04-08-2007, 03:11 PM
balzac napisał(a):ale chujowo prowadzony od strony sportowej.
Jak większość naszych klubów.
balzac napisał(a):ale chujowo prowadzony od strony sportowej.
balzac napisał(a):...i znając angielskie gwiazdeczki i tego gaja Ronaldo skłonny jestem stwierdzić, że po takiej wygranej zbyt bardzo się podjarają i spierdolą kolejną rundę.Spierdalaj
Cytat:Poza tym wreszcie 3 angielskie drużyny w półfinale, nareszcie w tej fazie będzie można oglądać najlepszy futbol w odpowiedniej ilości ;]O to to ;D Ale taki pierwszy lepszy Balzac to tego nie zrozumie...
Cytat:Marzy mi się finał MU vs Liverpool, to byłoby coś, w finale wygrać z największym wrogiem ;].Dokładnie! Tylko byłby spór, kto miałby grać na czerwono ;]
Cytat:Nie no, nie mówcie, że się cieszycie z wygranej Chelsea? W zasadzie nic do nich nie mam, ale byłem zdecydowanie za Valencią.Sympatie i antypatie na bok, chodzi o piękno i dramaturgię półfinałowych bojów ;]
warsadal napisał(a):Giggs- cóż, od lat mój ulubiony piłkarz, ale wiek robi swoje. Szybkość nie ta, pomysły nie teZ tym, że Giggs często ma takie sytuacje w karierze. Za jakiś czas znowu pokazuje co potrafi. Już nawet 4 czy 5 lat temu go skreślano, a potrafił strzelić dwie bramki Deportivo la Coruna, podówczas solidnemu zespołowi.