- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Nie tylko Ty go chcesz w MU ; ), szkoda by go było stracić. Nie wiem, ja myślę, że to jednak jakaś plotka - typowa zagrywka przed wyborami w Realu. Kogo oni już tam nie obiecywali, niech przypomnę tylko Kakę...
Jak dotychczas Ronaldo na każdym kroku mówił, że nie chce odchodzić z MU i chce jeszcze z tym klubem wiele osiągnąć, więc mimo wszystko jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak nagle zmienił zdanie.
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
kandydaci na selekcjonera reprezentacji:
zagraniczni:
Hitzfeld, Antić, Terim, Olsen, Fernandez, Tigana, Santini, Beenhakker, Van Gaal, Voeller, Topmoeller, Ranieri, Milutinović, Daum
No i fajnie, tyle że, niestety są jeszcze polscy kandydaci:
Stefan Majewski(!), Dariusz Wdowczyk, Jan Urban(!), Ryszard Tarasiewicz(!!!), Grzegorz Mielcarski(rotfl), Mirosław Trzeciak.
to już jakaś parodia. Żaden z tych trenerów poza Wdowczykiem NIC nie osiągnął. Urban i Trzeciak w życiu nie prowadzili dorosłego zespołu...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
^ A skąd to? Jakieś oficjalne info?
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Santini, Tigana, Daum i Ranieri od razu do odstrzału.
A jeśli chodzi o polskich trenerów, to ja bym właśnie zaryzykował i postawił na kogoś takiego jak Urban lub Trzeciak.
Z Tarasiewiczem to chyba za to jakiś żart ;D.
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Tomash te trzy wykrzykniki przy Tarasiu to dobrze czy źle ??...Wg, mnie najlepszym rozwiązaniem były Smuda(nie ma szans),Beenhakker , ewentualnie Tarasiewicz - bardzo dobry trener ,ale reprezentacja to może być dla niego za duże wyzwanie chociaż za 2-3 lata kto wie ??...Ogólnie powinniśmy się zapożyczyć i wykupić Hiddinka Ruskom :p.... a Van Gaal ma podobno w AZ Alkmaar kontrakt
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Listkiewicz podobno taką listą uraczył dziennikarzy. Zwykła zasłona dymna, już kilka lat temu - po dymisja Engela, poźniej Bońka - mówił to samo o zatrudnieniu trenera z zagranicy, a jak sprawa się skończyła wiadomo. Poza tym nie wiem jaki uznany trener z zagranicy przyszedłby tutaj pracować za 20 tyś. euro miesięcznie.
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Dżemik słyszałeś coś o tym ,że Tarasiewicz i Tęsiorowski są przymierzani do Jagi ??
- Liczba postów:
- 3,016
- Liczba wątków:
- 65
- Reputacja:
-
0
Mamy współczuć czy gratulować? Dobry z niego trener?
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Trener bardyo dobrz..tak mi si wzdaje.I powiem wiecej , mysle ,ze z Tarasiewiczem 1 liga ich nie ominie w nastepnym sezonie....a Slask sie sypie...sorry za pismo , klawiatura sie psuje.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Mówiąc szczerze nie wydaje mi się, by Hajto był dla Lecha w tym momencie solidnym wzmocnieniem. Zobaczymy w jakiej jest formie, ale jak pamiętam w angielskiej Championship nie bardzo sobie radził, a raczej kłócił z trenerami.