooo jest !! Clayton podchodzi do pilki, mimo ze nie strzelil karnego.. on to ma, jak to hiszpanie nazywaja ? Cochones ! Cos, co ma nie kazdy facet, heheh". Ale i tak nic nie przebija Szpaka i Szaranowicza Big Grin
Od "cochones" to Smokowski ;D razem z Basałajem. Basałaj tragedia, ale Smokowski moim zdaniem wraz z Twarowskim zajmuje pierwsze miejsce wśród naszych komentatorów. Przynajmniej dla mnie nie ma od nich lepszych. Aż przyjemniej się ogląda mecze francuskiej, czy angielskiej ligi kiedy oni komentują.

A Mido się należało, trochę przesadził ; ).
Dżemik napisał(a):Tej, kto sie ze mna klocil, gdy mowilem, ze Ronaldinho to polowa tej druzyny? :>

Jam to czynil Wink

Dżemik napisał(a):Przypominaja mi sie rowniez czyjestam slowa z tego topicu, mowiace jakobyz to Barca miala dluzsza lawke niz Real. ;p

Powiedzialbym, ze bardziej perspektywistyczna Tongue

Bez przesady Panie Dzemik, to bylo do przewidzenia, ze Barca predzej czy pozniej sie potknie, bo ilez mozna wygrywac?
Chlopakie mieli prawo zlapac zadyszke, a ze stalo sie to na wlasnym stadionie i z Atletico... w zeszlym sezonie tez z nimi przegralismy..Nie robilbym z tego jakiejs wielkiej tragedii Smile No i nastepna sprawa, bylismy bez 3 podstawowych zawodnikow, ktorzy kreuja gre Barcy, wiec moj optymizm jest tym bardziej uzasadniony Smile

Mistrzostwo PD i LM beda nasze Smile
Cytat:Mistrzostwo PD i LM beda nasze

Jak najbardziej. Rozumiem, że juz wszystko wyjasnione Laughing Angry
ZenithalMan napisał(a):Powiedzialbym, ze bardziej perspektywistyczna Tongue

To mowisz, ze Larsson, van Bommel i Sylvinho lepiej rokuja na przyszlosc niz Mejia, Cassano i Soldado? Wink

Cytat:Bez przesady Panie Dzemik, to bylo do przewidzenia, ze Barca predzej czy pozniej sie potknie, bo ilez mozna wygrywac?
Chlopakie mieli prawo zlapac zadyszke, a ze stalo sie to na wlasnym stadionie i z Atletico...

No wiem, wiem. Ale Barca juz od kilku spotkan nie grala tak dobrze jak wszystkich do tego przyzwyczaila. Ostatnie porazki to tylko ukoronowanie znizki formy, ktora ostatnio trapi Barce. Co mnie niezmiernie raduje. Smile

Cytat:No i nastepna sprawa, bylismy bez 3 podstawowych zawodnikow, ktorzy kreuja gre Barcy, wiec moj optymizm jest tym bardziej uzasadniony Smile

A to nie jest zadna wymowka. Jak juz mowilem, Real mial znacznie powazniejsze problemy kadrowe i nikt wtedy nie usprawiedliwial ich w ten sposob za ponoszone porazki.

Cytat:Mistrzostwo PD i LM beda nasze Smile

Copa del Rey tez mial byc Wasz. ;p
Cytat:To mowisz, ze Larsson, van Bommel i Sylvinho lepiej rokuja na przyszlosc niz Mejia, Cassano i Soldado?

Nie zapominajmy, że jest jeszcze Messi. Na larssona juz bym tak nie liczył, ale ta dwójka może cos wnieść jeszcze.

Cytat:No wiem, wiem. Ale Barca juz od kilku spotkan nie grala tak dobrze jak wszystkich do tego przyzwyczaila. Ostatnie porazki to tylko ukoronowanie znizki formy, ktora ostatnio trapi Barce. Co mnie niezmiernie raduje.

Spokojnie Wink Chłopaki szykują sie na LM. Fakt że zajebali ten ostatni mecz, ale to nic jeszcze nie znaczy, a pucharu nawet nie wliczam, bo nie wiem czy wiesz, ale w pierwszym meczu Barca wystapiła w zupełnie osłabionym składzie, nawet Valdesa nie było. Więc te radowanie zostaw na później Wink

Cytat:Copa del Rey tez mial byc Wasz. ;p

Postanowiliśmy, że damy szanse zdobyć go Tobie Wink Nie chcemy być aż tak brutalni i zabierać wszystkiego Wink Oczywiście dziekować nie musisz Laughing
Dżemik napisał(a):
ZenithalMan napisał(a):Powiedzialbym, ze bardziej perspektywistyczna Tongue

To mowisz, ze Larsson, van Bommel i Sylvinho lepiej rokuja na przyszlosc niz Mejia, Cassano i Soldado? Wink

Wybacz moja ignorancje, ale jakos nie dostrzegam wiekszego talentu w osobie Soldado i Mejia. Co do Cassano, mysle, ze bardzo szybko sie go pozbedziecie... Wink
A piszac o bardziej perspektywistycznej lawce rezerwowych, mialem na mysli takich kopaczy jak Messi, Iniesta, Motta.

