Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kurwa błagam, niech ktoś zmieni komentatorów na NSport...Po finale pucharu ligi angielskiej myślałem że słyszałem już wszystko jeśli chodzi o żenujący komentarz, tymczasem wczoraj Ryczel i Kalinowski dali jeszcze gorszy pokaz intelektu na Liverpool-Barcelona. Dobrze że chociaz mecz był super.
Bardzo się cieszę z wygranej Liverpoolu Smile
Hm,ja mialem dylemat wielki,bo grały dwie druzyny ,którym od wieków kibicuję.I choć większą sympatią darzę mimo wszystko Barcę , to z wyniku tragedii nie robię.Zresztą sam mecz był naprawde niezły a biorąc pod uwage jego przebieg wynik jest z lekka zaskakujący...
balzac napisał(a):Bardzo się cieszę z wygranej Liverpoolu
Balzac,módl sie zeby madrytysci dziś nie dostali wpierdolu.Nic do Ciebie nie mam ,ale za te jazdy po Barcy w twoim wykonaniu pojade dziś po Tobie jak po łysej kobyle Laughing
Najlepiej juz zaczynaj modły.
^hoho Big Grin

R_amze_S napisał(a):módl sie zeby madrytysci dziś nie dostali wpierdolu.
To niepotrzebne. Będzie 1-1.

R_amze_S napisał(a):Nic do Ciebie nie mam
Masz to, co typowy kibic Barcy do kibica Realu. Więc nie pierdol. Wink
Ja ani realu ani barcy nie lubie, ale jesli juz mial bym wybierać to bym za barca stanął a nie za tymi gejami z madrytu.
Glory Glory Man Utd.
lepszy już Real niż Bayern.
Bayernu tez nie lubie... szmaciarze.
Szkoda ze Chel$i przeszla...
Interu szkoda ze odpadl ;P

Kod:
Tym razem urazu uda nabawił się obrońca Fabio Cannavaro, mistrz świata z reprezentacją Włoch. Na razie nie wiadomo, czy zawodnik ten wybiegnie na Allianz Arena, ale wszystko wskazuje na to, że nie będzie to możliwe.
balzac napisał(a):To niepotrzebne. Będzie 1-1.
Pomarzyć możesz... Laughing
balzac napisał(a):Masz to, co typowy kibic Barcy do kibica Realu. Więc nie pierdol.
Widać nie jestem typowy.
Tomash napisał(a):lepszy już Real niż Bayern.
Nie w tym wypadku.
Axel napisał(a):Interu szkoda ze odpadl ;P
Ni chuja.To najlepsza wieść wczorajszego dnia.
No cóż, widzę, że już mecz Barcy został omówiony Surprised Można przejśc do dzisiejszych spotkań Laughing Faworyta swojego już nie mam, więc moge spokonnie spoglądać na to, co sie dzieje Laughing W meczu Real - Bayern, to jeden czort kto wygra, wisi mi to już Laughing
A wracając jeszcze do kulisów "pomeczowych" Val-Int, to zajebiście sie uśmiałem jak pokazywali już część szatni i ten tuzin policjantów... wtedy ktoś znienacka uderzył jednego człowieka ze sztabu medycznego i cała reszta rzuciła się w pogoń za nim! Chłopina wbiegła do środka, a cała horda zaczęła go gonić! Trwałllo to w TV chyba 5 sec. ale było genialne...

Mój faworyt jeszcze jest w grze... Glory Glory MANUTD
F.C. Bayern !!

Dzisiaj bedziecie swiadkami klęski Gejowoktikos Big Grin
Bayern - Srayern
Slapi napisał(a):Mój faworyt jeszcze jest w grze... Glory Glory MANUTD

Widzę, że grono fanów MU wśród userów się powiększa ;].

Cholera, próbuję właśnie odpalić mecz z Lille na choć jednym z z dwóch kanałów dostępnych na Sopcast i za cholerę nie mogę się połączyć. Z kanałem nadającym Arsenal też nie, zostaje mi chyba oglądanie Milanu ;/.
JUVENTUS TURYN ZA DWA LATA LIGA MISTRZOW NASZA ^^ Big GrinBig GrinBig Grin
No.Do przerwy bayern prowadzi czyli jest dobrze.