I jak wam sie mecz podobal? Szczerze, jak rozpoczeli gre to mi troche kopara opadla jak zobaczylam jak Arsenal *napierdala* Moim zdaniem grali jednak duzo lepiej niz Barcelona. Ale jak wiadomo stawialam na Barce, wiec nie powiem zeby bylo mi przykro

Imo dobra gra sie nie popisali, ale wygrana im sie nalezala

ehhhh :?
szkoda mi Arsenalu, w tym meczu Barca nie była dużo lepsza (nie wspominajac o polfinale z Milanem, kiedy bramki nie uznano dla Milanu). Po za tym sam mecz nie porywał, komentarz jak zwykle wybitnie chujowy, no bo Szpak oczywiscie jak zwykle sie podniecal Ronaldinho (ten drugi co komentowal tez).
Cóż, pozostaje tylko pogratulowac wygranej..
Mam nadzieje ze działacze Barcy i jej pilkarze popelnia blędy Realu, a działacze Realu wyciagna wnioski ze zwyciestwa Barcy i zbuduja porządną druzyne i rozsądną.
ps. Mecze mistrzostw swiata,a szcczegolnie Brazylii tez bedzie Szpak komentowal

?
Valhalla napisał(a):balzac napisał(a):ten drugi co komentowal
Koles byl przykry i sie powtarzal
"wykorzystal swoja inteligencje", "dzieki swojej inteligencji" etc
Minus wszystkich meczy, nie lubie komentatorow 
poprostu zawsze jak gra Ronaldinho to Szpak chyba szału chuja dostaje z radości :? . Jak gra dobry mecz to Szpak kurewsko to wyolbrzymia, jak Ronaldinho gra wielki mecz to sie akurat ze Szpakiem moge zgodzić, jak Ronaldinho gra słąby mecz albo nawet chujowy to Szpak i tak się zachwyca i bierze chuj wie z kad jakies argumenty potwierdzające jego teze ze Ronaldinho zawsze i wszedzie jest genialny super hiper i w ogole zajebisty. W ogóle zero profesjonalizmu, nie dość ze komentuje dość stronniczo (chodzi o to ze ludzie nie majacy pojecia o pilce czesto odbieraja wszystko tak jak powie komenator, a potem nie dziw ze w kraju mamy 20mln swietnych selekcjonerów

hock: ), po za tym jeszcze zawsze pierdolnie jakaś dziwna niezrozumialą fraze. Najbardziej smieszy mnie to, jak Barca przegrywa i Ronaldinho w charakterystyczny dla siebie sposob ironicznie sie usmiecha, tak wlasnie okazuje swą bezradnosc, jednak Szpak uparcie twierdzi ze awnet w trudnych chwilach tak wielkki pilkarz jest opytmista i ma szczery usmiech na twarzy, przyklad takiego meczu to np zeszłoroczny polfinal z Chelsea, a zlego zachowania Ronaldinho po meczu juz nie raczyl skomentowac. Poprostu Szpakowskiemu mówię nie!!
Żenada :?
Mam nadzieje ze wiekszosc meczy MŚ bedzue w Polsacie i Borek bedzie komentowal, on daje rade.
Valhalla napisał(a):zapomniales dodac, ze Barca dostawala w dupe na poczatku, poniewaz bylo to wynikiem presji i wielkich nadziei jakie byly w niej pokladane

no zapomniałem...
Być moze cos mi umknęlo, ale chyba Szpak nic nie mówil dzis na temat dziecinstwa Ronaldinho i jego słynnego psa z którym sobie grał na plazy i wyrobił sobie na nim technike (grania). Prawie zawsze o tym mówi, szczegolnie wtedy jak nikt nie moze odebrac piki Ronaldinho. Ronaldinhno poprostu grajacw pilke i bawiac sie z psem uzyskal swietne panowanie nad pilka i inni pilkarze tak jak ów piesek nie sa w stanie mu jej odebrać.
No wiec jesli Szpak tego dziś nie powiedzial to pewnie bylo to wynikiem konstruowania nowego tekstu, być może było to wynikiem presji i nadziei w nim pokladanej...

