Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
balzac napisał(a):ale chujowo prowadzony od strony sportowej.

Jak większość naszych klubów.
5 minut drugiej połowy za nami i boski Cris strzela na 5:0! ;]
6-0 już.
O kurwa Confusedhock:

...i znając angielskie gwiazdeczki i tego gaja Ronaldo skłonny jestem stwierdzić, że po takiej wygranej zbyt bardzo się podjarają i spierdolą kolejną rundę. Surprised
balzac napisał(a):...i znając angielskie gwiazdeczki i tego gaja Ronaldo skłonny jestem stwierdzić, że po takiej wygranej zbyt bardzo się podjarają i spierdolą kolejną rundę. Surprised
Spierdalaj Angry

7:1! Big Grin
Na kolana!!!

Carrick - miszcz. Druga bramka świetna. W ogóle doskonały mecz, doskonała gra. Czego chcieć więcej? Poza tym wreszcie 3 angielskie drużyny w półfinale, nareszcie w tej fazie będzie można oglądać najlepszy futbol w odpowiedniej ilości ;]. Szkoda tylko, że pojawią się tam też Niemcy lub Włosi ;/.
Kurwa, szkoda mi Valencii. Odpadli z LM to będą chcieli sprawiać problemy Królewskim w La Liga. Big Grin

Romy nie lubię tak bardzo jak np. Juventusu, ale Totti to gaj i cieszę się, że nie będę go już oglądał w tej edycji LM.

Kibicuje Liverpoolowi. Choć w tym roku Chelsea i MU będą groźne. Ciekawe będzie starcie MU - Chelsea, Murinjo - sir Alex Surprised
Carrick zagrał dzisiaj jak Keane- czyli tak, jak wszyscy od niego oczekują. Poza tym mistrzowsko Ronaldo i Ferdinand. Martwi mnie tylko, że Giggs coś już jakby ciutek nie nadąża na skrzydle ;/
Cytat:Poza tym wreszcie 3 angielskie drużyny w półfinale, nareszcie w tej fazie będzie można oglądać najlepszy futbol w odpowiedniej ilości ;]
O to to ;D Ale taki pierwszy lepszy Balzac to tego nie zrozumie... Angry
Na plus też zdecydowanie O'Shea i Fletcher. W sumie wszystkich można pochwalić, jedynie faktycznie Giggs dzisiaj był jakoś trochę nie w formie. Trochę dziwne, bo gra świetny sezon.

A balzac niech napisze jeszcze jednego takiego posta, to moderatorski FC Czerwonych Diabłów poczyni odpowiednie kroki dyscyplinarne ;D.

Marzy mi się finał MU vs Liverpool, to byłoby coś, w finale wygrać z największym wrogiem ;].
Nie no, nie mówcie, że się cieszycie z wygranej Chelsea? W zasadzie nic do nich nie mam, ale byłem zdecydowanie za Valencią.

Prosze mnie nie zastraszać. Surprised
Fletcher- zgodzę się, ale O'Shea? Doceniam jego rolę zapchajdziury, w końcu wystawiano go już chyba wszędzie poza atakiem, ale kiedy widzę jak mijany jest zwodem, na który JA niedałbym się nabrać, to scyzoryk mi się w kieszeni otwiera ;>
Giggs- cóż, od lat mój ulubiony piłkarz, ale wiek robi swoje. Szybkość nie ta, pomysły nie te- pamiętam, że w jakimś meczu ligowym Giggs zszedł z boiska a na skrzydło przenióśł się Rooney... Widać było różnicę.
Ale oczywiście dziś nie ma co narzekać ;D Glory, glory... ;D

Cytat:Marzy mi się finał MU vs Liverpool, to byłoby coś, w finale wygrać z największym wrogiem ;].
Dokładnie! Tylko byłby spór, kto miałby grać na czerwono ;]

Cytat:Nie no, nie mówcie, że się cieszycie z wygranej Chelsea? W zasadzie nic do nich nie mam, ale byłem zdecydowanie za Valencią.
Sympatie i antypatie na bok, chodzi o piękno i dramaturgię półfinałowych bojów ;]
warsadal napisał(a):Giggs- cóż, od lat mój ulubiony piłkarz, ale wiek robi swoje. Szybkość nie ta, pomysły nie te
Z tym, że Giggs często ma takie sytuacje w karierze. Za jakiś czas znowu pokazuje co potrafi. Już nawet 4 czy 5 lat temu go skreślano, a potrafił strzelić dwie bramki Deportivo la Coruna, podówczas solidnemu zespołowi.
No widzisz, jak się skupisz, to jednak potrafisz coś sensownie napisać w tym temacie ;D.
Coś ci moderatorzy ostatnio mi podpadają Angry
Panowie... nic tylko się cieszyć... 7:1.
Wszystko zostało powiedziane...
Nareszcie mamy 2 solidne i jedną sztuczną drużyne ( mowa o chealsea... )...
prawdziwy football nas czeka... Jeszcze Tottenham we czwartek dojdzie do tego grona i będzie wspaniale...

A tu macie linka do strony z możliwością oglądania wszystkich meczy:
http://www.kuszotv.pl/

\m/
Prawdziwa piłka zawsze na końcu zwycięża. Premiership rulezz