Teraz Barcelonie i MU pozostało tylko walczyć o tytuł mistrza kraju i o puchar. I mam nadzieje, że Barca osiągnie ten cel, a MU akurat mnie nie interesuje i wszystko mi jedno kto tam wygra
Ale już się nie moge doczekać następnego sezonu. Barca latem szykuje poważne zmiany w składzie. I jeśli wszystko dobrze pójdzie, to Barca przystąpi do następnego sezonu w ciekawym składzie
A oto lista życzeń Barcy:
Obrona
- Gabriel Milito (Saragossa)
- Garay (Racing)
- Andrade (Deportivo)
- Christian Chivu (Roma)
Pomoc
- Daniele De Rossi (Roma)
- Xabi Alonso (Liverpool)
- Wesley Sneijder (Ajax)
- Christian Poulsen (Sevilla)
Atak
- Diego Milito (Saragossa)
- Nicola Zigic (Racing)
- Arjen Robben (Chelsea)
- Franc Ribery (Marsylia)
W przypadku odejścia Eto'o, klub będzie sie strarał ponownie pozyskać Thierry'ego Henry. Na liście życzeń znajduje sie również Diego Forlan, ale on by był brany pod uwage, gdyby Gudjohnsen chciał odejsć.
Tak więc zapowiada się ciekawie. Tylko pytanie ile z tych transferów może wypalić.
warsadal napisał(a):najważniejszy jest prym w lidze.
Możliwe
Z tym, że powoli ich zaczyna wkurzać, że w Europie niczego nie ugrali od prawie 10 lat, kiedy to mości Tadeusz Sheringham wspólnie z Solskjaerem upokorzyli Bayern. Nadal wszyscy wspominają ten pamiętny finał i żyją legendą. Z tym, że ze starej ekipy został jeno Giggs, Solskjaer, Neville'owie, a młodych na razie nie stać na wygranie LM...
W tym roku byli na prawdę blisko, ale jak w przyszłym roku nie odniosą sukcesu to mogą stracić takiego Rooney'a czy Ronaldo, bo oni łapczywi na najwyższe trofea.
Ghost, Barcy trzeba w miare przyzwoitego bramkarza.
Nie nazwałbym tego upokorzeniem. Fakt, że zaszokowali wszystkich tymi dwoma bramkami, szkoda mi wteczas było Bayernu, ale cóż, taki jest futbol. A upokorzenie, to wczoraj było, kiedy to Milan robił z nimi co chciał. Albo gdy MU rozjebało Rome, to jest upokorzenie wtęczas.
balzac napisał(a):Ghost, Barcy trzeba w miare przyzwoitego bramkarza
Powiem szczerze, że też mnie to zastanawia, dlaczego nie ma na tej liście żadnego bramkarza

Valdes jest pierwszy do zwolnienia.
Ghost_82 napisał(a):Valdes jest pierwszy do zwolnienia.
O, wreszcie dobrze mówisz

. Wychowanek pewnie chce dobrze dla klubu, więc niech zostanie rezerwowym bramkarzem. Prawda jest taka, że jak Real gra chuja to Casillas potrafi cuda czynić...
R_amze_S napisał(a):Bez przesady.Od 8-miu.
Prawie jak 10.
balzac napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Valdes jest pierwszy do zwolnienia.
O, wreszcie dobrze mówisz
. Wychowanek pewnie chce dobrze dla klubu, więc niech zostanie rezerwowym bramkarzem. Prawda jest taka, że jak Real gra chuja to Casillas potrafi cuda czynić...
Chętnie w bramce bym widział Boruca

Jestem pewien, że dałby sobie rade. Już widze załamanych piłkarzy Realu nie mogących go pokonać

Ghost_82 napisał(a):Chętnie w bramce bym widział Boruca 
Może kiedyś trafi do Barcy, ale chyba nie prosto z Celticu.

No zobaczymy. Celtic nie jest tam jakimś słabym zespołem. Stąd też można trafić do porządnego zespołu. Miejmy nadzieje, że trafi do zespołu z górnej półki.
Ghost_82 napisał(a):A oto lista życzeń Barcy:
Obrona
- Gabriel Milito (Saragossa)
- Garay (Racing)
- Andrade (Deportivo)
- Christian Chivu (Roma)
Pomoc
- Daniele De Rossi (Roma)
- Xabi Alonso (Liverpool)
- Wesley Sneijder (Ajax)
- Christian Poulsen (Sevilla)
Atak
- Diego Milito (Saragossa)
- Nicola Zigic (Racing)
- Arjen Robben (Chelsea)
- Franc Ribery (Marsylia)
Moim zdaniem Eto'o zostanie.Henry nie przyjdzie na pewno.Forlan - oby nie.Podobno Abidal jest już 'zaklepany'.Przydał by się jeszcze jeden obrońca lub dm i koniecznie ktoś na atak.
BARCA wygrała 2-0 z Realem Sociedad i tym samym przyblizyła sie do tytułu mistrzowskiego. Najlepiej zeby jutro real zremisował z Sevillą.
Tak czy tak końcówka Premiera Divsion zapowiada sie bardzo ciekawie.
R_amze_S napisał(a):BARCA wygrała 2-0 z Realem Sociedad i tym samym przyblizyła sie do tytułu mistrzowskiego. Najlepiej zeby jutro real zremisował z Sevillą.
Prawda.Cieszy na pewno przebudzienie się królika (dwie asysty).Mimo to nie można teraz przystopować.Co prawda remis byłby dal 'nas' bardzo korzystny ,ale nie można liczyć na wyniki innych tylko pracować na swoje.Bardziej ekscytująca będzie końcówka w Premiership.Jeśli Chelsea pokona Arsenal (mam nadzieję ,że nie) to wszystko rozstrzygnie się w meczy między MU ,a Chelsea..to by był mecz.
P.S czy tylko mi 'nie podoba się' finał tej LM ??
R_amze_S napisał(a):BARCA wygrała 2-0 z Realem Sociedad i tym samym przyblizyła sie do tytułu mistrzowskiego. Najlepiej zeby jutro real zremisował z Sevillą.
Prawda.Cieszy na pewno przebudzienie się królika (dwie asysty).Mimo to nie można teraz przystopować.Co prawda remis byłby dal 'nas' bardzo korzystny ,ale nie można liczyć na wyniki innych tylko pracować na swoje.Bardziej ekscytująca będzie końcówka w Premiership.Jeśli Chelsea pokona Arsenal (mam nadzieję ,że nie) to wszystko rozstrzygnie się w meczy między MU ,a Chelsea..to by był mecz.
P.S czy tylko mi 'nie podoba się' finał tej LM ??
O tak, remis będzie najmilej widziany. Mistrzostwo już prawie mamy w rękach, oby tylko czegoś nie zajebali