Toż to najlepszy polski komentator.
edit;
kurwa, z nerwow sam błędy robie

!!!!!!!!!!!! B A R C E L O N A !!!!!!!!!!!!
Czy tylko dla mnie ten mecz byl nudy? ;) taki final, ze phi ;P
^
nie misiek, nie tylko dla Ciebie

Przy bramce Eto'o byl spalony.
Pierdolicie od rzeczy.Mecz BYł GODNY FINAŁU !! Kto twierdzi inaczej ,jest pozerskim scierwem
Return ma rację : sędzia był z dupy całkiem.Powinien uznać bramkę dla Barcelony a potem dopiero wjebać czerwoną dla Lehmanna.Taką decyzją jaką podjął ukarał w sumie ... obie drużyny.I wypaczył przebieg meczu - bo na pewno nie wynik.Z drugiej strony dzięki takiej własnie nieudolnosci sędziego mieliśmy mnóstwo emocji do samego niemal końca.Ale najważniejsze ze wygrała
B A R C E L O N A ! ! !
Cytat:Przy bramce Eto'o byl spalony.
Wyjdź.
PS.na szczęscie nie musialem słuchać komentarza Szpaka,bo oglądaliśmy w pubie na Polsacie sport.
Co do komentarza,m to nie mam z tym problemów, gdyż zwyczajowo wyłączam głos i puszczam do meczów jakąś płte Running Wild na pierwszą połowę i jakąś inną na drugą

Dżemik napisał(a):Przy bramce Eto'o byl spalony.
Przy bramce dla Arsenalu nie bylo faulu.. I co z tego?
Czy wszyscy tu byli za barcelona ??!!! To co odwalał Szpak i trzeciak to zenada. Zero obiektywizmu. Non stop jaka to barca wielka i wspaniała, jakby tylko jedna drużyna grała. Sędzia ta kartka wypaczył cały finał, bo Arsenal w 11 rozjebałby tych cweli w nic !
....A zresztą każdy wie że MANCHESTER UNITED jest the best. Zobaczycie za rok !!!!!!!
Powiem jeszcze coś o MŚ.
Mam nadzieje że wygramy z niemcami to może wreszcie pozbędziemy sie tego nieuzasadnionego i debilnego kompleksu niższości wobec szwabów ( i w ogóle europy zach.). Ja tam jestem dumny że jestem Polakiem i licze na naszych chocby nie wiem co. Nie kapuje tego braku patriotyzmu w narodzie...Na pewno lepiej byc Polakiem niż jakimś głupim tchórzem francuzikiem , pedalskim włochem, czy zgermanizowanym czechem...
POLSKA-EKWADOR 3:1
R_amze_S napisał(a):Pierdolicie od rzeczy.Mecz BYł GODNY FINAŁU !! Kto twierdzi inaczej ,jest pozerskim scierwem 
Mowisz tak, bo jestes fanem Barcy. Mecz godny finalu nie byl. Byly spotkania w tej edycji duzo ciekawsze. Ze o finalach z poprzednich lat nie wspomne.
Cytat:Cytat:Przy bramce Eto'o byl spalony.
Wyjdź.
A tak nie bylo?
ZenithalMan napisał(a):Dżemik napisał(a):Przy bramce Eto'o byl spalony.
Przy bramce dla Arsenalu nie bylo faulu.. I co z tego?
Ano to, ze sedzia byl do dupy. Po odejsciu Friska i Colliny coraz czesciej jakies glupie palki biegaja z gwizdkiem w najwazniejszych meczach.
Barca byla w tym roku zdecydowanie najlepszym i najrowniej grajacym zespolem Europy, ale w finale mieli sporo szczescia.