Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
balzac napisał(a):Mam nadzieję, że Sheva zagra na poziomie i jebnie jakąś ładną bramkę

Zapomnij Laughing
R_amze_S napisał(a):
balzac napisał(a):Mam nadzieję, że Sheva zagra na poziomie i jebnie jakąś ładną bramkę

Zapomnij Laughing
Ukrainiec czy murzyn - jeden chuj! Laughing
Spokojnie,bedzie 1-2
A taki chuj Evil or Very Mad Do bani z tym meczem. Barcelona była dziś cieniutka, i niech sie cieszą, że tylko jeden zero dostali. Na dobrą sprawe, mogło być dużo więcej.
Ghost_82 napisał(a):A taki chuj Evil or Very Mad Do bani z tym meczem. Barcelona była dziś cieniutka, i niech sie cieszą, że tylko jeden zero dostali. Na dobrą sprawe, mogło być dużo więcej.
Mecz był bardzo dobry Surprised . Chelsea zagrała świetnie w obronie, Barca poprostu była zbyt słaba podczas tego meczu.
No ale chuj, nie ma co się podniecać przed Gran derby, bo i tak bedzie cięzko Wink .

A ten Hilario aż taki cienki nie jest, kto wie czy nie lepszy od Valdesa Big Grin
To się boski ronaldihno nagrał....ale walić tego bambusa

Dzisiaj Wisła-Blackburn 2:1
No, mam nadzieje, że dziś pasja polskiego futbolu trwać nadal będzie Wink Tylko martwią mnie troche kontuzje. Mam nadzieje, że nie wpłyną one na gre Wisły.
Barcelona - Chelsea : porażka meczu to dla mnie postawa Ronaldinhio (nie wiem jak to sie pisze),w pewnym momęcie pomyslałem 'skończ człowieku i podaj komuś' ,ale ten stale starał się udowodnić ,że 'okiwa' bularuza(też nie wiem jak to się pisze).Ogólnie słaba postawa całej dróżyny za wyjątkiem Marqeza Messiego i Valdesa.Szkoda ,bo teraz trzeba wszystko wygrywać - w przeciwnym wypadku Werder może sprawić nam przykrą niespodziankę.
Barcelona - Real coś mi się wydaje ,że Królewscy są zbyt pewni siebie.Wygrali w LM w dobrym stylu my przegraliśmy w fatalnym to teraz 'musząwygrać'.Dobrze skomentował to Deco.Mam nadzieję ,że Barcelona wygra ten mecz ,ale szczególnie zależy mi na przebudzeniu się Roniego...
P.S szkoda ,że nie ma Dżemika ,bo ten zawsze pokazywał mi (innym też) ,że stereotyp kibica Realu to nieprawda.
Ramone napisał(a):Barcelona - Chelsea : porażka meczu to dla mnie postawa Ronaldinhio (nie wiem jak to sie pisze),w pewnym momęcie pomyslałem 'skończ człowieku i podaj komuś' ,ale ten stale starał się udowodnić ,że 'okiwa' bularuza(też nie wiem jak to się pisze).Ogólnie słaba postawa całej dróżyny za wyjątkiem Marqeza Messiego i Valdesa.
też nie wiesz jak to się pisze? Surprised
Ramone napisał(a):Barcelona - Real coś mi się wydaje ,że Królewscy są zbyt pewni siebie.
No to źle Ci się wydaje! To co oni mówią w wywiadach to tylko taka 'gra' przedmeczowa, zawsze tak było, z obydwu stron Wink . Po za tym to TV nakręca ludzi, co chwile podkreślając ostatnie wyniki Realu i Barcy.
..a Capello na tyle silnie trzyma drużyne, że nie pozwoli im na takie podejście do tego meczu Wink
Te wielkie "derby Europy" zawsze są przereklamowane. Trąbią że mecz sezonu a potem nudy jak flaki z olejem. Czasem gorsze niż w Serie A.
Nie ma jak Premiership i Orange Ekstraklasa Smile
Przemek87 napisał(a):Te wielkie "derby Europy" zawsze są przereklamowane. Trąbią że mecz sezonu a potem nudy jak flaki z olejem. Czasem gorsze niż w Serie A.
Wiemy juz ze jestes idiotą ,nie udowadniaj tego na kazdym kroku.
Przemek87 napisał(a):Te wielkie "derby Europy" zawsze są przereklamowane. Trąbią że mecz sezonu a potem nudy jak flaki z olejem. Czasem gorsze niż w Serie A.

Może przedstawisz nam, który to z meczów pomiędzy Barcą i Realem byl nudny jak flaki z olejem. Ja jeszcze takiego nie pamiętam. I dołączam się do wypowiedzi Ramzesa.
O k#%^$^ co za bląd..... Crying or Very Sad
Dzis wielki mecz , przewidywana jest jakaś transmisja w tv ??
Będzie pewnie na Canal + i na jakimś hiszpańskim programie. Ja akurat nie będe miał problemu z obejrzeniem Big Grin
Hala Madrid!
Hala Madrid!
Campo de estrellas
Donde crecí
Hala Madrid!
Juegas en verso
Que sepa el universo
Cómo juega en Madrid
Sale el Madrid a luchar
Sale el Madrid a ganar
Hala Madrid!
Hala Madrid!