Ej, Warsadal - pogratulować gustu wybierającym

. Ideał!

Aż nie chce się wracać do spraw piłkarskich ;D.
A tam brakiem Chorzowa się nie przejmuję, przecież i tak w Polsce tych mistrzostw nie będzie.
Dzisiaj piękna pogoda, wiosna wreszcie na stałe pojawiła się na polskich stadionach. Dzisiaj wybieram się oczywiście na mecz Odra - GKS Bełchatów, ale i trzymam kciuki za Wisłę Płock, bo należy całkowicie umoczyć Żaboli ;> i dać im szansę rozegrania wreszcie prawdziwych derbów śląska, już w II lidze ;].
Kamael napisał(a):A tam brakiem Chorzowa się nie przejmuję, przecież i tak w Polsce tych mistrzostw nie będzie.
Jasne że nie będzie, ale mi chodzi o przediwny tok rozumowania pzpn-u. Skoro ładowali tyle kasy w ten stadion, to czemu ma stać pusty? Aż przykro patrzeć na to... poza tym tu jest jakaś infrastruktura, są parkingi... ale nie, lepiej zbudować od nowa, byle nie na Śląsku. I tak jest ze wszystkim.
Jasne, zgadzam się. Na tym stadionie brakuje chyba jedynie zadaszenia, ale cóż... I tak przecież lepiej grać na małym stadionie Legii lub wybudować nowy stadion w Warszawie.
Cytat:Jasne że nie będzie, ale mi chodzi o przediwny tok rozumowania pzpn-u
Zaiste przedziwny.Zgłoszono Gdańsk ,gdzie jeszcze kurwa nie ma żadnego stadionu
Podczas gdy jakby nie patrzeć najlepszy stadion do rzogrywania meczów międzypaństwowych znaduje się własnie w Chorzowie.Zaorać pzpn!
A widzieliście w ogóle projekt stadionu jaki ma być w Gdańsku

No, jeśli dojdzie do budowy tegoż stadionu, to on bedzie numerem jeden

Ale narazie mamy stadion śląski i też nie rozumiem dlaczego nie miałyby być nanim rozgrywane mecze

hock: Tam wystarczy drobna modernizacja w postaci stworzenia zadaszenia. Dziwię sie, że jeszcze tego nie zrobiono dużo wcześniej :?
no ja się cieszę, że Wisła dostała
Brawo dla Lecha
Pogoń znów wygrała. Czyżbym się mylił co do nich, czy mają tylko wielkiego farta?

Wow, ale dobry meczyk był

Wiele wiecej nie powiem, bośmy troche popili z kumplami po meczu

Widziałem ten mecz na C+, to już kolejne spotkanie Wisły, które oglądałem i mogę stwierdzić, że tak słabo ta drużyna nie grała już ładnych kilka lat. Co najgorsze, gra piłkę cholernie nudną. Nie dziwię się, że Cupiał myśli o zatrudnieniu po sezonie trenera Smudy, bo jak narazie nie widać żadnych pozytywnych efektów pracy Petrescu.
A dzisiaj będzie wspaniały mecz - MU - Arsenal! ;] Już nie mogę się doczekać, bo obie drużyny są w świetnej formie i liczę na dobre widowisko.
Oczywiście stawiam na wygraną Czerwonych Diabłów.
Kamael napisał(a):Nie dziwię się, że Cupiał myśli o zatrudnieniu po sezonie trenera Smudy, bo jak narazie nie widać żadnych pozytywnych efektów pracy Petrescu.
Smuda nie może tam iść. Przecież Zagłębie się rozpadnie jak Smuda odejdzie

.
W ogóle to Cupiał niech da sobie spokój z Wisełką i przekarze tę drużynę komuś kto ma pojęcie o futbolu, kto ma profesjonalne podejście do piłki nożnej, piłki nożnej jako sportu, nie tylko jako maszynki do zarabiania pieniążków. Krakowska Wisełka jest takim małym polskim Realem Madryt. Niech Cupiał weźmie przykład z Florentino .. z tym, że jak Cupiał odejdzie to Wisła będzie musiała nowego sponsora, właściciela znaleźć.
Wisełką płynie w złą stronę.

Cytat:A dzisiaj będzie wspaniały mecz - MU - Arsenal! ;] Już nie mogę się doczekać, bo obie drużyny są w świetnej formie i liczę na dobre widowisko.
Oczywiście stawiam na wygraną Czerwonych Diabłów.
Hehe, podobnie jak ja ;D tez sie doczkeac nie moge, Mu najpewniej wygra nie ma bata na to ;D ale i tak widowisko bedzie piekne.
A chvja wygra ;p Henry im tak dojebie, że im sie grać nie będzie chciało

Ghost_82 napisał(a):A chvja wygra ;p Henry im tak dojebie, że im sie grać nie będzie chciało 
phi ...Manchester im tak "dojebie" ,że Henry sie spakuje do Barcelony..i dobrze..
P.S jest gdzieś transmisja ??
Przypuszczam, że już się spakował