Dżemik napisał(a):No wiem, wiem. Ale Barca juz od kilku spotkan nie grala tak dobrze jak wszystkich do tego przyzwyczaila.
Tylko w dwoch przegranych...

Cytat:A to nie jest zadna wymowka. Jak juz mowilem

Ha ha ha... chcesz powidziec, ze brak 3, a nawet 4 podstawowych zawodnikow, ktorzy maja przeogromny wplyw na postawe druzyny, to zadna wymowka?

Cytat:Real mial znacznie powazniejsze problemy kadrowe i nikt wtedy nie usprawiedliwial ich w ten sposob za ponoszone porazki

Real i bez tych problemow przegrywal, wiec nie dziw sie, ze nikt ich w ten sposob nie usprawiedliwial...

Powinienes sie cieszyc, ze Barca odpadal z CdR, bo wtedy trafilibyscie na nas, a to skonczyc by sie moglo wasza kompromitacja Wink
ZenithalMan napisał(a):Wybacz moja ignorancje, ale jakos nie dostrzegam wiekszego talentu w osobie Soldado i Mejia.

Ohoho! O Panie, to bardzo niedobrze. Szczegolnie jesli mowimy o Soldado.

Cytat:Co do Cassano, mysle, ze bardzo szybko sie go pozbedziecie... Wink

Niesadze. Przyszedl Benito Floro i zmienila sie polityka transferowa klubu.

Cytat:A piszac o bardziej perspektywistycznej lawce rezerwowych, mialem na mysli takich kopaczy jak Messi, Iniesta, Motta.

1. Wiem, tych dziadkow z Waszej lawki wymienilem umyslnie. ;]
2. Messi'ego graczem rezerwowym bym raczej nie nazwal. Wink
3. A z calym szacunkiem dla Iniesty, czy Motty [zreszta na tych 2 nazwiskach konczy sie lista mlodych graczy rezerwowych Barcy] do Cassano, czy Soldado brakuje im bardzo duzo.

Cytat:
Dżemik napisał(a):No wiem, wiem. Ale Barca juz od kilku spotkan nie grala tak dobrze jak wszystkich do tego przyzwyczaila.
Tylko w dwoch przegranych...

Nie-e. Chociazby z Bilbao, Saragossa, czy Espanyolem.

Cytat:Ha ha ha... chcesz powidziec, ze brak 3, a nawet 4 podstawowych zawodnikow, ktorzy maja przeogromny wplyw na postawe druzyny, to zadna wymowka?[/quotek]

Kto jest tym czwartym? Edmilson? lol: Skoro Real od poczatku sezonu raptem 2 razy mial do dyspozycji pelen sklad i nikt nie wykrecal sie za porazki kontuzjami/kartkami, to dlaczego tak ma byc w przypadku Barcy?

[quote]Real i bez tych problemow przegrywal, wiec nie dziw sie, ze nikt ich w ten sposob nie usprawiedliwial...

Patrz wyzej.

Cytat:Powinienes sie cieszyc, ze Barca odpadal z CdR, bo wtedy trafilibyscie na nas, a to skonczyc by sie moglo wasza kompromitacja Wink

Ja osobiscie chialem trafic na Barce, podobnie zreszta jak wiekszosc ludzi z Realu. Biorac pod uwage forme obu druzyn w ostatnich spotkaniach wynik raczej zblizony bylby do tego z przedostatnich Gran Derby, a nie tych najnowszych.

Cytat:...bo nie wiem czy wiesz, ale w pierwszym meczu Barca wystapiła w zupełnie osłabionym składzie, nawet Valdesa nie było.

Umowmy sie. Brak Valdesa w skladzie to OGROMNE wzmocnienie Barcelony. ;p
Cytat:Umowmy sie. Brak Valdesa w skladzie to OGROMNE wzmocnienie Barcelony. ;p

Tego bym nie powiedział Wink Może nie jest jakims świetnym bramkarzem, ale juz nie raz pokazywał swe umiejetności, co uchroniło juz nie raz Barce od utraty gola.[/quote]
http://www.sport.wp.pl/kat,1750,wid,8181...441632.889
Cytat:Takiej klęski nie pamiętają najstarsi sympatycy Realu Madryt.
Laughing
R_amze_S napisał(a):http://www.sport.wp.pl/kat,1750,wid,8181...441632.889
Cytat:Takiej klęski nie pamiętają najstarsi sympatycy Realu Madryt.
Laughing

Japierdole!!
Dzemik, moglbys to skomentowac? Laughing
I Ty chciales z Barca grac?!!? LOL WSZECHCZASOW Laughing