Dżemik napisał(a):Wole obejrzec 3 bramki w meczu o nic, niz mecz na 0:0 lub 1:1 o awans.. Na dodatek toczony na miernym poziomie.. :>
Za chwile sie dowiemy na jakim poziomie:>
EDIT:Kurwa,jak na razie świetny mecz!!
R_amze_S napisał(a):EDIT:czosnek,jak na razie świetny mecz!!
Ano, ano, milo sie oglada :) Bramka na 2:1 rzadzi ;) Ciekawe co bedzie w 2 polowie, licze na jakas walke ze strony MU.
MU za burtą !!! 8) hie hie jednego kandydata to tytułu mniej

MU nie był zadnym kandydatem do tytułu przeca...
R_amze_S napisał(a):MU nie był zadnym kandydatem do tytułu przeca...
te słowa miały byc na pocieszenie

zeby sie chopaki nie załamali

No i dobrze.. Gdyby awansowali, to w TVP zapewne znowu pokazano by mecz Manchesteru..
Dla samej druzyny tez moze to wysjc na dobre.. Moze otworzy to oczy szefostwu klubu i Czerwone Diably pozegnaja sie z Fergusonem, van Nistelrooy'em, czy Giggsem..
Jesli Real przezywa kryzys, to co sie dzieje z ManUtd?
Dżemik napisał(a):Jesli Real przezywa kryzys, to co sie dzieje z ManUtd?
To samo co z Barcelona kilka lat temu.
A mi szkoda MU...lubie ten zespół i staram się oglądać mecze....ale to co ostatnio się z nimi dzieje to porażka.....w pewnym sęsie zgadzam się z dżemikiem może to otworzy oczy właścicielom...
Mecz był bardzo ciekawy, do końca miałem nadzieję, że jednak coś się zmieni... Jak się okazało nadzieję złudną. Nasunął mi się jeden podstawowy wniosek - z pierwszego składu, który wczoraj sir Alex (któremu już dziękujemy) wystawił, należy pozostawić Rooney'a, Scholes'a i Van Der Sara, reszty szybko trzeba się pozbyć. W pierwszej kolejności Ronaldo, który znów udowodnił, że jest totalnie bezproduktywny i na boisku jedynie przeszkadza. Natomiast zachowanie obrońców przy bramce Geovanniego może pozostawię bez komentarza...
Trzeba powiedzieć sobie jasno, że minął w MU czas dla Fergusona oraz generacji Giggsa i Neville'a.
Tyle, że wzmocnień i wielkich zmian pewnie nie będzie, bo przecież Glazer musi spłacić swój ponad 500 milionowy dług...
Ech, czuję, że szybko z tego kryzysu nie wyjdziemy.
Ja na temat MU nic nie napiszę... szkoda, że tak się stało, chociaż z takim graniem to nie dziwota...

Grasc newsow przed losowaniem do MS:
Cytat:II trener reprezentacji Polski Maciej Skorża po konsultacji z Pawłem Janasem doszedł do wniosku, że z pierwszego koszyka chciałby trafić na Meksyk lub Niemcy podczas losowania grup finałów piłkarskich MŚ 2006 - powiedział stacji TVN 24.
http://sport.onet.pl/1209765,wiadomosci.html
Cytat:Matthaeus przed losowaniem MŚ:
Jego piłkarskie doświadczenie mówi mu, że Polska na mundialu nie będzie się liczyć.
- Jaką rolę odegra Polska w finałach mistrzostw świata? Rolę outsidera. Nie jestem przekonany do gry Polaków, mimo że dosyć pewnie zakwalifikowali się do finałów. Mam innych faworytów, którzy bardziej mi się podobają â twierdzi Matthaeus.
- Czy chciałbym, by Polska grała z Niemcami w grupie? Nie miałbym nic przeciwko â dodał.
- Kto jest faworytem mistrzostw? Na pewno trzeba wymienić tu Brazylię. Silna będzie też Holandia i Włochy, ale ja oczywiście kibicuję Niemicom. Kto może sprawić niespodziankę? Duży postęp zrobiły drużyny azjatyckie i jedna z nich może daleko zajść â zakończył były reprezentant Niemiec.
Cytat:Angielska prasa: Polska nie będzie zła
Według angielskiej prasy âgrupa marzeńâ to: Anglia, Angola, Szwajcaria i Arabia Saudyjska. Jednak prasa podkreśla, że nie będzie źle, jeśli na miejscu Szwajcarów znajdą się Polacy, których Anglicy dwukrotnie (po 2:1) ograli w eliminacjach do mistrzostw świata.
http://sport.onet.pl/1209561,wiadomosci.html
Szkoda, ze w moim przypadku o grupie dowiem sie dopiero jutro, ale coz, tak bywa ;P
A ja mieszkam blisko granicy tak więc losowanie obejrzę sobie na żywo w czeskiej telewizji (zwykła antena na szczęście jeszcze mi działa). Hehe, w ten sposób śledziłem cały poprzedni mundial. Teraz wszystko wskazuje na to, że w przyszłym roku znów skorzystam z takiej możliwości.
Szczęściarz z Ciebie

A ja mam zamiar przeszukać wszystkie kanały mozliwie dostepne, może stanie sie cud i jakaś stacja nie bedzie kodować

Bawimy się w obstawianie?
Wg mnie nasza grupa będzie wyglądać tak:
1. Niemcy
2. Paragwaj
3. Polska
4. Japonia
:>