• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

Nie tylko Ty go chcesz w MU ; ), szkoda by go było stracić. Nie wiem, ja myślę, że to jednak jakaś plotka - typowa zagrywka przed wyborami w Realu. Kogo oni już tam nie obiecywali, niech przypomnę tylko Kakę...
Jak dotychczas Ronaldo na każdym kroku mówił, że nie chce odchodzić z MU i chce jeszcze z tym klubem wiele osiągnąć, więc mimo wszystko jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak nagle zmienił zdanie.
Odpowiedz

kandydaci na selekcjonera reprezentacji:

zagraniczni:

Hitzfeld, Antić, Terim, Olsen, Fernandez, Tigana, Santini, Beenhakker, Van Gaal, Voeller, Topmoeller, Ranieri, Milutinović, Daum

No i fajnie, tyle że, niestety są jeszcze polscy kandydaci:

Stefan Majewski(!), Dariusz Wdowczyk, Jan Urban(!), Ryszard Tarasiewicz(!!!), Grzegorz Mielcarski(rotfl), Mirosław Trzeciak.

to już jakaś parodia. Żaden z tych trenerów poza Wdowczykiem NIC nie osiągnął. Urban i Trzeciak w życiu nie prowadzili dorosłego zespołu...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

^ A skąd to? Jakieś oficjalne info?
Odpowiedz

Santini, Tigana, Daum i Ranieri od razu do odstrzału.

A jeśli chodzi o polskich trenerów, to ja bym właśnie zaryzykował i postawił na kogoś takiego jak Urban lub Trzeciak.
Z Tarasiewiczem to chyba za to jakiś żart ;D.
Odpowiedz

Van Gaal ?? Przecież jego zatrudnienie zniszczy budżet całego kraju Big Grin Myślę że Beenhaker byłby OK, Morten Olsen też.
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Tomash te trzy wykrzykniki przy Tarasiu to dobrze czy źle ??...Wg, mnie najlepszym rozwiązaniem były Smuda(nie ma szans),Beenhakker , ewentualnie Tarasiewicz - bardzo dobry trener ,ale reprezentacja to może być dla niego za duże wyzwanie chociaż za 2-3 lata kto wie ??...Ogólnie powinniśmy się zapożyczyć i wykupić Hiddinka Ruskom :p.... a Van Gaal ma podobno w AZ Alkmaar kontrakt
Odpowiedz

Olsen i Topmoeller - tak
reszta nie za bardzo.
Z polskich trenerów to dałbym szansę Wdowczykowi, ale on woli Legię trenować, a co do reszty - Nie! (z tych wymienionych).

Kvrwa, to jakies prasowe spekulacje czy propozycje tego durnia Listkiewicza? Najlepiej to niech Listkiewicz zrezygnuje, niech nie będzie już takim Listkiewiczem jakim go znamy Wink .

Dobrze, że nikt nie rozważa kandydatury Tomaszewskiego na treneira.... Surprised
Odpowiedz

Listkiewicz podobno taką listą uraczył dziennikarzy. Zwykła zasłona dymna, już kilka lat temu - po dymisja Engela, poźniej Bońka - mówił to samo o zatrudnieniu trenera z zagranicy, a jak sprawa się skończyła wiadomo. Poza tym nie wiem jaki uznany trener z zagranicy przyszedłby tutaj pracować za 20 tyś. euro miesięcznie.
Odpowiedz

Dżemik słyszałeś coś o tym ,że Tarasiewicz i Tęsiorowski są przymierzani do Jagi ??
Odpowiedz

Ramone napisał(a):Dżemik słyszałeś coś o tym ,że Tarasiewicz i Tęsiorowski są przymierzani do Jagi ??

Ryszard Tarasiewicz, którego prezes PZPN Michał Listkiewicz wymieniał jako jednego z potencjalnych następców Pawła Janasa, został nowym trenerem Jagiellonii Białystok - informuje oficjalna strona białostockiej drużyny. Tarasiewicz kilka dni temu zrezygnował z funkcji trenera Śląska Wrocław - powodem miały być sprawy" organizacyjno-sportowe".

Tarasiewicz to wielokrotny reprezentant Polski (58 meczów - 9 bramek), uczestnik finałów MŚ w Meksyku oraz były zawodnik Śląska Wrocław oraz klubów szwajcarskich i francuskich.
Odpowiedz

Mamy współczuć czy gratulować? Dobry z niego trener?
Odpowiedz

Trener bardyo dobrz..tak mi si wzdaje.I powiem wiecej , mysle ,ze z Tarasiewiczem 1 liga ich nie ominie w nastepnym sezonie....a Slask sie sypie...sorry za pismo , klawiatura sie psuje.
Odpowiedz

http://www.lechpoznan.com/index.php?op=view&id=1278

Hm.. sam nie wiem, co o tym myśleć.
Odpowiedz

Mówiąc szczerze nie wydaje mi się, by Hajto był dla Lecha w tym momencie solidnym wzmocnieniem. Zobaczymy w jakiej jest formie, ale jak pamiętam w angielskiej Championship nie bardzo sobie radził, a raczej kłócił z trenerami.
Odpowiedz

http://pilka.interia.pl/liga/1/news?inf=766325
Z Barcy do Legii Wink
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości