Nie tylko Ty go chcesz w MU ; ), szkoda by go było stracić. Nie wiem, ja myślę, że to jednak jakaś plotka - typowa zagrywka przed wyborami w Realu. Kogo oni już tam nie obiecywali, niech przypomnę tylko Kakę...
Jak dotychczas Ronaldo na każdym kroku mówił, że nie chce odchodzić z MU i chce jeszcze z tym klubem wiele osiągnąć, więc mimo wszystko jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak nagle zmienił zdanie.
kandydaci na selekcjonera reprezentacji:
zagraniczni:
Hitzfeld, Antić, Terim, Olsen, Fernandez, Tigana, Santini, Beenhakker, Van Gaal, Voeller, Topmoeller, Ranieri, Milutinović, Daum
No i fajnie, tyle że, niestety są jeszcze polscy kandydaci:
Stefan Majewski(!), Dariusz Wdowczyk, Jan Urban(!), Ryszard Tarasiewicz(!!!), Grzegorz Mielcarski(rotfl), Mirosław Trzeciak.
to już jakaś parodia. Żaden z tych trenerów poza Wdowczykiem NIC nie osiągnął. Urban i Trzeciak w życiu nie prowadzili dorosłego zespołu...
^ A skąd to? Jakieś oficjalne info?
Santini, Tigana, Daum i Ranieri od razu do odstrzału.
A jeśli chodzi o polskich trenerów, to ja bym właśnie zaryzykował i postawił na kogoś takiego jak Urban lub Trzeciak.
Z Tarasiewiczem to chyba za to jakiś żart ;D.
Van Gaal ?? Przecież jego zatrudnienie zniszczy budżet całego kraju

Myślę że Beenhaker byłby OK, Morten Olsen też.
Tomash te trzy wykrzykniki przy Tarasiu to dobrze czy źle ??...Wg, mnie najlepszym rozwiązaniem były Smuda(nie ma szans),Beenhakker , ewentualnie Tarasiewicz - bardzo dobry trener ,ale reprezentacja to może być dla niego za duże wyzwanie chociaż za 2-3 lata kto wie ??...Ogólnie powinniśmy się zapożyczyć i wykupić Hiddinka Ruskom :p.... a Van Gaal ma podobno w AZ Alkmaar kontrakt
Olsen i Topmoeller - tak
reszta nie za bardzo.
Z polskich trenerów to dałbym szansę Wdowczykowi, ale on woli Legię trenować, a co do reszty - Nie! (z tych wymienionych).
Kvrwa, to jakies prasowe spekulacje czy propozycje tego durnia Listkiewicza? Najlepiej to niech Listkiewicz zrezygnuje, niech nie będzie już takim Listkiewiczem jakim go znamy

.
Dobrze, że nikt nie rozważa kandydatury Tomaszewskiego na treneira....

Listkiewicz podobno taką listą uraczył dziennikarzy. Zwykła zasłona dymna, już kilka lat temu - po dymisja Engela, poźniej Bońka - mówił to samo o zatrudnieniu trenera z zagranicy, a jak sprawa się skończyła wiadomo. Poza tym nie wiem jaki uznany trener z zagranicy przyszedłby tutaj pracować za 20 tyś. euro miesięcznie.
Dżemik słyszałeś coś o tym ,że Tarasiewicz i Tęsiorowski są przymierzani do Jagi ??
Ramone napisał(a):Dżemik słyszałeś coś o tym ,że Tarasiewicz i Tęsiorowski są przymierzani do Jagi ??
Ryszard Tarasiewicz, którego prezes PZPN Michał Listkiewicz wymieniał jako jednego z potencjalnych następców Pawła Janasa,
został nowym trenerem Jagiellonii Białystok - informuje oficjalna strona białostockiej drużyny. Tarasiewicz kilka dni temu zrezygnował z funkcji trenera Śląska Wrocław - powodem miały być sprawy" organizacyjno-sportowe".
Tarasiewicz to wielokrotny reprezentant Polski (58 meczów - 9 bramek), uczestnik finałów MŚ w Meksyku oraz były zawodnik Śląska Wrocław oraz klubów szwajcarskich i francuskich.
Mamy współczuć czy gratulować? Dobry z niego trener?
Trener bardyo dobrz..tak mi si wzdaje.I powiem wiecej , mysle ,ze z Tarasiewiczem 1 liga ich nie ominie w nastepnym sezonie....a Slask sie sypie...sorry za pismo , klawiatura sie psuje.
Mówiąc szczerze nie wydaje mi się, by Hajto był dla Lecha w tym momencie solidnym wzmocnieniem. Zobaczymy w jakiej jest formie, ale jak pamiętam w angielskiej Championship nie bardzo sobie radził, a raczej kłócił z trenerami.