• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

Kto oglądał wczorajsze 'derby Europy' Laughing Ach, dawno nie oglądałem tak dobrego meczu Big Grin No i ten wspaniały Messi, który pogrążył Real. Juz sie bałem, że będzie przegrana, ale na szczęscie w doliczonym czasie pojawił się poraz trzeci gdzie trzeba Messi Laughing
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):No i ten wspaniały Messi, który pogrążył Rea

nie wiem jak wynik 3-3 u siebie mozna nazwac "pograzeniem"

Ghost_82 napisał(a):W europejskich pucharach kluby niemieckie zawsze są brane do grona faworytów.

tzn. ktore oprocz Bayernu?
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Kto oglądał wczorajsze 'derby Europy' Laughing Ach, dawno nie oglądałem tak dobrego meczu Big Grin No i ten wspaniały Messi, który pogrążył Real. Juz sie bałem, że będzie przegrana, ale na szczęscie w doliczonym czasie pojawił się poraz trzeci gdzie trzeba Messi Laughing
Niestety mój internet nie domagał i musiałem odmówic sobie tej przyjemności.Na szczęście chyba namówiłem rodzinę na wyjazd na następne gran derby - wtedy nie będzie problemów.
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):No i ten wspaniały Messi, który pogrążył Rea

nie wiem jak wynik 3-3 u siebie mozna nazwac "pograzeniem"

Chodzi o to, że Real miał praktycznie zwycięstwo w rękach i stracił je w doliczonym czasie. Więc można powiedzieć, że ich Messi pogrążył. Bo utrata bramki w takim momencie, przy prowadzeniu w meczu, może tylko załamać.

Ghost_82 napisał(a):W europejskich pucharach kluby niemieckie zawsze są brane do grona faworytów.

Cytat:tzn. ktore oprocz Bayernu?

No ,może troszke przesadziłem z tym gronem faworytów. Ale są brane do grona zespołów, z którymi należy się solidnie liczyć.
Odpowiedz

Prócz Bayernu tylko solidny Werder Brema.
Odpowiedz

Cytat:Kiedyś z Ramzesem zapoczątkowaliśmy wątek wklejania zdjęć ekektownych opraw z naszych ligowych stadionów. Dzisiejsza z meczu z Zagłębiem z pewnością do takich należała, zwłaszcza, że stworzona została przez okrągłe 20.000 ludzi. Cóż, pod względem kibicowskim, nie mam nam nic do zarzucenia, zawodnikom pod względem piłkarskim- wiele. Graliśmy co najmniej jakby przeciwnikiem był Górnik Łęczna czy Pogoń, a nie drużyna z aspiracjami sięgającymi zdobycia mistrzostwa kraju. Na fotkach m.in. świeżo oddana do użytku trybuna, brak jej jeszcze zadaszenia, ale myślę, że w Poznaniu jest stadion nr 2 w Polsce, zaraz po Kielcach, który jest jeszcze trochę nie wykończony w kwestii detali (nasz, dzięki dwójce, jest wreszcie zamknięty). Sam złapałem kilka lepszych ujęć, ale coś pizda wyszła i niezbyt one wyraźne.

Ta sektorówka ze skrzydłami zajebista.

http://images22.fotosik.pl/41/f90c81177b6e4486.jpg

http://images21.fotosik.pl/67/6e05ff43759723c2.jpg

W młynie u nas ok. 300 osób, co w naszym przypadku jest wynikiem bardzo dobrym. Widocznie w momencie krytycznym dla naszego klubu wszyscy nagle się sprężyli. Głośny doping od początku do końca, z oprawy - flagi do machania + sektorówka. Wszystko fajnie, ale wynik mimo wszystko znów tragiczny.
Odpowiedz

co do tych faworytów... oczywiscie Ghost przesadził, bo poza Bayernem to fakt na lige mistrzów nie ma mocnych. Ale prawdą jest to, że każdego roku z ligi niemieckiej wtyłania sie druga drużyna, która potrafi zabrać punkty najlepszym. Jesli mnie pamiec nie myli to rok temu WB wyeliminowałby Juve gdyby nie Wise...
Odpowiedz

