- Liczba postów:
- 3,016
- Liczba wątków:
- 65
- Reputacja:
-
0
Prócz Bayernu tylko solidny Werder Brema.
- Liczba postów:
- 1,703
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
co do tych faworytów... oczywiscie Ghost przesadził, bo poza Bayernem to fakt na lige mistrzów nie ma mocnych. Ale prawdą jest to, że każdego roku z ligi niemieckiej wtyłania sie druga drużyna, która potrafi zabrać punkty najlepszym. Jesli mnie pamiec nie myli to rok temu WB wyeliminowałby Juve gdyby nie Wise...
- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
Mam Sportklub i jakos nie moge potwierdzic żeby budesliga była ciekawa. Sparing Zrywu Skroniów był ciekawszy niż szlagier Werder-Szalke
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
- Liczba postów:
- 1,703
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
wystarczy popatrzeć na 4 pierwsze zespoły - kilka punktów ich dzieli. Koncówka zapowiada sie pasjonująco.
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Co się stało ,że wars jeszcze nie pochwalił sie wynikiem Lecha ?? Wg. mnie jest czym sie chwalić.Gratuluję , Korona to nie byle drużyna i to będą na pewno ważne 3 pkt (szczególnie dla Smudy).Co do reszty meczów Wisła K. - Wisła P. meczu osobiście nie widziałem ,ale tym remisem Wisła potwierdza powoli moje zdanie ,że w tym roku o mistrzostwo nie powalczy.Rozczarowały mnie derby Łodzi (oczywiście liczyłem na ŁKS) - najważniejsze obecnie derby (pod względem kibicowskim) w Polsce ,a mecz taka lipa.
Co do wyniku Śląska to niestety tego się spodziewałem.Pojechaliśmy w mocno osłabionym składzie (m.in bez Sztylki , Pajączkowskiego).Mam nadzieję ,że za tydzień chłopaki w meczu z Ruchem pokażą co potrafią (bo kibice napewno pokażą.)
Także jedyne plusy piłkarskie to zwycięstwo Barcelony i MU.Duma Kataloni w końcu przerwała złą passę i pokonała będącą w dobrej dyspozycji drużynę (m.in wygrana z Sevillą i Realem) aż 4:0.Swoją klasę potwierdził Eto'o (powrót do formy??) i Messi (mam nadzieję ,że na dobre się "rozzstrzelał").