Jak juz przegrac to z kretesem. ;\ Co prawda mialem zle przeczucia co do tego meczu, bo na mocna ostatnio Saragosse, Caro wystawil kilku rezerwowych 'graczy', ake takiej kleski sie nie spodziewalem. Salgado i ZWLASZCZA Helguera szybko w Realu juz nie zagraja. Cale szczescie, ze Ivan doznal kontuzji, bo wynik moglby byc jeszcze wyzszy. Najsmieszniejszy jest fakt, ze najlepszym zawodnikiem Realu byl Casillas, ktory przeciez puscil 6 bramek.
Carlos powinien odejsc po tym sezonie, Guti powinien stracic opaske vice-kapitana, Helguera i Salgado powinni natychmiast wyleciec z hukiem z klubu, a Perez powinien podac sie do dymisji. Eh, opusccie flagi do polowy.
PS> Sedzia wczoraj byl w rownie wysokiej formie co Real- nie podyktowal 3 ewidentnych karnych po faulach na Robinho. Chociaz z drugiej strony Krolewscy wczoraj wlasciwie na nie nawet nie zaslugiwali.
PS2> Enylej. Dumni po zwyciestwie, wierni po porazce. Hala Madrid! :>
Heh widze, że jednak nie skorzystałeś z naszego prenzentu

A chcieliśmy byc tacy dobrzy

http://sport.wp.pl/kat,1728,wid,8183061,...caid=110df
Cytat:"Według Ratusza Stadion X-lecia to najlepsze miejsce na Stadion Narodowy"
Cytat:Ponadto stolica wkrótce doczeka się dwóch "dużych, reprezentacyjnych stadionów". Pierwszy, na terenie obiektu Legii Warszawa, zaplanowany jest na 35 tysięcy osób, drugi - stadion Polonii - ma być docelowo przeznaczony dla ośmiu lub nawet dziesięciu tysięcy kibiców.
Na chuj legii taki stadion,toć tam wiecej jak 10 tysiecy nie przyjdzie na mecz??
To samo Polonia - juz prawie II ligowa.Jaka tam jest średnia frekwencja? 2 tysiące?I więcej za chuja nie bedzie...
Pojebało warszafkę...
Pieprzona stolyca... jasne że w Polsce potrzebny jest co najmniej jeszcze jeden porządny stadion, ale właśnie stadion X lecia chyba pokazał że Wawa na niego nie zasługuje? Chyba lepszy byłby Wrocław, Poznań lub Gdańsk... czytałem też że warszawka ma zamiar zbudować sobie 10 tysięczną hale widowiskowo - sportową, bo nie mogą wytrzymać że większość ważnych imprez/koncertów jest w "Spodku"

Jeden chvj gdzie go wybudują

Módlmy sie, żeby w ogóle gdzieś powstał

Wojciech Lazarek RLZ !! Kto ogladal dzis final PNA ten wie. Oto kilka jego tekstow:
- "teraz dopiero zrobiło się meczysko"
- "zawodnik ten ma chyba zwiększona chcicę"
- "Piłkarze z Afryki nie przypomonają juz biegających rabarbarów"
- "Egipcjanie będą mieli żółte getry" (po tym, jak karnego nie strzelil Egipt)
- "takiego bydlaka trzeba pilnowac"
- "skacza jak antylopy"
- "każdą najwarowniejszą twierdzę może zdobyć osioł z workiem na szyi"
- "podanie na harakiri"
- "to przypomina bardziej mecze Wybrzeża Tarła Śledziowego"
- "ojej mido... jak on teraz kibicuje ojej lepiej by było jakby sie zamknał gdzies w hotelu i ogladał w tv"
OWNED !!!! I to wszystko w jednym meczu !
franek napisał(a):Wojciech Lazarek RLZ !! Kto ogladal dzis final PNA ten wie. Oto kilka jego tekstow:
- "teraz dopiero zrobiło się meczysko"
- "zawodnik ten ma chyba zwiększona chcicę"
- "Piłkarze z Afryki nie przypomonają juz biegających rabarbarów"
- "Egipcjanie będą mieli żółte getry" (po tym, jak karnego nie strzelil Egipt)
- "takiego bydlaka trzeba pilnowac"
- "skacza jak antylopy"
- "każdą najwarowniejszą twierdzę może zdobyć osioł z workiem na szyi"
- "podanie na harakiri"
- "to przypomina bardziej mecze Wybrzeża Tarła Śledziowego"
- "ojej mido... jak on teraz kibicuje ojej lepiej by było jakby sie zamknał gdzies w hotelu i ogladał w tv"
OWNED !!!! I to wszystko w jednym meczu !
Szacun... Jak dla mnie powinien dostać stały etat - gdy mecz stałby sie nudny facet bawilby nas do łez robiąc z siebie przy okazji blazna

Cholera, aż mi żal, że nie mogłem oglądać ;(. Takie teksty mnie ominęły...
Ehhhhh ja nawet nie widziałem tego meczu :? Jak wpuścił tego gola ? No, to już druga porażka z rzędu

i powoli przestaje mnie to bawić

Pocieszam się tym, że nie grali z byle kim

Moze na latestgoals.net znajdziesz klip z bramka.
Akurat ciule nic nie dali z tego meczu :?
EDIT: A tak w ogóle, to jest mój jubileuszowy 666 post
![[Obrazek: ff4jq.jpg]](http://img504.imageshack.us/img504/9012/ff4jq.jpg)
Ja stawiam

Bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Jerzy Dudek (Liverpool FC), Wojciech Kowalewski (Spartak Moskwa), Tomasz Kuszczak (West Bromwich Albion);
Obrońcy: Marcin Adamski (Rapid Wiedeń), Marcin Baszczyński (Wisła Kraków), Jacek Bąk (Al Rayan), Bartosz Bosacki (Lech Poznań), Mariusz Jop (FK Moskwa), Tomasz Kłos (Wisła Kraków), Marcin Kuś (Queens Park Rangers), Tomasz Rząsa (ADO DEN Haag), Michał Żewłakow (Anderlecht Bruksela);
Pomocnicy: Piotr Giza (Cracovia Kraków), Damian Gorawski (FK Moskwa), Kamil Kosowski (Southampton), Jacek Krzynówek (Bayer Leverkusen), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Sebastian Mila (Austria Wiedeń), Arkadiusz Radomski (Austria Wiedeń), Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund), Radosław Sobolewski (Wisła Kraków), Mirosław Szymkowiak (Trabzonspor), Maciej Scherfchen (Lech Poznań), Marcin Zając (Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp);
Napastnicy: Tomasz Frankowski (Wolverhampton Wanderers), Andrzej Niedzielan (NEC Nijmegen), Grzegorz Rasiak (Southampton), Łukasz Sosin (Apollon Limassol), Maciej Żurawski (Celtic Glasgow).
Kurwa Rasiak ?! Zajac ?

Ambivalent napisał(a):czosnek Rasiak ?! Zajac ? 
Dodałbym jeszcze... Kosowski?! Czosnek nie znoszę go :/