Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
http://sport.onet.pl/0,1248712,1568178,wiadomosc.html

Cytat:Pseudokibice Legii Warszawa wywołali burdy na stadionie w Wilnie w przerwie meczu drugiej rundy piłkarskiego Pucharu Intertoto z tamtejszą Vetrą. Do przerwy polski zespół przegrywał 0:2. Druga połowa nie odbędzie się

Kurwa,co za obciach... Zlikwidować wreszcie ten klub, wystrzelać kibiców (co do jednego) , stadion zaorać. Jebana warszawska hołota :/
co
To.
e tam
R_amze_S napisał(a):Zlikwidować wreszcie ten klub, wystrzelać kibiców (co do jednego) , stadion zaorać. Jebana warszawska hołota

jestem za!!
No ale UEFA raczej na pewno wjebie legiuini porządną karę ,więc na jakiś czas mają europejskie puchary z głowy a to juz może zniechęcić ewentualnych sponsorów.
No i ze strony sportowej kompromitacja zdeka i wstyd
No właśnie pisząc parę postów wcześniej "obciach" miałem na myśli zarówno wynik sportowy jak i wiochę w wykonaniu kiboli.
Polonia do boju !!! Laughing
przecież powinni za takie coś polecieć z ligi. Won z nimi!
No, nie zdziwie się, jak dostaną szlaban na puchary w przyszłym sezonie.
Właśnie widziałem reportaż z tego meczu. No ja pierdole. Obciach i sromota jak to widać ze legia.
Za coś takiego klub powinien beknąć nie tylko na arenie międzynarodowej, w kraju powinni mu też dojebać. Ale PZPN jak zwykle nawet palcem nie kiwnie, żeby tych szmaciarzy ujebać.
żeby tylko reszta klubow w pucharach nie musiała zapłacić ze debilstwo wieśniaków z legii
Na stronce legii przepiękny tekścik Big Grin

Cytat:Wszyscy wiemy, co przed chwilą wydarzyło się w Wilnie. Przez bandę kretynów Legia skończyła swój udział w europejskich pucharach, UEFA zapewne nie pozwoli by doszło do powtórzenia meczu. I zupełnie słusznie. Z pewnością posypią się także kary finansowe i zakazy. Co zrobi w tej sytuacji ITI? Wycofanie się ze sponsorowania warszawskiego klubu byłoby jak najbardziej uzasadnione. Po co budować silną drużynę, jeżeli o wynikach decydują pseudokibice? Po co budować stadion, jeżeli mogą go spalić, zniszczyć, zdewastować

No.
Powtórzę sie- zlikwidować klub. Raz na zawsze. Definitywnie.