hoho, Radek Matusiak siedzi na trybunach, a Bełchatów wygrywa 3-0. Kolejny dobry mecz tego zespołu.
Wreszcie szansę dostał Dawid Nowak, który jeszcze rok temu grał w CKS Zdrój Ciechocinek Wink . Ten kolo w 3 lidze przewyższał o kilka klas pozostałych, więc wszyscy wiedzieliśmy, że niedługo odejdzie. Na początku kontuzja ... i świetna forma innych napastników GKS. Teraz zdrowy i w dobrej formie Dawid będzie objawieniem rundy wiosennej Big Grin .
Serio, czuję, że on się wyróżni tej wiosny.

Widzieliście miejsce Wisły i Legii w tabeli? Laughing
Odpowiedz

Mam Sportklub i jakos nie moge potwierdzic żeby budesliga była ciekawa. Sparing Zrywu Skroniów był ciekawszy niż szlagier Werder-Szalke
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

wystarczy popatrzeć na 4 pierwsze zespoły - kilka punktów ich dzieli. Koncówka zapowiada sie pasjonująco.
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):Mam Sportklub i jakos nie moge potwierdzic żeby budesliga była ciekawa. Sparing Zrywu Skroniów był ciekawszy niż szlagier Werder-Szalke

Ty jak już coś pierdolniesz, to chuj wie, czy sie z tego smiać, czy płakać.
Odpowiedz

Możesz płakać ze śmiechu Smile
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

zastosuj sie do nazwy ekranowej tego oto posiadacza profilu na myspace:
www.myspace.com/xdojebajx
pzdr.
Odpowiedz

Co się stało ,że wars jeszcze nie pochwalił sie wynikiem Lecha ?? Wg. mnie jest czym sie chwalić.Gratuluję , Korona to nie byle drużyna i to będą na pewno ważne 3 pkt (szczególnie dla Smudy).Co do reszty meczów Wisła K. - Wisła P. meczu osobiście nie widziałem ,ale tym remisem Wisła potwierdza powoli moje zdanie ,że w tym roku o mistrzostwo nie powalczy.Rozczarowały mnie derby Łodzi (oczywiście liczyłem na ŁKS) - najważniejsze obecnie derby (pod względem kibicowskim) w Polsce ,a mecz taka lipa.
Co do wyniku Śląska to niestety tego się spodziewałem.Pojechaliśmy w mocno osłabionym składzie (m.in bez Sztylki , Pajączkowskiego).Mam nadzieję ,że za tydzień chłopaki w meczu z Ruchem pokażą co potrafią (bo kibice napewno pokażą.)
Także jedyne plusy piłkarskie to zwycięstwo Barcelony i MU.Duma Kataloni w końcu przerwała złą passę i pokonała będącą w dobrej dyspozycji drużynę (m.in wygrana z Sevillą i Realem) aż 4:0.Swoją klasę potwierdził Eto'o (powrót do formy??) i Messi (mam nadzieję ,że na dobre się "rozzstrzelał").
Odpowiedz

Ramone napisał(a):Co się stało ,że wars jeszcze nie pochwalił sie wynikiem Lecha ??
Ktoś tu chyba szałtoboksa nie przegląda Wink Piłkarsko super, kibicowsko... nieźle. Na uwagę zasługuje kilka tekstów Klimy:
- K****, nie machać tymi żydowskimi flagami od wyborczej!
- Teraz "cały stadion śpiewa z nami" i palce na 13tke, bo ich z dupy to chyba nic nie ruszy;
- K****, gościu w czerwonej kurtce z czarnym paskiem, tak ty, jeszcze raz się wyrwiesz z "Poznań", a masz wpierdol po meczu;
- Dobra ludzie, rozchodzimy się, kto może ten niech jedzie na Wolę, rozjebiemy te ekipe.
;DDD

Koleś jest bezbłędny ;D
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości