Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
jaka chujnia, drewniak jak zwykle spierdolił, nie wiem czy on tam laske robi janasowi, ze go caly czas wystawia.IMO jest beznadziejny a jego dzisiejsza gra to kompletna parodia...
Wg mnie dwoma dobrymi zawodnikami byli Boruc i Frankowski. Poza tym, żenada. Pierwszą połowę aż żal było oglądać.
A tekst meczu: "Powrócił z piekieł Sven Goran Ericksson"
Kurde, mecz ogladalem w pubie i z tej perspektywy Rasiak wcale nie gral zle.. Smile

Najlepsi na boisku byli ex-Jagiellonczycy i ex-Legionista.. Smile

Ja tam sie ciesze, ze przegralismy to spotkanie tylko 1:2, bo powinnismy stracic przynajmniej 2 bramkami wiecej..
Dżemik napisał(a):Kurde, mecz ogladalem w pubie i z tej perspektywy Rasiak wcale nie gral zle.. :)

Chyba za daleko siedziales od ekranu/rolety/telebima/czy co tam macie ;D Przeciez to jak szedl na "chama" zamiast podawac bylo widac golym okiem ;P

Od razu dodam, ze tylko dzieki mnie i koledze, zdobylismy gola na 1:1,.. tak, tak! W 43 minucie patrzac na bramke do szatni, postanowilismy skorzystac z okazji i przepchalismy sie aby odcedzic kartofelki. Leejeemy,.. leejeemyy,.. i naaglee,.. GOOOOOLLL, Polska !! Polska !! Ekhm, oczywiscie my przy pisuarku rowniez "podekscytowani" ;D Sie zastanawialismy czy przed 90 minuta nie isc rowniez ;P

Ech, zawsze mowilem, ze ogladanie meczy w knajpach jest miazdzace ;D Zwlaszcza, jezeli zamiast telewizora patrzymy sobie na dupna sciane ;) (rzutniki/projektory roxx ;)).
Rasiaka powinien Janas zdjąć po I połowie, nie wiem na kij go trzymał, i co najgorsze zdjął dobrze grającego Smolarka LOL! Franek znowu się popisał, Boruc dobrze bronił, dobrze grał jeszcze Kosowski, niestety ten nieszczęsny Lampard strzelił w końcówce... eh;/ i szkoda że Żurawskiemu się kontuzja odnowiła. A miałobyć tak pięknie.
Acrid napisał(a):
Dżemik napisał(a):Kurde, mecz ogladalem w pubie i z tej perspektywy Rasiak wcale nie gral zle.. Smile

Chyba za daleko siedziales od ekranu/rolety/telebima/czy co tam macie ;D Przeciez to jak szedl na "chama" zamiast podawac bylo widac golym okiem ;P

A ten strzał 20 metrów obok i 10 nad bramką w pierwszej połowie! A ten obrót o 360 stopni przed polem karnym angoli zrobiony w takim tępie, że każdy szanujący się zółw by go wyśmiał Wink Grzesiu rulezSmile
Ale do Lewandowskiego i tak sporo mu brakuje Laughing
Powracając do sprawy Realu, Elvis narzekał tam gdzieś że Beckham nie ma formy czy coś, ale w ostatnim meczu strzelił pięknego gola. Może i Juninho lepiej uderza rzuty wolne, tyle że Juninho stawia na siłe, nie na technikę, w przeciwieństwie do Beckhama. Wink
I nie zapominajmy o 2 asystach Becksa w tym meczu.. :]
A co powiedziecie o Lidzie Mistrzów 05/06 ?!? jakie są wasze typy na zwyciężce, - Ja osobiscie kibicuje Bayernowi Monachium to tez ich widze w finale heh Smile ale obiektywnym przeciwnikiem bedzie Chelsea, Real Madrit bądź Milan...
Real w żadnym wypadku, Chelsea prędzej. Poza tym to czarny koń, czyli Artmedia Petrzalka jest moim faworytem. Smile Nieźle się sprawują w końcu.
A tak całkiem serio, to myślę, że tym razem Chelsea dojdzie do finału. A spotka się w nim z Juve.
(taki se typ z dupy, ale zobaczymy, jak będzie)
No ta edycja zapowiada sie bardzo ciekawie Smile Moim faworytem jest Fc Barcelona. Ale kto tak naprawde wystąpi w finale to trudno powiedzieć.
Ja obstawiałbym finał Chelsea- Barca, of kors Barca wygra Laughing Real.. myślę że dojdzie do 1/2 finału.
Normalnie, szykuje sie hit!

Od 1992 roku termin "wirtualna gra futbolowa" zaczął silnie kojarzyć się z marką Sensible Soccer, doskonale znaną z wielu platform sprzętowych (np. Commodore Amiga, Atari ST i Super Nintendo Entertainment System). Teraz korporacja Codemasters Software tworzy odświeżoną wersję owej kultowej pozycji z myślą o komputerach osobistych klasy PC oraz konsolach Sony PlayStation 2 i Microsoft Xbox.

[Obrazek: .%5CGaleria%5CHtml%5CWiadomosci%5C178936187.jpg]

Rzecz jasna zgodnie z panującymi obecnie standardami rozgrywka zostanie umieszczona w trójwymiarowym środowisku, chociaż do dawnych czasów nawiążą postaci piłkarzy, zaprojektowane na kreskówkową modłę przy użyciu technologii cel-shading i posiadające charakterystyczne duże głowy. Ponadto ponownie zastosowany będzie unikalny sposób prezentacji boiskowych wydarzeń, gdyż wirtualna kamera ukaże stadion przesuwając się z dołu do góry i odwrotnie. Niezmieniony ma być również zręcznościowy model zabawy, gwarantujący zawsze efektowne podania, widowiskowe dryblingi i grad pięknych goli.

Developerzy zatroszczą się także o to, abyśmy nie narzekali na wybór w kwestii drużyn. Każdym zespołem pokierujemy w ramach kilku zróżnicowanych trybów rozgrywki (m.in. turniej mistrzowski, zdobywanie pucharu i liga). Zaistnieje również opcja tworzenia własnego klubu i prowadzenia go do kolejnych zwycięstw, celem odblokowywania około setki interesujących bonusów. Całość uzupełni multiplayer, który zadowoli też zwolenników zmagań sieciowych.

Rynkowy debiut nowej wersji Sensible Soccer nastąpi w drugim kwartale przyszłego roku. Poniżej demonstrujemy Szanownym Czytelnikom trzy przykładowe screenshoty.

[Obrazek: .%5CGaleria%5CHtml%5CWiadomosci%5C178936203.jpg]
[Obrazek: .%5CGaleria%5CHtml%5CWiadomosci%5C178936218.jpg]
[Obrazek: .%5CGaleria%5CHtml%5CWiadomosci%5C178936234.jpg]

© http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=22742

Mam nadzieje, ze cos z tego bedzie i to COS rozpierdoli PES, Fife i inne gnioty, nie inaczej! Zapowiada sie ciekawie, ale niestety duzo takich gier bylo,..
Ja tylko mam nadzieję, że zachowana będzie grywalność pierwotnej wersji. W co jak w co, ale SS na pewno zagram jeśli mój komputer będzie w stanie ją obsługiwać (przedpotopowy).
Cholera, ja ostatnio zacząłem bawić się obstawianie, fajna zabawa ; ). Mam nadzieję, że dzisiaj w Pucharze UEFA padną korzystne dla mnie wyniki ; ).
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Big Grin Big Grin Big Grin :

To może być TO! ze screenów wynika że główna "idea" pozostaje nie zmieniona, i o to chodzi Big Grin

SWOS rulez!

Nie inaczej!